Pirmąkart pažiūrėjau - sukosi pagal laikrodį, poto poto perskaičiau straipsnį - sukosi prieš laikrodžio rodyklę :S nesuprantu kas vyksta
Man atvirksciai, pirmiausia pries, perskaicius pagal. Paskui paziurejust apsikeisdavo karts nuo karto. paklausiau namiskiu, tai sako kad vis keitaliojasi sukimasis. Lietuviai turbut vieni is nedaugelio....
man is praziu nesikeite - sukosi i desine puse, bet paskui po ~10 min ziurejimo ismokau pakeisti puses dabar zinau kad galiu naudotis tiek desinuoju tiek kairiuoju pusrutuliu
Kad ir kaip ten bežiūri, kad ir kur ten bežiūri - bet man ji sukasi prieš laikrodžio rodykle. Stovi ant dešinės kojos, kairę pakėlus ir sukasi sukasi sukasi....
...išeitų, jog dešinys smegenų pusrutulis pas mane nesisuka ar kaip čia suprast ...
0
Portalo administracija
Tikrai keista Is pradziu sukosi pagal laikrodzio rodykle po to pries. Kriptis keitesi kas keliolika sekundziu . Pagalvojau kad cia specialiai taip padryta.... pasikveciau sese Ir mano nuostabai sesuo pasake, kad pries laikrodzio rodykle (bet mano nuomone mergina sukosi pagal laikrodzio rodykle ). Po to ir jai kryptis kaitaliojos
zinau kaip prigauti ta moteri, reikia kai ziuri nufilmuoti tai kaip sukasi pvz i desne ir po to ziurint jai tik i desne sukasi tai ok, o jai kaitaliojasi tai tada tikrai optine iliuzija gaunasi kaskokia
Bandžiau tą galvą lankstyti - niekas nesikeičia. Paskui pradėjau žiūrėti į dešinę pusę už monitoriaus ribų, akie krašteliu matydamas neryškų siluetą. Besisukanti figūra trumpam pakeitė kryptį. Taip porą kartų padariau ir dabar jau lengvai valdau sukimosi kryptį
įdomu dar ir tai jog keičiantis sukimosi krypčiai, keičiasi ir rankos, t.y. vienu metu arčiau kūno būna dešinė ranka, kitaip sukantis - kairė. kažkokia nenormali merga
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume