Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai
 
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Atsiminti
Login with a social network:

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume


Išsami paieška

 [ 435 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Kitas
 
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Pagrindinis diskusijų puslapis » Kompiuterinė įranga
Žinutė Autorius
  Standartinė   Parašytas: 2012-04-01, 16:34 
     
Ši tema skirta kompiuterio techninės įrangos problemoms, galimiems sprendimo būdams.
  • 0


_________________
Registracija bei taisyklės. Jei kas neaišku, rašyk moderatoriai@technologijos.lt


Moderatorius
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2007-11-17, 17:05
Pranešimai: 1386
Reputacija: +46
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-04-20, 19:13 
     
Sveiki,

Gal atsirastų žmogus kuris nepatingėtų detaliai paaiškinti kaip kamerą creative vf0260 prijungti 7tuose w? Realiai drivų oficialių nėra, bet aš tikrai žinau, kad kažkaip įmanoma. Ačiū.
  • 0




Užsiregistravo: 2011-05-05, 16:48
Pranešimai: 82
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-04-20, 22:49 
     
rpauwa rašė:
<..>Realiai drivų oficialių nėra, bet aš tikrai žinau, kad kažkaip įmanoma.
Taigi koks tavo žinomas būdas? Kad nėra, tai greičiausiai tiesa, bet kad yra vistai draiveriai ir kodėl jų nepamėginus sukišti į W7?
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12884
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +206
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-04-20, 23:11 
     
kionig rašė:
rpauwa rašė:
<..>Realiai drivų oficialių nėra, bet aš tikrai žinau, kad kažkaip įmanoma.
Taigi koks tavo žinomas būdas? Kad nėra, tai greičiausiai tiesa, bet kad yra vistai draiveriai ir kodėl jų nepamėginus sukišti į W7?


kaip juos sukišti? galėtum pagelbėti?
  • 0




Užsiregistravo: 2011-05-05, 16:48
Pranešimai: 82
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-04-20, 23:33 
     
rpauwa rašė:
kaip juos sukišti? galėtum pagelbėti?
http://support.creative.com/Downloads/s ... _11_02.exe

Bandyk instaliuot, jei tiks - gerai, jei ne, tai ne.
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12884
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +206
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-04-21, 12:41 
     
nu net nenori paleist setupo, meta errorą, bet va radau tokį dalyką:


Download the driver for Vista from Creative website.
Extract the files from within the exe file (winrar)
Should be 3 files.
One is Setup.exe
Download Universal Extractor (search google)
Use Universal Extractor to extract the files from within Setup.exe.
Manually update the device driver, point to the folder with the extracted files from Setup.exe.
It worked for me, my creative live cam vista im vf0260 now works on windows 7 64bit.

išekstraktinęs vistos draivų exe failiuką gavau va tai Paveikslėlis


3 failai + setupas kaip ir rašo. Tačiau niekaip nesuprantu kaip elgtis su tuo universal extractorium. Tiesiog įmetu ten, bandau ekstraktint po vieną ir emta errorą
  • 0




Užsiregistravo: 2011-05-05, 16:48
Pranešimai: 82
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-04-21, 13:52 
     
Reiktų atsidaryt Device Manager. Ten susirasti savo kamerą prie Unknown Devices(Na geltonas klaustukas turėtų būt). Tada pelės dešinė, update Driver ir ten rasi Search automatically arba Manual location, renkiesi manual ir nurodai katalogą, kuriame išskleidei šitus failus. Next ir turėtų suveikt manau.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-01-11, 17:52
Pranešimai: 1554
Miestas: Vilnius
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-04-21, 15:25 
     
ne:) unable rašo:) tai nežinau, mano manymu, čia reikia kažką padaryt su tuo extractorium kur rašo "universal extractor"


P.S. Kilo tokia idėja. O gal įmanoma kaip nors android telefoną panaudot kaip internetinę kamerą prijungus jį prie kompo? Jame yra kamera vaizdo pokalbiams.
  • 0




Užsiregistravo: 2011-05-05, 16:48
Pranešimai: 82
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-04-21, 15:37 
     
Dėkui už pagalbą. Su universal extractorium išekstraktinau setupą ir tada viskas pavyko.
  • 0




Užsiregistravo: 2011-05-05, 16:48
Pranešimai: 82
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-04-21, 16:12 
     
rpauwa rašė:
Dėkui už pagalbą. Su universal extractorium išekstraktinau setupą ir tada viskas pavyko.
Nu va :) Dėkok guglei :D
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12884
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +206
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-04, 21:46 
     
turu asus laptopa, kai ji labiau uzkranu darbu ar zaidimams isijungia ventiliatorusius, bet taip kvailai jis dirba, trukcioja, pauzia tai 2sekundes tai 5, toks ispudis jog isijungia jis ties 60c, issijungia ties 59c... ir uzineja tol kol zaidi... cia normalu ar kas genda? garantinis dar regis yra, gal kas susidurete su tuo? biose tokiu nustatymu ausinimo neradau o google taip pat tyli
  • 0




Užsiregistravo: 2011-11-23, 20:03
Pranešimai: 422
Reputacija: +29
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-05, 08:35 
     
Sveiki. Atsirado problema. turiu win7. ir kazkaip o netbt.sys isibrove virusas. To failo neleidzia nei valyt, nei trint. Gal galėtumėt kazkas man ji atsiust, arba padet virusa panaikint? aciu
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-07-26, 22:18
Pranešimai: 150
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-05, 14:20 
     
Čia dar klausimas ar tikrai virusas. Sisteminių failų įprastai negalima trinti, nes jie yra naudojami sistemos. Būtų gerai ištraukti diską iš užsikrėtusio kompo ir praskanuoti su kitu. Jei taip neįmanoma, tai tada tik SAFE MODE ir toj aplinkoj veikiantys įrankiai. Kartais padeda tiesiog padaryti system restore (tik reikia daugiau ar mažiau virusus išsigaudyt).
Gali su kokiu Hirens Boot CD per vieną iš failų tvarkyklių (file manager) perrašyti užkrėstą failą sveiku.

Windows 7 SP1 x64 netbt.sys failą rasi čia
http://www.failai.in/show/F/5AE66AE55/netbt.zip
  • 0


_________________
Avast! — turbūt geriausia nemokama kompiuterio apsauga.


Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-05, 14:22 
     
Ketleris rašė:
turu asus laptopa, kai ji labiau uzkranu darbu ar zaidimams isijungia ventiliatorusius, bet taip kvailai jis dirba, trukcioja, pauzia tai 2sekundes tai 5, toks ispudis jog isijungia jis ties 60c, issijungia ties 59c... ir uzineja tol kol zaidi... cia normalu ar kas genda? garantinis dar regis yra, gal kas susidurete su tuo? biose tokiu nustatymu ausinimo neradau o google taip pat tyli


Pasižiūrėk ar kompiuteryje nėra įdiegtos ASUS programos, kurios pagalba galima kompiuterį valdyt. Ten turėtum rast galimybę pasiderint aušintuvo greičius. Kažką daugiau patart yra sunku, nes neaiškios BIOS ir pačio kompiuterio galimybės šiuo atveju.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-05, 15:19 
     
Pamirsau pamineti: Mano win 7 sp1 x32. kazin ar x64 tinka. Be to, ten tikrai virusas. Nod'as rodo kad trojanas.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-07-26, 22:18
Pranešimai: 150
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-20, 23:52 
     
Turiu tokią bėdą. Laptopas sugalvojo visiškai randomu persikraudinėt. Įtariu, kad problema perkaitimas. Laptopas nebuvo laikomas ant lovos. Visada ant stalo, dulkės nuvalomos. Bjauriausia, kad jo man ilgai nebereikės jau. Galvoju gal aktyvus cooling padas išgelbėtų jį kuriam laikui? Arba gal tiesiog dulkes bandyt jame pravalyt(kad ir ne pačiam)? Manau tame ir bus bėda, kad kažur dulkių užsikaupę ir kaista būtent dėl jų.

Prieš persikraunant sistemai viskas pradeda lėčiau kiek dirbt, striginėt. Tai manau logiška, kad kaista lapčius.

Kitokių sprendimų būtų?

Kol kas bandžiau papildomai "paklyiuot" laptopą, kad didesnis oro tarpas būtų ir vėdintųsi labiau.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-01-11, 17:52
Pranešimai: 1554
Miestas: Vilnius
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-21, 00:19 
     
ewuldoxx rašė:
Turiu tokią bėdą. Laptopas sugalvojo visiškai randomu persikraudinėt. Įtariu, kad problema perkaitimas. Laptopas nebuvo laikomas ant lovos. Visada ant stalo, dulkės nuvalomos. Bjauriausia, kad jo man ilgai nebereikės jau. Galvoju gal aktyvus cooling padas išgelbėtų jį kuriam laikui? Arba gal tiesiog dulkes bandyt jame pravalyt(kad ir ne pačiam)? Manau tame ir bus bėda, kad kažur dulkių užsikaupę ir kaista būtent dėl jų.

Prieš persikraunant sistemai viskas pradeda lėčiau kiek dirbt, striginėt. Tai manau logiška, kad kaista lapčius.

Kitokių sprendimų būtų?

Kol kas bandžiau papildomai "paklyiuot" laptopą, kad didesnis oro tarpas būtų ir vėdintųsi labiau.
Jei iki to laiko dar nė karto nebuvo valytas, tai gal ir padėtų tokia profilaktika. Dar praverstų ir termopastos pertepimas. Tuo labiau darbas nėra iš sudėtingųjų. :)
  • 0


_________________
Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford


Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-01-13, 02:37
Pranešimai: 12884
Miestas: Panevėžys
Reputacija: +206
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-21, 09:54 
     
Susikalbėjau su draugu vienu dėl tokios profilaktikos. Pats įrankių ir laiko nelabai turiu tam. Žiūrėsim kas bus. :)
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-01-11, 17:52
Pranešimai: 1554
Miestas: Vilnius
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-21, 11:22 
     
kionig rašė:
ewuldoxx rašė:
Turiu tokią bėdą. Laptopas sugalvojo visiškai randomu persikraudinėt. Įtariu, kad problema perkaitimas. Laptopas nebuvo laikomas ant lovos. Visada ant stalo, dulkės nuvalomos. Bjauriausia, kad jo man ilgai nebereikės jau. Galvoju gal aktyvus cooling padas išgelbėtų jį kuriam laikui? Arba gal tiesiog dulkes bandyt jame pravalyt(kad ir ne pačiam)? Manau tame ir bus bėda, kad kažur dulkių užsikaupę ir kaista būtent dėl jų.

Prieš persikraunant sistemai viskas pradeda lėčiau kiek dirbt, striginėt. Tai manau logiška, kad kaista lapčius.

Kitokių sprendimų būtų?

Kol kas bandžiau papildomai "paklyiuot" laptopą, kad didesnis oro tarpas būtų ir vėdintųsi labiau.
Jei iki to laiko dar nė karto nebuvo valytas, tai gal ir padėtų tokia profilaktika. Dar praverstų ir termopastos pertepimas. Tuo labiau darbas nėra iš sudėtingųjų. :)


Čia jau kaip kada :) Yra tokių modelių, kur visą turi pasileist tik tam, kad prie aušintuvo prieitum. Paslėpt aušintuvus nuo vartotojų mėgsta dell, hp, sony ir toshiba. Pas aceriu priėjimas dažniausiai paprastesnis. Jei keist termopastą, tai geriau nešt meistrams. Gali būti, kad pigiau bus nei pačiam pirkt termopastos ir kokybiškų valymo priemonių senai pastai nuimt.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-21, 14:06 
     
O pas mane toshiba. Nors modelis senas, bet įtariu kad priėjimas irgi kvailas gali būt. Kol kas padariau taip. Nusipirkau aktyvų cooling padą su dviem ventiliatoriais. Dabar naudoju jau gerą valandą ir nekaista niekas. Taip stabiliai 50-55 laipsniai temperatūra darbinė. Pasibaigs darbai rimtesni, tai vešiu sutvarkyt jį. Kad ir koks senukas, bet išmest ir nenaudot gaila būtų. Darbui ir šiaip paprastom užduotim puikiai tinka.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-01-11, 17:52
Pranešimai: 1554
Miestas: Vilnius
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-21, 15:32 
     
Tai žiūrėk į kompiuterio padą:) Jei aušintuvas uždengtas dangčiu, kurį galima atsukus nuimt, tai bus juokų darbas išsivalyt.

Keletas pavyzdžių:

(HP DV6000 serija)
Priėjimo nėra, „kvėpuojama“ per korpuse padarytas groteles. Dangteliai skirti tik RAM ir kietojo disko lizdams.
http://www.machinaelectronics.com/items ... 65_1XL.JPG

(Acer Aspire 5515)
Prie aušintuvo lengvai galima prieiti nuėmus didelį dangtį. Nuotraukoj matosi grotelės dešiniame viršutiniame kampe.
http://www.ebay.com/itm/60-N2702-001-GE ... 0467125655


Aktyvus aušinimas gerai, bet geriau išsivalyti ortakį.
http://www.insidemylaptop.com/clean-rep ... 30-laptop/
  • 0


_________________
Avast! — turbūt geriausia nemokama kompiuterio apsauga.


Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-21, 21:40 
     
Sveiki, kas cia per problema yra? Siek tiek googlinau bet nelabaika issiaaiskinau tik pastebejau kad taip daug kam nutinka...

Viskas ekranas kartais pradeda mirguliuoti, o dazniausiai viskas buna gerai (restartas nepadeda.) nebent kai ilgesni laika pabuna isjungtas..

Vat tokia lentele ismeta kaip sioje foto
(vaizdo plokstes draiveriai atnaujinti.)
http://forums.toshiba.com/tshb/attachme ... driver.jpg

Vaizdas buna toks kaip cia ir dar blogesnis....
http://i35.tinypic.com/2h74d4x.jpg
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011-07-11, 00:15
Pranešimai: 23
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-21, 22:22 
     
Simplicity rašė:
Tai žiūrėk į kompiuterio padą:) Jei aušintuvas uždengtas dangčiu, kurį galima atsukus nuimt, tai bus juokų darbas išsivalyt.

Keletas pavyzdžių:

(HP DV6000 serija)
Priėjimo nėra, „kvėpuojama“ per korpuse padarytas groteles. Dangteliai skirti tik RAM ir kietojo disko lizdams.
http://www.machinaelectronics.com/items ... 65_1XL.JPG

(Acer Aspire 5515)
Prie aušintuvo lengvai galima prieiti nuėmus didelį dangtį. Nuotraukoj matosi grotelės dešiniame viršutiniame kampe.
http://www.ebay.com/itm/60-N2702-001-GE ... 0467125655


Aktyvus aušinimas gerai, bet geriau išsivalyti ortakį.
http://www.insidemylaptop.com/clean-rep ... 30-laptop/

Bus išvalytas jis. :)
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-01-11, 17:52
Pranešimai: 1554
Miestas: Vilnius
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-21, 22:46 
     
TadasT rašė:
Sveiki, kas cia per problema yra? Siek tiek googlinau bet nelabaika issiaaiskinau tik pastebejau kad taip daug kam nutinka...
Viskas ekranas kartais pradeda mirguliuoti, o dazniausiai viskas buna gerai (restartas nepadeda.) nebent kai ilgesni laika pabuna isjungtas..
Vat tokia lentele ismeta kaip sioje foto
(vaizdo plokstes draiveriai atnaujinti.)
Vaizdas buna toks kaip cia ir dar blogesnis....


Ajaj sumažink paveikslus :)

Čia gali būti daug priežasčių o ir sprendimų kartu.
Man, analogiškoje situacijoje, padėjo dulkių pravalymas.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=65161
Čia rasi daug info
  • 0




Užsiregistravo: 2010-04-13, 19:40
Pranešimai: 1032
Reputacija: +74
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-05-22, 00:06 
     
ewuldoxx rašė:
Simplicity rašė:
Tai žiūrėk į kompiuterio padą:) Jei aušintuvas uždengtas dangčiu, kurį galima atsukus nuimt, tai bus juokų darbas išsivalyt.

Keletas pavyzdžių:

(HP DV6000 serija)
Priėjimo nėra, „kvėpuojama“ per korpuse padarytas groteles. Dangteliai skirti tik RAM ir kietojo disko lizdams.
http://www.machinaelectronics.com/items ... 65_1XL.JPG

(Acer Aspire 5515)
Prie aušintuvo lengvai galima prieiti nuėmus didelį dangtį. Nuotraukoj matosi grotelės dešiniame viršutiniame kampe.
http://www.ebay.com/itm/60-N2702-001-GE ... 0467125655


Aktyvus aušinimas gerai, bet geriau išsivalyti ortakį.
http://www.insidemylaptop.com/clean-rep ... 30-laptop/

Bus išvalytas jis. :)


Neskubėk viso radiatoriaus nuo procesoriaus kelt, įmesk nuotrauką kaip radiatorius atrodo. Darbe vis tiek nebus ką veikt, tai akį užmesiu ir duosiu minčių kaip paprasčiau išsiardyt. :)
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-01, 12:48
Pranešimai: 4683
Reputacija: +360
   
 
Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:
Rūšiuoti pagal
 


Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 435 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
 

Ieškoti:
Pereiti į:
 
 

Reputation System ©'