Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai
 
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Atsiminti
Login with a social network:

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume


Išsami paieška

 [ 25 pranešimai(ų) ] 
 
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Pagrindinis diskusijų puslapis » Kompiuterinė įranga
Žinutė Autorius
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-21, 21:43 
     
Sveiki, turiu problema su mikrafonu. Jau metus laiko meginu išspresti šita probelama bet niekas nežino, tai vat gal jus žinosite. Kalbus su draugais per (skype. ventrilo, teamspeak ir kt.) ir jie girdi visus mano kompiuterio garsus. Pavyzdžiui klausausi muzikos ir jie viska girdi, poto žaidziu koki žaidima irgi girdi žaidimo garsus nors esu su ausinem. Tai gal žinosit kaip šita problema išspresti?
  • 0


_________________
:)



Užsiregistravo: 2011-05-18, 18:59
Pranešimai: 32
Miestas: Klaipėda
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-21, 21:46 
     
Tai mikrofonas ir visus aplinkos garsus ima, čia jau nuo to niekur nepabėgsi. Gali mikrofono nustatymuose susimažinti boost(stiprinimą), tada tik garsiau rėkt reikės :)
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12884
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +206
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-21, 22:02 
     
kionig rašė:
Tai mikrofonas ir visus aplinkos garsus ima, čia jau nuo to niekur nepabėgsi. Gali mikrofono nustatymuose susimažinti boost(stiprinimą), tada tik garsiau rėkt reikės :)

Na čia jau labai gero mikrofono reiktų, kad viską fiksuotų, ką žmogus klauso per ausines. :D
Na o į temą, tai aš mikrofonu nesinaudoju, bet nujaučiu, kad tereikia po Windows Control Panel arba tų programų nustatymus pasiknisti ir rasi bėdą.
  • 0




Užsiregistravo: 2009-06-30, 23:42
Pranešimai: 597
Reputacija: +2
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-21, 22:24 
     
Taip pat pačių programų nustatymuose stiprinimus reikia pakeist. O windozės palikti kaip yra.
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12884
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +206
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-22, 11:27 
     
Kad geri tie nustatymai. Mikrafonas gali buti nors už metro. Vistiek girdisi mano kompiuterio garsai nors ir padarius labai maža garsa per ausines. Jeigu pats vos girdžiu o mikrafonas už metro bet vistiek jie girdi.
  • 0


_________________
:)



Užsiregistravo: 2011-05-18, 18:59
Pranešimai: 32
Miestas: Klaipėda
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-22, 11:42 
     
Susirask nustatymuose "boost" ir pamažink.
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12884
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +206
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-22, 12:22 
     
Cia ne boost'as yra. Kazkur nustatymuose buna, (per control panel>Sound), kad tai ka groja kaip ir irasineja, tai yra naudoja kaip vidini mikrafona. Pasiknisk ir gal rasi.
  • 0


_________________
Surinkai -10 takšų? Tavo komentarų nebematau ir nebeskaitau. Sėkmės savo graudžiame, neapykantos ir pavydo persmelktame gyvenime.



Užsiregistravo: 2009-04-04, 03:11
Pranešimai: 14291
Miestas: Vilnius-Klaipeda
Reputacija: +2235
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-22, 12:30 
     
Paveikslėlis
  • 0


_________________
:)



Užsiregistravo: 2011-05-18, 18:59
Pranešimai: 32
Miestas: Klaipėda
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-22, 18:20 
     
Variantų gali būti begalės ir niekas kitas už tave tos problemos neišspręs. Galbūt esi įsirašęs kokią programą kuri geba įrašinėti garsą iš garsiakalbių ir dabar dalis tavo programų šį virtualų mikrofoną laiko numatytuoju (default). Keliauk į Control panel > Sound > Voice ir ten rasi įrenginių sąrašą garso atkūrimui ir įrašymui. Jei mikrofonų sąraše matai kelis įrenginius, tai esamą pakeisk kitu ir galbūt to pakaks, kad problema išsispręstų. Tame pačiame lange galima rasti ir "Troubleshooterį", kurio pagalba galima pasitikrint įrangą. Jei niekas nepadės, tai atlik šiuos veiksmus:
1. Susirask pagr. plokštės gamintoją ir modelį;
2. Iš gamintojo puslapio parsisiųsk naujausias garso įrenginio tvarkykles būtent tam modeliui.
3. Keliauk į Control Panel > Add/Remove ir ištrini savo c-max, realtek ar dal bala žino kokio garso įrenginio tvarkykles (uninstall). Perkrauk kompiuterį.
(Užsikrovus kompiuteriui garsas turėtų būt dingęs. Jei nedingo, tai greičiausiai ištrynei ne tai, ką reikia)
4. Įdiek iš pagr. plokštės gamintojo puslapio parsiųstas tvarkykles ir perkrauk kompiuterį.
(Užsikrovus kompiuteriui viskas turėtų atsistot į savo vėžes)
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-22, 18:51 
     
Isirašiau pagrindinės plokstės audio draiverius , bet vistiek taspats. Ijungiau sound recorder ir muzika, tai recordina visa muzika ka groja. Mikrafonas išvis ištraukas iš kompiuterio.
  • 0


_________________
:)



Užsiregistravo: 2011-05-18, 18:59
Pranešimai: 32
Miestas: Klaipėda
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-22, 19:00 
     
FlateR rašė:
Isirašiau pagrindinės plokstės audio draiverius , bet vistiek taspats. Ijungiau sound recorder ir muzika, tai recordina visa muzika ka groja. Mikrafonas išvis ištraukas iš kompiuterio.


Nu tai susirask, kur ijungei virutalu mikrafona.
  • 0




Užsiregistravo: 2009-04-04, 03:11
Pranešimai: 14291
Miestas: Vilnius-Klaipeda
Reputacija: +2235
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-22, 20:09 
     
Nežinau aš kur jis randasi.
  • 0


_________________
:)



Užsiregistravo: 2011-05-18, 18:59
Pranešimai: 32
Miestas: Klaipėda
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-22, 21:22 
     
Garso nustatymuose, ten kur gali įvairius garsus numažinti(dešinėj apačioje būna kolonėlės įkonėlė) mutink stereo mix.
  • 0




Užsiregistravo: 2009-04-21, 18:36
Pranešimai: 154
Reputacija: +3
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-22, 22:41 
     
Pagarba tau, Akimb už teisingai nurodytą kelią:)
Tik reikia ne užmute'int, o varnelę nuo "Stereo Mix" ant "microphone" perkelt:)
Šiaip, "Stereo Mix" turėtų būti atjungtas pagal nutylėjimą ir net nesivaident garso nustatymų panelėj. (Ypač tada, kai šviežiai perrašomos tvarkyklės)

Sukurpiau diagramą kur tą stereo mix rast:
http://imageshack.us/photo/my-images/29/garsas1.png/
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-22, 23:02 
     
Numutinau ta stearijo mix, bet vistiek muzija irašinėja, viskas girdis.
  • 0


_________________
:)



Užsiregistravo: 2011-05-18, 18:59
Pranešimai: 32
Miestas: Klaipėda
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-23, 10:38 
     
FlateR, į mano diagramą žiūrėjai?
Jei tau trūksta žinių ir supratimo, tai gal verta kokiam meistriukui paskambint- sutvarkytų už kokius niekingus 20 litų.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-23, 11:32 
     
Dariau pagal tavo diagrama, bet vistiek taspats. Gal butu galima kaip nors susisiekti per skype ar kitur, kad per kokia programa pvz: teamviewer ilysti i mano kompiuteri ir paziureti? :-?
  • 0


_________________
:)



Užsiregistravo: 2011-05-18, 18:59
Pranešimai: 32
Miestas: Klaipėda
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-23, 12:50 
     
Neturiu nei laiko, nei noro nuotoliniu būdu po svetimą kompiuterį kuistis:) Gal atsiras kas nors labiau motyvuotas, nei aš. Šiaip, nelabai suprantu kaip tau nepavyksta varnelės permest nuo Stereo Mix ant Microphone. Sekdamas mano diagrama sužymėk visus įrašinėjančius įrenginius ir valdymo skydelyje matysi visus įmanomus įrenginius. (Pvz., Stereo Mix, Line In, Microphone) Tada padėk varnelę prie Microphone ir turėtų viskas veikt.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-23, 14:31 
     
Taip?

Paveikslėlis
  • 0


_________________
:)



Užsiregistravo: 2011-05-18, 18:59
Pranešimai: 32
Miestas: Klaipėda
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-23, 17:21 
     
FlateR rašė:
Taip?

Paveikslėlis


Lyg ir taip :) Nesakyk, kad vistiek neveikia.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-23, 21:26 
     
Vistiek viskas girdisi..
  • 0


_________________
:)



Užsiregistravo: 2011-05-18, 18:59
Pranešimai: 32
Miestas: Klaipėda
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-23, 22:25 
     
Nu tai sumažink ant mikrofono juostos. Vista turi mikrofono nustatymo vedlį, ten gali skaityti ir patys windausai sureguliuoja. Kaip matyti pas tave XP.
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12884
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +206
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-24, 11:49 
     
FlateR:
mano paraše yra nuoroda, atidaryk ją ir tem rasi el.pašto adresą (truputį apsaugotas nuo spam'o robotų). Parašyk man tuo adresu ir pabandysim išsiaiškint dėl pašalinių kompiuterio garsų.
  • 0


_________________
www.electronics.balticmart.eu



Užsiregistravo: 2011-03-05, 17:06
Pranešimai: 38
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-24, 20:59 
     
kionig rašė:
Tai mikrofonas ir visus aplinkos garsus ima, čia jau nuo to niekur nepabėgsi. Gali mikrofono nustatymuose susimažinti boost(stiprinimą), tada tik garsiau rėkt reikės :)

Dar kartą perskaityk, ką čia parašei.


O jeigu konkrečiau į temą. Tai du kartus tokia bėda man yra pasitaikiusi. Pirmu buvo garso plokštės gedimas/brokas. Antruoju - draiverių stoka.
  • 0


_________________
Kai pilkosios ląstelės nustoja veikti tinkamai:
http://www.technologijos.lt/diskusijos/ ... hp?t=13775


Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-05-10, 15:43
Pranešimai: 997
Miestas: Kaunas
Reputacija: +1
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2011-05-24, 22:43 
     
werafonas rašė:
Dar kartą perskaityk, ką čia parašei.


O jeigu konkrečiau į temą. Tai du kartus tokia bėda man yra pasitaikiusi. Pirmu buvo garso plokštės gedimas/brokas. Antruoju - draiverių stoka.
Nu ir ką man čia skaityt ?

Aš tiesiog spėjau, kad pas ji boostas bus užkeltas maksimaliai. Vadinasi neatspėjau, gi aš neburiu iš krištolinio rūtulio ir negaliu pasakyti kur problema, kiekvienam atvejui ji skirtinga.

Jei tai būtų plokštėje gedimas, konkrečiai būtų aišku, jog pramuštas vienas iš garso kontrolerių ADC kanalų ant kurio yra mikrafonas, ir jis neveiktų. Šitą atvejį galima atmesti iškart.

Pas autorių mikrofonas veikia, bet ne taip kaip turėtų. Dabar tavo antrasis variantas su draiveriais problemos. Tai žymiai labiau tikėtina.

Beje, jau Simplicyti siūlė visus draiverius von išmesti ir per naujo surašyti. Kaip iš autoriaus pusės sakė jog nieko nesigavo.

Blem, primiršęs aš tą xp, dabar reiktu pasiknaisioti po nustatymus arba registrus.
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12884
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +206
   
 
Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:
Rūšiuoti pagal
 


Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
 

Ieškoti:
Pereiti į:
 
 

Reputation System ©'