lasteled "dyla" kaip sakei, tik del to, akd nesugeba atgamint vienos kazkokios dalies savyje, kuri kaskart trumpeja, po kiekvieno dalinimosi ar kai atsiranda naujos lasteles. uztektu tiesiog "pamokyti" lasteles pasigaminti ta kazka - viena is pagrindiniu problemu ispresta.
P.S. "brangioji, nelauk manes sendien, man sirdies priepolis, tai einu iki ligonines, kad pataisytu" (rofl)
Įdomus strapsnis, tačiau net nebandoma nuspėti šio "malonumo" kainos, galbūt Pumper teisus, bus aukojamas vardan to vaisingumas.
Vaisingumas.. Hmm Dėl amžino gyvenimo vaisingumą paguldyti? Privertė susimastyti.
Aišku, kad ten apačioj viskas veiktu, tik tiek, kad negalėčiau padaryt vaikų. Manau tikrai paaukočiau.
eilinį kartą noriu "futurologui" iš balkio į galvą trenkt rimtai, neturi jie ką veikt.
0
_________________ In the sky, there is no distinction of east and west; people create distinctions out of their own minds and then believe them to be true.
Taisykliu nera evoliucijai viskas yra galima. As paaukociau daug del nemirtingumo ir gerai veikiancio proto. Bet perspektyvoj matau, kad ne zmonija nugalabys robotai, bet zmones patys pataps robotais.
0
_________________ Jei abejoji nedaryk, jei darai neabejok.
nemirtingumas bus tada, kai zmogus pereis i virtualu pasauli. tada jam nereikes nei organinio kuno, nei kazkokio vaisingumo...
0
_________________ Vaizduotė leidžia padaryti išvadą net tada, kai neturime tiek žinių, kiek reikia uždaviniui atlikti.Ir visai nesvarbu ar išvada teisinga ar ne...
Na, nepykit, bet man nemirtingumas nėra priimtinas. Nes vistiek dažniausiai žmogui ateina tas laikas, kai jau jis jaučiasi nugyvenęs savo gyvenimą. Taip jau fiziologija ir protas veikia. Aišku, būna ir išimčių, bet... Kas turi daug darbo, tikslų gyvenime, tas neretai ir gyvena ilgiau.
Ilgiau gyvent gal ir norėčiau, bet nemirtingam būt, tai jau gal nelabai. Juo labiau, kad tas nemirtingumas be abejo kainuos, ir kainuos tikrai nemažai, todėl senatvės ramios ir amžinos jau nebegali tikėtis, nes teks dirbti
0
Jo, cia tai geras, bet del sios prognozes tai esu isitikines 99 %, kad ji neissipildis. Nors tas Kurzweili ir laiko daugelis didziausiu isradeju nuo Edisono laiku ir turi keliasdesimt universitetu garbes daktaru titulu apdovanojimu, bet cia tai jau visai nusipezejo. Bet palauksim dar 20 meteliu ir patys isitykinsim
0
na, kad taps nemirtingi, tai suabejočiau, bet kad galės pratęsti gyvenimą - tikiu. Antai mokslininkai yra paskaičiavę, jog pažeminus kūno temperatūra ir pašalinus kenksmingus veiksnius, teoriškai žmogaus kūnas galėtų tarnauti 450-500metų. Tad pradžiai jei mokslininkai sugebėtų prailginti žmogaus gyvenimą vien nanodalelėmis du-tris sykius (160-240metų) tai būtų santykinai gyvenimo amžinybė bent jau man asmeniškai
Kita vertus, net neabejoju, jog žmogus sieks patapti pusiau robotu. Tačiau manau, jog to reiktų vengti kiek įmanoma labiau tiesiog manau, jog natūralus kūnas, natūralūs jausmai ir potyriai niekada nebus tokie tikri kaip virtualūs.
0
Jei pafantazuoti, tai manau prasidėtu labai tolimos kosminės kelionės ir nereikėtu stabdyti gimstamumo radus, bent viena atitinkačia tuometines žmogaus egzistavimui reikalingas salygas planetą :] aš už visom 4 yra tik kelios problemos: tikintys ir pinigai (kurie dings tikiuosi kažkada) kuriuos, nemirtingumas kainuos ;] čia tik mano nuomonė.
labai jau optimistines idejos, idomu kiek kad zmogus galetu uzsiaugint ar pasikeistnauja organa, juk afrikoj, azijoj, pietu amerikoje daug kas pinigu neturi net maistui. tokios technologijos manau bus prieinamos tik elitui
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume