Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai
 
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Atsiminti
Login with a social network:

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume


Išsami paieška

 [ 850 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 34  Kitas
 
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Pagrindinis diskusijų puslapis » Kompiuterinė įranga
Žinutė Autorius
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-17, 21:44 
     
Gal kas pirkot kokį router'į nesenai? Gal ką patart galėtumėt? :)

http://www.skytech.lt/tlwr842nd-tplink- ... 14309.html
http://www.skytech.lt/rtn12eu13peuc1-as ... 19113.html

Kuris geresnis, o gal yra geresnių už panašią kainą, arba tokių pat pigesnių?
  • 0




Užsiregistravo: 2010-08-03, 16:38
Pranešimai: 4366
Reputacija: +458
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-18, 15:28 
     
Namų vartotojui tiks bet kuris, nes turbūt visi maršrutizatoriai (gal tik išskyrus TEO) sėkmingai aptarnauja iki 5 įrenginių. Man TP LINK nepatinka dėl savo GUI, su ASUS dirbti gerokai mieliau. Tačiau, čia kiekvienam skirtingai :)
ASUS dar duoda trijų metų garantiją vietoj dviejų.

Sąsajas galima išbandyti čia:

TP-LINK — http://www.tp-link.com/Resources/simula ... /index.htm

ASUS — http://event.asus.com/2009/networks/dum ... 12/as.html
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-18, 23:40 
     
8000k rašė:
Sveiki,

Bandziau ieskoti, bet varianto neradau tinkamo. Zodziu noriu sesei per kaledas padovanoti kompiuteri uz +-1000lt. Jau surinkti kompai mane atbaido, neaiskus hdd, integruotos intel vaizdo plokstes ir t.t. Tai vat, kompas bus naudojamas pagrinde darbui su ms office, narsymui, filmu ziurejimui ir kazkiek zaidimam tad vaizdo plokstes galingos nereikia, vietos irgi labai daug nereikia. Padekit gerieji zmones surinkti :)


bahuriux rašė:
Su amd APU gal tau tiktu, Ateis "pumper" ir tau papasakos kas ir kaip placiau.


Pumper rašė:
Užknisantis reikalas su tokių kainų PC, nes dažniausiai nelieka pinigų korpusui ir DVD :)

O šiaip tai kažką tokio (ką dabar turi parduotuvės):

D560KWOHJBO
AMD APU A8-5600K, socket FM2, Quad-Core 3.6 GHz, L2 Cache 4MB, 100W, BOX
323.00Lt

FM2-A75MA-E3
MSI FM2-A75MA-E35, AMD A75, DualDDR3-1866, SATA3, HDMI, RAID, GBLAN, mATX
199.00Lt

ENP350AGT
PSU Enermax ENP350AGT 350W
130.00Lt

KHX1600C9D3B
DDR3 Kingston HyperX blu 4GB 1600MHz CL9
67.99Lt

ST31000524AS
Vidinis diskas Seagate Barracuda 3.5'' 1TB SATA3 7200RPM 32MB
216.00Lt


Pumper rašė:
Pigesnis variantas: vietoj A8 5600K dėtis dviejų branduolių A6 5400 su prastesne integruota GPU, pirkti pigesnį tos pačios motininės modelį ir, kadangi CPU mažiau elektros valgantis, galima viską sukišti į mažą korpusą su integruotu 300W PSU:

AD540KOKHJBO
AMD APU A6-5400, socket FM2, Dual-Core 3.6 GHz, L2 Cache 1MB, 65W, BOX
216.00Lt

FM2-A55M-E33
MSI FM2-A55M-E33, AMD A55, DualDDR3-1866, SATA2, HDMI, RAID, GBLAN, mATX
157.00Lt

KHX1600C9D3B
DDR3 Kingston HyperX blu 4GB 1600MHz CL9
67.99Lt

ST31000524AS
Vidinis diskas Seagate Barracuda 3.5'' 1TB SATA3 7200RPM 32MB
216.00Lt

BL641.300PUH
CASE DESKTOP MATX 300W/BLACK BL641.300PUHAD.B IN-WIN
207.00Lt

Gaunasi ~900Lt
  • 0


_________________
Registracija bei taisyklės. Jei kas neaišku, rašyk moderatoriai@technologijos.lt


Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2007-11-17, 17:05
Pranešimai: 1386
Reputacija: +46
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-18, 23:46 
     
Aš tai imčiau antrą variantą, tik su pirmo varianto APU. Nes jam 300W turi sočiai pakakti ir netgi elektros sutaupytų, nes dirbtų didesnių apkrovimu ir savaime aukštesniu efektyvumu. Kaip tik 1000 litų ir gautųsi. :)
  • 0




Užsiregistravo: 2009-06-30, 23:42
Pranešimai: 597
Reputacija: +2
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-19, 10:09 
     
Taip. Tas A8 5600K CPU su likusia sistema neturėtų daugiau 150W naudoti pilnai apkrautas, tai teoriškai turėtų pilnai užtekti 300W PSU.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008-12-10, 17:08
Pranešimai: 3370
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +430
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-23, 21:00 
     
Zebras rašė:
Sveiki. :)
Sia tema sukuriau,noredamas suzinoti daugiau informacijos,bei patarymu apie kompiuterius.Noreciau nusipirkti nesiojama kompiuteri iki 2000lt.Toks kompiuteris man turi buti nemaziau kaip 3 metus.Noreciau tokio,kad galetum ne tik greitai narsyti,dirbti su juo,bet ir pazaisti ka nors.Esu nusizejas keles vieteles is kur galeciau ji nusipirkt,is pigu.lt,arba is topo centro,kompiuteriu pasirinkimas labai didelis,as juos liginu ir ligunu,bet niekaip negaliu isirinkti,mano nuomone jie visi gerus,taciau kaina daro savo.Tai prasau patarkit is kur,ir koki galeciau nusipirkt.
ACIU. :)


Gal pateik kokius jau modelius žiūrėjai? Gal kas nors ir patars ką nors daugiau, bet švenčių metu ne pats tinkamiausias momentas, kai visi atostogaus ir nebus prie forumo prisijungę.

Šiaip tai tam yra specializuota tema. Atskiros temos yra bevertės ir daugiau teršiančios forumą, kadangi iš jų naudos nulis. O, kiekvienas atėjęs kuria naują temą savo poreikiams. Todėl ir buvo sukurta ši viena bendra tema šiais klausimais.
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12868
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +192
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-24, 01:54 
     
Zebras rašė:
Sveiki. :)
Del kompiuteriu informacijos nenusimanau labai daug,nu bet zinociau daug maz kuris stipresnis,kuris silpnesnis.Tad labai noreciau jog man patartumete,ar pasiulitumete.Pirksiu laptopa iki 2000 lt.Kompiuteris turetu buti greitas tiek internete,tiek zaidimams,taciau nebutina tokio kuris isnestu geriausius zaidimus,daug maz zaidziu CS,l2,tai pagrinde,kad sie kuo puikiausei veiktu :).Labiau noreciau juodo kompiuterio,nes pirksiu juoda pelyte,ir juodas garso koloneles.
Kaip ziuriu internete,tai pamacio kad ce,pigus ir mano nuomone stiprus kompiuteriai:http://pigu.lt/kompiuteriai/nesiojami_kompiuteriai .
Taigi jei zinote koki kompiuteri is sito svetaines,arba kokius nors pasiulit is ten kur patys zinot,drasiai rasykit. :)
ACIU. :)


Ko čia dabar švenčių metu supuolėt galvot apie laptopus ir komp. įrangą? :-?
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12868
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +192
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-24, 16:23 
     
Sveiki, bandžiau susirinkti kompiuterį, biudžetas iki 1200 Lt. Kompas būtų skirtas tiek darbui, tiek žaidimams. Ieškojau optimaliausio varianto:

http://www.part.lt/img/76af93bfe4f7df2f ... 76f476.bmp

Norėčiau paklausti, ką galima būtų pakeisti? Procas mano manymu geras, vaizdo plokštė, nors ir DX11 nepalaiko, ganėtinai gera. Dėl kitų dalių šiek tiek abejoju, reiktų jūsų patarimų.
  • 0




Užsiregistravo: 2012-12-23, 22:15
Pranešimai: 2
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-24, 18:04 
     
Charonas rašė:
Sveiki, bandžiau susirinkti kompiuterį, biudžetas iki 1200 Lt. Kompas būtų skirtas tiek darbui, tiek žaidimams. Ieškojau optimaliausio varianto:

http://www.part.lt/img/76af93bfe4f7df2f ... 76f476.bmp

Norėčiau paklausti, ką galima būtų pakeisti? Procas mano manymu geras, vaizdo plokštė, nors ir DX11 nepalaiko, ganėtinai gera. Dėl kitų dalių šiek tiek abejoju, reiktų jūsų patarimų.


Labiausiai mane žavi tokie parašymai kaip tas, kurį išskyriau bold'u :)
Tiek teksto rinkimas WORD programa, tiek nuotraukų apdorojimas su Photoshop yra darbas. Lygiai taip pat, Age of Empire 2 ir Borderlands 2 yra žaidimai.

Į klausimą „Norėčiau paklausti, ką galima būtų pakeisti?“ norėčiau atsakyti Rolando Kazlo žodžiais iš vieno jo interviu— TAIP.

Gerų švenčių :)
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-24, 18:18 
     
Simplicity rašė:
Labiausiai mane žavi tokie parašymai kaip tas, kurį išskyriau bold'u :)
Tiek teksto rinkimas WORD programa, tiek nuotraukų apdorojimas su Photoshop yra darbas. Lygiai taip pat, Age of Empire 2 ir Borderlands 2 yra žaidimai.

Į klausimą „Norėčiau paklausti, ką galima būtų pakeisti?“ norėčiau atsakyti Rolando Kazlo žodžiais iš vieno jo interviu— TAIP.

Gerų švenčių :)


Labai informatyvus atsakymas. Bereikalingai nediskutuojant, tau taip pat gerų švenčių. :-)
  • 0




Užsiregistravo: 2012-12-23, 22:15
Pranešimai: 2
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-25, 01:10 
     
Sveiki,noriu paklaust.

Kas garsiau,ryskiau,ir geriau skambetu prijungta prie laptopo,ar koloneles su bosu,ar muzikinis centras.Kaina butu iki 300lt.

Rasykit is savo patirties,nes neturiu dar nusizejes variantu,dekui.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-12-25, 00:46
Pranešimai: 2
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-25, 11:53 
     
Žinoma kolonėlės, nes už 300 labai jau nekoks muzikinis centras išeitų, o kolonėles už tokią sumą jau rimtesnes gali paimti.
  • 0




Užsiregistravo: 2009-06-30, 23:42
Pranešimai: 597
Reputacija: +2
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-26, 02:40 
     
Na aisku.
Tada jei gali patark kokes imt,arba jei zinai kokes koloneles uz panase kaina pasiulik. ;)

http://pigu.lt/kompiuterine_technika/ko ... s?id=28935


http://www.varle.lt/kompiuteriu-kolonel ... akers.html

dekui.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-12-25, 00:46
Pranešimai: 2
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-27, 03:49 
     
Sveiki,

ieskau ausintuvo.
Spec. i7-2600k, proc. lizdas Socket 1155.
Kaina iki 150lt.
Niekaip neissirenku, koki pirkti.
Galvoju jus padesit.
  • 0


_________________
Imagination Is More Important Than Knowledge.
Knowledge Is Limited;
Imagination Encircles The World.


Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-12-13, 15:45
Pranešimai: 205
Miestas: Alytus
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-27, 09:46 
     
kazle rašė:
Sveiki,

ieskau ausintuvo.
Spec. i7-2600k, proc. lizdas Socket 1155.
Kaina iki 150lt.
Niekaip neissirenku, koki pirkti.
Galvoju jus padesit.


Cooler Master Hyper 212 Evo. Geresnio tikriausiai nėra už tokią kainą (~110Lt).
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008-12-10, 17:08
Pranešimai: 3370
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +430
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-27, 22:18 
     
O kaip http://www.electronics.balticmart.eu/in ... 6&hl=lt_LT

THERMALRIGHT TR True Spirit
  • 0


_________________
Imagination Is More Important Than Knowledge.
Knowledge Is Limited;
Imagination Encircles The World.


Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-12-13, 15:45
Pranešimai: 205
Miestas: Alytus
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-29, 00:38 
     
Man labiau patinka horizontalūs aušintuvai, nes nupučia šilumą ne tik nuo procesoriaus, bet ir nuo šalia procesoriaus esančių pagrindinės plokštės komponentų. Truputį judančio oro gauna ir RAM moduliai, vaizdo plokštė. Tačiau tai neaktualu jei korpuse yra įrengta papildomų ventiliatorių.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-12-29, 15:05 
     
Ruošiuosi pirkti stalinį kompiuterį, kuris bus skirtas paprasčiausiems dalykams - internetui naršyti, su Wordu padirbėti, nuotraukas pažiūrėti, gal retkarčiais kokį filmą pažiūrėti. Kadangi tai sugeba bet kuris naujas kompiuteris, norėčiau kad jis būtų ilgaamžis, t.y. tariant, kad niekas nesuges, norėčiau, kad gerai ir greitai veiktų bent kokius šešis metus. Praeitas mano kompiuteris laikė 8 metus ir dar gal būtų veikęs, jei detalių tinkamų prekyboj dar būtų buvę. Taigi norėčiau rekomendacijų:
1. Gal geriau pirkti patį paprasčiausią kompą už 750lt ir po poros metų vėl pirkti naują?

Tariant, kad imu ilgaamžį, šie klausimai:
2. Kiek Ramų tinkama būtų? Dabar dauguma parduodamų kompiuterių turi 4GB ir tai dabar pilnai užtenkama, bet manau reikėtų bent galimybės 8GB įsidėti. Tas senasis kompiuteris turėjo 256mb RAM, ir tuo metu tai buvo gana neblogai. Tai galima sakyti, kad per 2 metus RAM reikalavimai padidėja maždaug dvigubai, tai teoriškai reikėtų potencialo ne 8, o bent 12 ar net 16 RAM.
3. Procesoriaus i3 iš Ivy Bridge dabar irgi per akis, bet gal ateityje jo pajėgumų nebeužtektų, tad gal vertėtų pamastyti apie i5?
4. Vaizdo ploštę imčiau integruotą, jokių žaidimų niekas turbūt nežais.
5. Monitoriaus jungtis būtų turbūt DVI,arba HDMI bet gal vertėtų pamastyti apie DP?
6. Gal yra dar kokių naujoviškų dalykėlių į kuriuos vertėtų investuoti? Apie SSD ir USB 3.0
jau žinau, gal dar kokių jungčių/interneto priėmimo standartų/technologijų žinote?
  • 0




Užsiregistravo: 2012-07-27, 15:00
Pranešimai: 99
Miestas: Kaunas
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2013-01-04, 22:05 
     
Demon45 rašė:
Sveiki visi. Reikia man naujo maršrutizatoriaus iki 120 litų, svarbu kad palaikytų wifi ir adsl jungtį. Esu nusižiūrėjes tokius variantus :

http://www.varle.lt/tinklo-plokstes-ada ... -link.html

http://www.varle.lt/marsrutizatoriai-ro ... dband.html

http://www.varle.lt/marsrutizatoriai-ro ... 91982.html

http://www.varle.lt/modemai/modemas-d-l ... 0211n.html

Kaip manote kuris iš šitų geriausias ? Gal dar yra kokių kitų variantų?
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12868
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +192
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2013-01-04, 23:10 
     
Simplicity rašė:
Namų vartotojui tiks bet kuris, nes turbūt visi maršrutizatoriai (gal tik išskyrus TEO) sėkmingai aptarnauja iki 5 įrenginių. Man TP LINK nepatinka dėl savo GUI, su ASUS dirbti gerokai mieliau. Tačiau, čia kiekvienam skirtingai :)
ASUS dar duoda trijų metų garantiją vietoj dviejų.

Sąsajas galima išbandyti čia:

TP-LINK — http://www.tp-link.com/Resources/simula ... /index.htm

ASUS — http://event.asus.com/2009/networks/dum ... 12/as.html


Nusipirkau Asus, tikėdamasis geresnės kokybės. Pasirodo, ilgiau 10 min wifi neveik - dingsta. Per kabelį veikia toliau. :D Va taip su ta kokybe ir būna. Bus nešamas į garantinį, žiūrėsim, ar pripažins tenais, kad yra bėda. :)
  • 0




Užsiregistravo: 2010-08-03, 16:38
Pranešimai: 4366
Reputacija: +458
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2013-01-05, 01:13 
     
Pabandyk firmware atsinaujint, gal netyčia išspręs problemą. Dar pasižiūrėk ar lūžta visiems kompiuteriams ar tik konkrečiai vienam įrenginiui. Na ir dar patarimas pabaigai. Prieš ką nors pirkdamas kreipkis į google su konkrečiu modeliu ir prierašu problem, signal drop ar pan. :)
  • 0


_________________
Avast! — turbūt geriausia nemokama kompiuterio apsauga.


Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2013-01-05, 01:34 
     
Cituoti:
Dar pasižiūrėk ar lūžta visiems kompiuteriams ar tik konkrečiai vienam įrenginiui.


Lūžta visiems. Per laidą veikia toliau, lūžta tik WiFi ryšys, tiksliau dingsta, lyg nebuvęs. :) Dar pastebėjau, jog jei nustatau routeryje greitį 144mbps, tai jis lyg ir veikia (su realiu greičiu apie 40mbps), o jei nustatau 300mbps - lūžta iškart, arba po kelių minučių. Ir dėl greičio kiek įdomu, nes draugas turi patį pigiausią TP-LINK su 150 mbps wireless ryšiu, tai jam greitis laikosi iki 80-90mbps.

Cituoti:
Prieš ką nors pirkdamas kreipkis į google su konkrečiu modeliu ir prierašu problem, signal drop ar pan. Smile


Tą žinau ir visada darau. Tik kad google nieko nedavė pirmuose puslapiuose, tai pamaniau, jog 3 metų garantija ir ASUS vardas nepaves. Pavedė visgi. :)

Cituoti:
Pabandyk firmware atsinaujint, gal netyčia išspręs problemą.


Reikės bandyt. :)
  • 0




Užsiregistravo: 2010-08-03, 16:38
Pranešimai: 4366
Reputacija: +458
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2013-01-05, 01:42 
     
Tai asus router yra geri? Kazkaip linkstu i ta puse. O to 150 mb/s uztenka?

P.S.

Kurį labiau apsimoka imti :

http://www.varle.lt/marsrutizatoriai-ro ... -adsl.html

ar

http://www.varle.lt/marsrutizatoriai-ro ... 91982.html

Skirtumas antenoje. Vienur yra dvi antenos, kitam viena antena. Vienur būtų 10 dBi, o kitam 5 dBi. Vienam 300 mb/s, kitam 150 mb/s. Tai ar čia didelis skirtumas?
  • 0



Paskutinį kartą redagavo Demon45 2013-01-05, 13:26. Iš viso redaguota 2 kartus.


Užsiregistravo: 2012-03-28, 16:34
Pranešimai: 168
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2013-01-05, 02:02 
     
Nu va, atsinaujinau firmware, tai atrodo, kad nebelūžta, bent kol kas. Rytoj bus geriau matyt. Bet greitis vis vien daugiau 60mbps nepakyla. Tik vargiai aš kažką įrodysiu. :)
  • 0




Užsiregistravo: 2010-08-03, 16:38
Pranešimai: 4366
Reputacija: +458
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2013-01-05, 22:27 
     
Demon45 rašė:
Tai asus router yra geri? Kazkaip linkstu i ta puse. O to 150 mb/s uztenka?

P.S.

Kurį labiau apsimoka imti :

http://www.varle.lt/marsrutizatoriai-ro ... -adsl.html

ar

http://www.varle.lt/marsrutizatoriai-ro ... 91982.html

Skirtumas antenoje. Vienur yra dvi antenos, kitam viena antena. Vienur būtų 10 dBi, o kitam 5 dBi. Vienam 300 mb/s, kitam 150 mb/s. Tai ar čia didelis skirtumas?


Plius minus Asus maršrutizatoriai normalūs.

Jeigu žiūrėsi į ateitį ir namuose bus koks nors kompiuterių "ūkis", bus keli kompiuteriai ar tai wi-fi, ar lan laidu jungiami ir norėdamas greitesnio lan'o per wi-fi, imi 300Mbps. Ar tiek išpeši, vargu. Bet jog, neatsiliktum nuo progreso gali imti 300Mbps su dviejomis antenomis. Nepakenks.
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12868
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +192
   
 
Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:
Rūšiuoti pagal
 


Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 850 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 34  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
 

Ieškoti:
Pereiti į:
 
 
cron

Reputation System ©'