Gaila, kad niekada niekas nekrenta į Lietuvą... Nesupykčiau, jei toks akmenukas įkristų į mano daržą.
bet kažkaip nelogiška. Tada taip išeina, kad jeigu nukris į tavo daržą koks mega ultra slaptas JAV UAV, tai bus tavo?
Ne, nes tai JAV nuosavybė. Meteoritas nėra nuosavybė. Nors, atrodo, kad pagal LR įstatymus, nuosavoje žemėje rasti naudingi gamtos ištekliai dalinai ar net pilnai priklauso valstybei... Gal kas nors tai žino detaliau? Pvz., mano kieme ima trykšti nafta. Kas iš to uždirbs?
Aš tik nesuprantu tos uolienos brangumo kilmės; ar, kad uoliena iš kosmoso ir turi mokslinės vertės ar sudaryta iš brangaus darinio žemiškuoju supratimu?
0
_________________ Tauta tinginti išsišluoti savo gatves, bus pati nušluota.
Aš tik nesuprantu tos uolienos brangumo kilmės; ar, kad uoliena iš kosmoso ir turi mokslinės vertės ar sudaryta iš brangaus darinio žemiškuoju supratimu?
Greičiausiai žemiškuoju supratimu, nes parduodama privačiai fiziniams asmenims. Pvz, auksas brangus tikrai ne dėl savo naudos technologijoms, o dėl žmonių susitarimo, kad jis brangus.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume