atrodo neblogai, tik kažin kiek jis atsparus didialiam bangavimui
matyt neatsparus, jei
is straipsnio,
''Ekranoplanai – tai specialūs lėktuvai, dėl ekrano efekto galintys sklęsti virš lygaus vandens ar sausumos paviršiaus.''
manau pavojingi, tereik per dideli bangavima padidinti korpuso kampa vandens atzvilgiu ir bangavimas neturetu darytis pavojingas - aisku nukentetu kazkiektai greitis.
bet istikro kam jie vandenynuose? cia va tokiai gruzijai, Lietuvai, estijai ir t.t. staiga uzpult pats tas... o cia bangavimas nekoks.
manau pavojingi, tereik per dideli bangavima padidinti korpuso kampa vandens atzvilgiu ir bangavimas neturetu darytis pavojingas - aisku nukentetu kazkiektai greitis.
bet istikro kam jie vandenynuose? cia va tokiai gruzijai, Lietuvai, estijai ir t.t. staiga uzpult pats tas... o cia bangavimas nekoks.
Pervezti krovinius ir betkokius kitus daiktus. Kas gi tusciai skraido ? _________________ Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford
o kur as pasakiau, kad tusciai? sakau uzpulti gruzijai, Lietuvai ir panasiom mazom, salia vandens telkiniu esancioms valstybelems. reiskiasi ekranoplano viduje savaime aisku sedetu 140 galvazudziu.
netgi nevalsybiniu mastu rezgiamom operacijom, o pvz sunaikinti musu "laivyna", kuris randasi malku terminale, ar panasiom mazom, nereikmingom operacijelem (ju supratimu)
na kad nespetu, koks amerikonu karo laivas atplaukti staiga su taikos misija i klaipedos uosta ir viska sutrugdyti - kaip neseniai buvo gruzijoje
O kam cia kazka is karto pulti ? Kur cia pointas ? Tai nuostolinga. Geriau meginti bizni pasidaryti, kadangi siais ekranoplanais galima butu tikrai rinka atrasti kokie svarbiem kroviniam ir tokiu jokie suomalieciai nepaliestu(beje, kazkaip pastaruoju metu apie juos nieko negirdeti ). taip kad jei viska paskaiciavus ir meginti prasimusti sitame biznyje galima butu gal ir islosti. O nebutinai puldineti tokias mariju zemeles kaip gruzijas ir lietuvas. _________________ Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford
Wikipedijoje rašoma (ir video matosi), kad nelygaus paviršiaus problema išspręsta _________________ Viskas ką aš sakau yra mano subjektyvi nuomonė. Ji neturi sutapti su jusiške, bet aš stengsiuosi vertinti abi nešališkai ir objektyviai.
Paskaičius paskutinius kiong, uodas komentarus - susidaro įspūdis, kad žmonės čia tuoj komentarų skiltis bus tokia pat kaip lrytas.lt .
Tai buk mielas ir paaiskink mum neismaneliam, kaip turetu buti is tikruju, t.y kaip tu manai. Ar cia tu imi uz gryna piniga tuos komentarus ?
As sakau, kad galimas pritaikymas komerciskai. Lygiai taip pat kaip suolis su parasiutu, skrydys oro balionu, ar kokiu lektuvu. Ir ka tu man ? _________________ Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford
rusai man atrodo juos dare, kad galetu plaukioti vidinese jurose, kaip baltijos ir pan. , nu krc kontroliuoti sovietu sajunga _________________ Darius Bagdonas
dariux_b
Prisijungė: 2010 06 03 Žinutės: 42 Miestas: Kretingos rajonas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume