Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai
 
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Atsiminti
Login with a social network:

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume


Išsami paieška

 [ 850 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34  Kitas
 
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Pagrindinis diskusijų puslapis » Kompiuterinė įranga
Žinutė Autorius
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-08, 15:07 
     
outdoor rašė:
Kaip suprantu atsisiuntus ir susirinkus viskas turetu gerai veikti ? Nereikes jokiu papildomu ausintuvu ar laidu ? Antras varijantas visai neblogai atrodo :) Tikekiuosi,kad si ar kita menesi pavyks viska isigyti ir nebereikes drozti savo senuko AMD Athlon(tm) 64 3500+ 2,21Ghz su 3GB ramu ir geforce 7300 GT :D


Užteks to ką atsiųs ir veiks jei viską teisingai sujungsi:D
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-08, 15:43 
     
Simplicity rašė:
outdoor rašė:
Kaip suprantu atsisiuntus ir susirinkus viskas turetu gerai veikti ? Nereikes jokiu papildomu ausintuvu ar laidu ? Antras varijantas visai neblogai atrodo :) Tikekiuosi,kad si ar kita menesi pavyks viska isigyti ir nebereikes drozti savo senuko AMD Athlon(tm) 64 3500+ 2,21Ghz su 3GB ramu ir geforce 7300 GT :D


Užteks to ką atsiųs ir veiks jei viską teisingai sujungsi:D


Na tiek jau tikrai sugebesiu padaryti :D
  • 0


_________________
Paveikslėlis


Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-07-12, 22:14
Pranešimai: 110
Miestas: iceland
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-24, 21:42 
     
Sveiki, į ka renkantis ramus laptopui reiketu atsizvelgti (reiketu 4GB 1600mhz)? Nes kainos smarkiai skiraisi.
  • 0




Užsiregistravo: 2012-09-02, 21:58
Pranešimai: 1130
Reputacija: +631
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-24, 23:18 
     
Evil Goku rašė:
Sveiki, į ka renkantis ramus laptopui reiketu atsizvelgti (reiketu 4GB 1600mhz)? Nes kainos smarkiai skiraisi.


Į tai, kokio dažnio RAM atmintį palaiko kompiuterio chipset'as. Jei tik 1333MHz, tai nėra prasmės greitesnės atminties pirkt.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-24, 23:36 
     
Palaiko 1600, yra vienas lustas su 4Gb, reikia isviso 8Gb, kompo dar neturiu. O pvz gamintojai nesvarbu? Visi vienodi?
  • 0




Užsiregistravo: 2012-09-02, 21:58
Pranešimai: 1130
Reputacija: +631
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-25, 10:41 
     
Evil Goku rašė:
Palaiko 1600, yra vienas lustas su 4Gb, reikia isviso 8Gb, kompo dar neturiu. O pvz gamintojai nesvarbu? Visi vienodi?

Rekomenduojama, kad abu RAM moduliai būtų vienodi, tačiau realiai veikia ir skirtingų parametrų ar gamintojų moduliai.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-25, 15:59 
     
Didelis rašė:
http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Asus/ASUS_G75VW-T1141V_/_173_/_In/G75VW-T1141V_8GB/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=434361

ir Asus N56VZ .

Kadangi nesiojamuose kompiuteriuose nieko nenusimanau, tai labai reikia kad patartumete.

Bus naudojama darbui su wordu, inzinerinem programom(autocad ir pan.).
Reikalinga gera baterija ir geras ekranas, kuris neatsispindetu ir dydis gal 15"6 didziausias, tikriausiai sis dydis optimalus, nei per didelis nei per mazas.
As cia radau du laptopus, bet gal jie niekam tike, tai prasau siulykit savo variantus, labai pagelbesit. Kaina iki 4000lt kazkur
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12868
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +192
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-26, 19:03 
     
Reiktu su geru ekranu Full HD ar pan. Kad gerai matytusi is visu pusiu ir sauleje :) . Reiktu SSD ir 7200rpm, jei SSD diskuose tie RPM galioja. Disko talpa nera labai svarbi.
  • 0




Užsiregistravo: 2010-04-29, 17:11
Pranešimai: 86
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-26, 19:08 
     
Didelis rašė:
Reiktu su geru ekranu Full HD ar pan. Kad gerai matytusi is visu pusiu ir sauleje :) . Reiktu SSD ir 7200rpm, jei SSD diskuose tie RPM galioja. Disko talpa nera labai svarbi.
Kas per RPM SSD atmintinėse? :eek:
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-01-11, 17:52
Pranešimai: 1554
Miestas: Vilnius
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-26, 20:04 
     
Didelis rašė:
Reiktu SSD ir 7200rpm, jei SSD diskuose tie RPM galioja
:))
  • 0




Užsiregistravo: 2012-09-02, 21:58
Pranešimai: 1130
Reputacija: +631
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-26, 21:10 
     
Na sakau, kad nenusimanau nieko. Uztat ir parasiau "jei SSD diskuose tie RPM galioja"
  • 0




Užsiregistravo: 2010-04-29, 17:11
Pranešimai: 86
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-26, 22:00 
     
Didelis rašė:
Na sakau, kad nenusimanau nieko. Uztat ir parasiau "jei SSD diskuose tie RPM galioja"
RPM yra apsisukimų skaičius per minutę, HDD turi magnetinius diskus. SSD atmintinė atrodo taip:
Paveikslėlis
Čia tikrai nėra kam suktis. Kartais prieš rašant geriau paskaityt truputį, kad nebūtum išjuoktas kokio tipinio lietuvio. :)
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-01-11, 17:52
Pranešimai: 1554
Miestas: Vilnius
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-26, 22:58 
     
Dabar lyg tai yra ir HDD ir SSD kartu integruotu. Na kaip nieko nenusimanančiam - blogai. Reikia domėtis, kad ir Wikipedijoje.
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12868
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +192
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-26, 23:50 
     
Suradau, kad galima ant laptopo HDD atsukti ir pakeisti i SDD. Tai ne probelma. Gal galetumete pasiulyti laptopa kaina apie 3300lt. Kolkas tik viena Asus n56VZ zinau :/ .
  • 0




Užsiregistravo: 2010-04-29, 17:11
Pranešimai: 86
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-26, 23:58 
     
kionig rašė:
Dabar lyg tai yra ir HDD ir SSD kartu integruotu. Na kaip nieko nenusimanančiam - blogai. Reikia domėtis, kad ir Wikipedijoje.
Hibridiniais vadinami jie, bet abejoju ar teisingas sprendimas, NAND tipo vietos mažai, ar ne koki 10GB vos tik. Geriau du atskirus diskus pirkt.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-01-11, 17:52
Pranešimai: 1554
Miestas: Vilnius
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-10-13, 00:48 
     
Pavasarėlis rašė:
Sveiki,

Taigi renku kuo geresnį stalinį kompiuterį už maždaug ~2500Lt kainą (pageidautina mažiau). Štai ką surinkau:

http://www.skytech.lt/krepselis-17907.html

Motininę ėmiau, kad būtų galima pilnai išnaudoti Intel i5-3570K procesorių. Dabar dar nebūtina overclock daryti, na bet ateičiai. Bet gal užtektų ir kokį turbo boost išnaudoti? Taip iš esmės būtų galima maž kokią pigesnę motininę paimti ir tuo pačiu pigesnį procesorių, kas leistų sutaupyti bent 100Lt, tačiau kompiuterio galimybės mažai sumenkėtų.

Kadangi Ivy Bridge procesorių, tai logiškas pasirinkimas buvo ir vaizdo plokštę su PCI-E 3.0. Todėl paėmiau GeForce GTX 660. Naudojamas monitorius bent jau dabar yra 1280x1024 rezoliucijos (senas LCD 4x3 aspect ratio monitorius, bet puikiai veikiantis). Iš esmės tokia rezoliucija galima lošti naujasnius žaidimus su žymiai geresne grafika. Be to dar kažkiek žiūrint į ateitį atrodo lyg ir neblogas vazido plokštės pasirinkimas.

RAM paėmiau galima sakyti standartiškai, nieko ten neprimąstysi labai.

PSU imu 600W. Kiek žiūrėjau mano pasirinktas PSU turi pagrindines apsaugas nuo įvairių su elektros perdavimu susijusių sutrikimų. Be to procesorius, vaizdo plokštė yra gana energiją taupantys, o kiek žiūrėjau benchmark, tai kaip ir turėtų užtekti.

HDD ėmiau kuo pigesnį, nes kol kas nėra užtektinai finansų SSD ar rimtesniam HDD, nors buvo mintis, jei pavyktų nupiginti bent 100-200Lt tai paimti 10k RPM HDD, vis būtų kažkiek geresnis, nes lyginant su visa sistema jo sparta labai atsilieka.
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12868
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +192
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-10-23, 20:53 
     
Nenorėjau kurti naujos temos, todėl paklausiu čia. Ar smarkiai skiriasi laptopo, su 13,3 colio ekranu energijos suvartojimas, nuo 15,6 ekraną turinčio laptopo?
Ar patebėčiau didelį baterijos darbo laiko skirtumą, jei lyginčiau laptopus, su identiškais komponentais ir baterijomis, besiskiriančius tik ekrano dydžiu?
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-05-25, 19:48
Pranešimai: 118
Reputacija: +18
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-10-24, 12:34 
     
Sutaupyti galima nebent tik tuo atveju, kai vienam kompiutery stovi CCFL pašvietimas („lempa“), o kitam LED. Jei abiejuose stovi LED pašvietimas, tai energijos sunaudojimas pas juos turėtų būti labai panašus ~5 vatus.
  • 0


_________________
Avast! — turbūt geriausia nemokama kompiuterio apsauga.


Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-10-24, 19:42 
     
ewuldoxx rašė:
kionig rašė:
Dabar lyg tai yra ir HDD ir SSD kartu integruotu. Na kaip nieko nenusimanančiam - blogai. Reikia domėtis, kad ir Wikipedijoje.
Hibridiniais vadinami jie, bet abejoju ar teisingas sprendimas, NAND tipo vietos mažai, ar ne koki 10GB vos tik. Geriau du atskirus diskus pirkt.

Pasirinktinai yra. Nuo 4GB iki 16GB. O kiek tu nori vietos? OS + dažniausiai naudojiemiems failaims pilnai ir tų 10GB užtektų. O gal tu jų veikimo principo nežinai?
  • 0


_________________
Kai pilkosios ląstelės nustoja veikti tinkamai:
http://www.technologijos.lt/diskusijos/ ... hp?t=13775


Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-05-10, 15:43
Pranešimai: 997
Miestas: Kaunas
Reputacija: +1
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-10-25, 18:43 
     
Aš gal ir ne į temą, bet vienintelis kompiuteris kurio jum užteks yra iPad 3 su Cloud galimybėmis, ypač kuomet Lietuvoje optinis internetas yra visur.

Pirkite ne "daiktą", o paslaugą tada ir tiek kiek reikia, o ne toną "gaišaties".
  • 0




Užsiregistravo: 2012-10-25, 18:00
Pranešimai: 8
Miestas: Utopinis
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-10-26, 01:20 
     
ledas rašė:
Aš gal ir ne į temą, bet vienintelis kompiuteris kurio jum užteks yra iPad 3 su Cloud galimybėmis, ypač kuomet Lietuvoje optinis internetas yra visur.

Pirkite ne "daiktą", o paslaugą tada ir tiek kiek reikia, o ne toną "gaišaties".


Aš irgi kiek ne į temą parašysiu.
Pabandyk tu nuotraukas paredaguot ar tekstinį dokumentą surinkt įsistebeilijęs į 10 colių ekraną... Su tabletu išsivers tik kompiuterinis beraštis, kuriam didžiausia pramoga — statuso atnaujinimas facebook'e ar jackass tipo filmukų žiūrėjimas youtubej.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-10-29, 01:10 
     
Nereali rašė:
As cia vienoje parduotuveje uztikau kad uz mazdaug 80 baksu su atsiuntimu galima gauti 2TB isorini harda. Verta / neverta?

Va nuoroda: DH gate
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12868
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +192
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-11-10, 13:30 
     
Ka manot apie si kompiutri, ar yra kazkas geriau uz sia kaina ?
[web]http://www.1a.lt/kompiuterine_technika/nesiojami_kompiuteriai/asus_a55vm_ivy_bridge_i5/12745780/[/web]
  • 0




Užsiregistravo: 2012-11-10, 13:27
Pranešimai: 1
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-11-19, 16:19 
     
Crime'Dog rašė:
Taigi sveiki visi prasau jūsų pagalbos. Nusibodo laukt man kompiuterio tai nusprendžiau ieškotis parduotuvėse. Gal kas galit patarti kokią firmą rinktis iš kur pirkt ir koks varijantas geriausias, norėčiau kad kompiuteris būtų kuo galingesnis. Kompiuterio ieškau nešiojamo iki 2000 LT norėtusi, kad būtų su garantija ir iš letuvos nes jau prabėgo 3 mėn kaip laukiu pc nesinori laukti dar 2 savaites.


P.S Gal yra ir kitų temų kur viskas parašyta, tačiau gana sunku man sėdėti prie kompiuterio peržiūrėnėti kitas temas bei rašyti nes yra lūžęs prštas ir esu su gibsu.


ką manot apie šitą http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/A ... &ID=430165
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12868
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +192
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-11-19, 17:50 
     
Crime'Dog, neteršk forumo vienadienėmis temomis. Jei reikia kompo eini ir nusiperki, iš pradžių pasikonsultavęs su parduotuvės konsultantais telefonu, elektroniniu paštu ir t.t. Ko čia dabar į forumą lįst? Tau forume nieks neduos paminkyt realaus modelio. O, jei nieko nesupranti apie kompus pasisamdyk konsultantą.
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12868
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +192
   
 
Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:
Rūšiuoti pagal
 


Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 850 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
 

Ieškoti:
Pereiti į:
 
 

Reputation System ©'