Jo, idomu ar jie patikrina viska ten pries parduodami, nes su informacija tai gali zalos tikrai padaryt. Kitas dalykas, 1% pamestu lagaminu, man tai daug. Kaip zmogud skrisdamas kur nors nepajaucia kad dingo lagaminas. Jei ne iskaart, tai bent po keliu dienu, juk zino kur skrido, kokiu marsrutu.
Jo, idomu ar jie patikrina viska ten pries parduodami, nes su informacija tai gali zalos tikrai padaryt. Kitas dalykas, 1% pamestu lagaminu, man tai daug. Kaip zmogud skrisdamas kur nors nepajaucia kad dingo lagaminas. Jei ne iskaart, tai bent po keliu dienu, juk zino kur skrido, kokiu marsrutu.
Jei tarkim skrendi iš Vilniaus į Sidnėjų (per CPH, SIN), tai tavo lagaminas galėtu pasimest tiek CPH, tiek SIN tiek SYD. Nors oro uostai bagažą trackina, kartais jis gali būt išsiųstas per klaidą į kitą oro uostą (jei dar yra likusių jungiajamo skrydžio dalių). Aš kaip suprantu galutinai jis pasimeta, kai niekas jo netsiima prie counter'io, o etiketė (tag'as) yra pažeisa.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume