Užmečiau akį į pirmąjį straipsnį. Pirmojoje nuorodoje esantis baltas susirangęs objektas - viso labo plaukelis ant fotojuostos - mano senose nuotraukose tokių irgi pasitaiko. Penktojoje nuotraukoje esantys balti taškeliai gali būti arba dulkelės ant fotojuostos, arba žybsniai, kuriuos sukėlė kokios nors elementariosios dalelės, atsitrenkusios į fotojuostą.
Kvailokai atrodo, kai žmonės, gyvenime nesusidūrę su fotografijos menu "iš vidaus", mojuoja tokiomis nuotraukomis kaip neva tai įrodančiomis sąmokslą.
0
Užsiregistravo: 2008-09-19, 22:34 Pranešimai: 1892 Miestas: Vilnius
Užmečiau akį į pirmąjį straipsnį. Pirmojoje nuorodoje esantis baltas susirangęs objektas - viso labo plaukelis ant fotojuostos - mano senose nuotraukose tokių irgi pasitaiko. Penktojoje nuotraukoje esantys balti taškeliai gali būti arba dulkelės ant fotojuostos, arba žybsniai, kuriuos sukėlė kokios nors elementariosios dalelės, atsitrenkusios į fotojuostą.
Kvailokai atrodo, kai žmonės, gyvenime nesusidūrę su fotografijos menu "iš vidaus", mojuoja tokiomis nuotraukomis kaip neva tai įrodančiomis sąmokslą.
Tai tada siūlyčiau ir pasiskaityti, o ne tik foto pažėti ir iškart primesti savo išvadas. Ten gi žmogus ir rašo, kad tokie balti šūdukai atsiranda dėl dulkėto skanerio ir kt. priežasčių. Nieks ten ir nesako, kad ten ufonautų bazė.
Nematau aš nei poste nei nuorodose jokio daunizmo, gal į veidrodį žiūrėjai, komentarą rašydamas?
Yra tikrai įdomių nuotraukų su akivaizdžiai realybėj neegzistuojančiais dalykais, o ir paaiškinta viskas įvertinant visas galimybes, o ne tai, kad rodo kažkokį nuotraukos defektą ir sako, kad ufonautai čia, kai vienas jau pagalvojo visai neįsigilinęs.
Jo padariau isimti nes pasirode, kad idomi diskusija gali buti. Na ir idomu pasidare kaip su misiju numeracija issiaiskinti.
kaip minėjau, wikipedia tavo draugas. numeracijoje nieko stebuklingo neslypi. surašiau tik PILOTUOJAMAS, SĖKMINGAS NUSILEIDIMO mėnulyje misijas. štai ir visa paslaptis. nebent kažkur klaidą padariau.
0
Nematau aš nei poste nei nuorodose jokio daunizmo, gal į veidrodį žiūrėjai, komentarą rašydamas?
Yra tikrai įdomių nuotraukų su akivaizdžiai realybėj neegzistuojančiais dalykais, o ir paaiškinta viskas įvertinant visas galimybes, o ne tai, kad rodo kažkokį nuotraukos defektą ir sako, kad ufonautai čia, kai vienas jau pagalvojo visai neįsigilinęs.
Tu juk toks pat daunas kaip ir jis Nibiru ir visos kitos nesąmonės, tavo mėgstamiausios temos. Todėl nieko netikėto, kad užtari savo palatos draugą.
Na taip, daunas tas, kuris pasidomi ir kitos pusės argumentais, o ne tas, kuris visa avinų TV info kaip kempinė sugeria ir visam gyvenimui užsifiksuoja.
Na taip, daunas tas, kuris pasidomi ir kitos pusės argumentais, o ne tas, kuris visa avinų TV info kaip kempinė sugeria ir visam gyvenimui užsifiksuoja.
Turbūt nebūčiau parašęs čia, jei nepasidomėčiau. Ir mano pasidomėjimas nevirsta, pasakymu, kad 2012 Nibiru atkeliaus, ar kad ateiviai, mus jau seniai atradę
"Jeigu tiki viskuo, kas rašoma, tai geriau išvis neskaityk." Kažkaip panašiai skamba, ta Japonų patarlė, kuri mano manymu, tau puikiai tinka. Bet čia tavo reikalas. Sėkmės pasaulio pažinime.
kodel tureciau?as nieko cia nesistengiu paneikti,tuiru savo nuomone apie kai kuriuos dalykus as asmensikai manau kad tik pirmasisi skrydis buvo fake o kiti buvo tikri,jei kas turi kita nuomone tegul turi as nieko pries (tik niekada nesuprasiu kodel reikia nekesti zmogaus jei jisai kitokiu paziuriu ar nuomoniu apie ivairius dalykus ) p.s cia tam kuris daunina visus
kodel tureciau?as nieko cia nesistengiu paneikti,tuiru savo nuomone apie kai kuriuos dalykus as asmensikai manau kad tik pirmasisi skrydis buvo fake o kiti buvo tikri,jei kas turi kita nuomone tegul turi as nieko pries (tik niekada nesuprasiu kodel reikia nekesti zmogaus jei jisai kitokiu paziuriu ar nuomoniu apie ivairius dalykus ) p.s cia tam kuris daunina visus
Būk tu, kokių tik nori pažiūrų ir nuomonių, bet kiek galima tas pačias temas kurti? Jau kokia 4 tema, vien technologijos.lt su tokia pačia antrašte.
jei dar bent vienas iš jūsų spjaudysitės "daunais", pradėsiu dalinti įspėjimus, o galiausiai ir griežtesnių priemonių imsiuos. kol kas geras esu. bet neilgai tokiu būsiu jei tampysit nervus.
0
tai pala pala, vieną skrydi kažkodėl (KODĖL???) suklastojo, o štai kiti jau tikri? nors tarp Apollo 8 ir 10 skrydžių vos daugiau nei metai? kam klastoti vieną skrydį, o paskui skristi iš tikro? aš čia vienas logikos nematau?
0
[/quote]tai pala pala, vieną skrydi kažkodėl (KODĖL???) suklastojo, o štai kiti jau tikri? nors tarp Apollo 8 ir 10 skrydžių vos daugiau nei metai? kam klastoti vieną skrydį, o paskui skristi iš tikro? aš čia vienas logikos nematau? [/quote]
Tai trynk tema yra gi viena jau kur galima offtopic'a varyti tai kam cia dar reike ?
Lietuvi nueik i NASA nuslepe, kad menulis yra padarytas is... tema ir ten diskutuok issijuoses nors visi neziures kaip i negalvojanti ir rasanti nesamones zmogu Jai neturi kur laiko deti iseik i lauka pasigrozek gamta o ne kazkokes nesamones pateik.
tai pala pala, vieną skrydi kažkodėl (KODĖL???) suklastojo, o štai kiti jau tikri? nors tarp Apollo 8 ir 10 skrydžių vos daugiau nei metai? kam klastoti vieną skrydį, o paskui skristi iš tikro? aš čia vienas logikos nematau?
As ir nematau logikos, kai tame reiktu rizikuoti dviguba kaina t.y pati rizika yra dviguba.
Turbut lietuvis nera mates ar girdejes apie menulyje paliktus veidrodzius.
0
_________________ Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford
Lygiai tas pats galioja ir neskeptikams, kurie tiki viskuom ka randa internete ir tai priima kaip "faktais ir absoliutu" kazkokiu. Ziureti pirma posta.
Cia nera sunku labai skleisti samokslo teorijas, svarbu tik itikinamai sneketi ir dar parodyti keleta nuotrauku ir turi kvailiu minias tikincius ir skleidziancius erezijas. O tai jau igavo pagreiti. Kiekvienam dabar madinga atejus i foruma naujai, parasyti tema, kurioje yra butinai aptarinejama apie issilaipinima menulyje, kurio neva net nebuvo. Ir viskas fake.
Ant to pacio principo veikia visos homeopatijos, vandos, kaspirovskiai, bioenergetikai, vatikanas ir kitos sektos, visi magnetiniu varikliu kurejai, kurios isnaudoja savo naudai tokius idiotus kaip lietuvis.
Ir as dziaugiuosiu, kad tokius kvailius isnaudoja ir ta darys ateinanciais simtmeciais. Tokie runkeliai kaip lietuviui uzteks numesti FAKE kaula, ir jis apsilaizys iki ausu bei prades loti.
Ir as busiu mobidikas ir man giliai pofig
P.S kiekvienas cia gali svaistytis surastais "faktais" i kaire ir i desine, tai nematau problemos, kodel as to negaleciau daryti ?
0
_________________ Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford
logika tokia kad skrydis kainuoja dahuja o ir faktu cia nemazai kad tos skrydzio galejo nebuti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume