Nors rūkau, bet irgi esu tos nuomonės, kad cigaretės ir kiti tabako gaminiai būtų draudžiami. Žinoma pačiai ekonomikai draudimo pradžioje tai būtų nemenkas smūgis (akcizas, pvm, darbo vietos ir t.t...), bet manau per keletą metų viskas atsistatytų.
0
_________________ Because you have a world to construct, mountains to climb, oceans to cross and stories to tell.
Nors rūkau, bet irgi esu tos nuomonės, kad cigaretės ir kiti tabako gaminiai būtų draudžiami. Žinoma pačiai ekonomikai draudimo pradžioje tai būtų nemenkas smūgis (akcizas, pvm, darbo vietos ir t.t...), bet manau per keletą metų viskas atsistatytų.
USA sausasis įstatymas irgi buvo su gera mintim įvestas.. kuo pasibaigė visi žinom.. tokio dalyko staiga neuždrausi.. reikia lėtai, apgalvotai ir užtikrintai.. nors iš kitos pusės kai kurie narkotikai nebuvo niekada legalūs, bet tas jiems kelio neužkerta patekt pas vartotojus..
USA sausasis įstatymas irgi buvo su gera mintim įvestas.. kuo pasibaigė visi žinom.. tokio dalyko staiga neuždrausi.. reikia lėtai, apgalvotai ir užtikrintai.. nors iš kitos pusės kai kurie narkotikai nebuvo niekada legalūs, bet tas jiems kelio neužkerta patekt pas vartotojus..
Jeigu užsirūkęs viešoj vietoj gautum baudą už rūkymą, platinimą ir nešiojimą, bei būtų vienas kitas - rūkantis vakarais namie ar per baliuką (sakykim kaip dabar yra su kanapėm) situacija turbūt būtų geresnė nei dabar. Susitaupytų bent jau tos gyvybės, kurios susidegina nuo cigaretės.
O uždraudus visokias "mažai dervų" "su filtru" ir t.t. didelei daliai rūkančių tai būtų paskata mesti.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume