Atsakymas paprastas- gamintojo reklama. Iš kitos pusės, kam reikalingas sportas? Kas iš to jei kažkas greitai nuplauks, nubėgs, pašoks: praktinės naudos žmonijai jokios, tiesiog parodo galimybių ribas. Taip ir čia, tiesiog vienas iš inžinerinių iššūkių. Vien su tokio profilio padangom man greitis 240 atrodo kosminis.
Atsakymas paprastas- gamintojo reklama. Iš kitos pusės, kam reikalingas sportas? Kas iš to jei kažkas greitai nuplauks, nubėgs, pašoks: praktinės naudos žmonijai jokios, tiesiog parodo galimybių ribas. Taip ir čia, tiesiog vienas iš inžinerinių iššūkių. Vien su tokio profilio padangom man greitis 240 atrodo kosminis.
Labai klysti. Sporte galima sužinoti ne tik vieno individo ribas (per siauriai pasakyta). Sportas duoda žinių apie fiziologiją, stresą, psichologiją, kaip mityba, papildai, įrankiai ar gyvenimo būdas ar paros režimas įtakoja sportininkų savijautą, galimybes bei organizmo reakcijas. Iš sporto atėjo daug dalykų į kasdieninę mediciną, psichologiją ir net grožio procedūras. Jau nekalbant apie sporto laimėjimų įtaką kitiems individams (sirgaliams) tiek individualiai, tiek masiškai. O ką traktorius duoda aš nežinau...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume