Kaip galima googlėje leis naudot microsoft produkciją? Jie dėjo ant saugumo ar kaip?
Galbūt jie neturi pasirinkimo - gal koks partneris ar klientas naudoja MS Messengerį. Ir tame nieko nuostabaus, net ir Lietuvoje didelė dalis konfidencialių produktų derinama naudojant Skype, MS Exchange, Sharepoint.
Vis dėlto žmogiškas faktorius, o ne kinų išradingumas ...
0
_________________ Viskas ką aš sakau yra mano subjektyvi nuomonė. Ji neturi sutapti su jusiške, bet aš stengsiuosi vertinti abi nešališkai ir objektyviai.
Kažkas čia keisto.
Jau jeigu per kažkokį google žmogų sugebėjo prisijungti prie slaptažodžių sistemos, tai tikrai ne per kokį šlavėją. O šiaip tai internetino vystymo (!) kompanijos darbuotojai tikrai turėtų žinoti, kad negalima neaiškios nuorodos spausti atsiųstos instant messengeriu...
Kažkas čia keisto. Jau jeigu per kažkokį google žmogų sugebėjo prisijungti prie slaptažodžių sistemos, tai tikrai ne per kokį šlavėją. O šiaip tai internetino vystymo (!) kompanijos darbuotojai tikrai turėtų žinoti, kad negalima neaiškios nuorodos spausti atsiųstos instant messengeriu...
tai gal kokia sekretore paspaude kuri nieko nezino apie tokius dalykus , as tai net is draugu neatidarineju adresu kuriuosia yra neaiskus adresas.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume