Šis skaičius aukščiausiose socioekonominėse gruoėse pakyka iki 10%…
Žinant, kad jo elastingumas ir sujungiančios savybės suteikia daugeliui mūsų mėgiamaiausių patiekalų, tokių kaip duona ar makaronai, jų nuostabų skonį ir tekstųrą…
…duomenis apie gliuteno vengimo blogasias puses…
Negana to, tendencija nusisattinėti jautrumą gliutenui…
Šis skaičius aukščiausiose socioekonominėse gruoėse pakyka iki 10%…
Žinant, kad jo elastingumas ir sujungiančios savybės suteikia daugeliui mūsų mėgiamaiausių patiekalų, tokių kaip duona ar makaronai, jų nuostabų skonį ir tekstųrą…
…duomenis apie gliuteno vengimo blogasias puses…
Negana to, tendencija nusisattinėti jautrumą gliutenui…
Ačiū už konstruktyvias pastabas, klaidos jau pataisytos
0
Užsiregistravo: 2009-06-28, 02:39 Pranešimai: 4992 Miestas: Vilnius
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume