Apie | Visos naujienos | Straipsniai | RSS | Reklama | Kontaktai

Prisijungti

Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Prijungti mane automatiškai kiekvieno apsilankymo metu

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume

Išsami paieška

Dabar forume

[ Administratorius ]
[ Moderatorius ]

Daugiau

Europos operatoriai ragina „Google“ ir „Apple“ finansuoti jų tinklų plėtrą

Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Mobilusis ryšys
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Pranešimas Autorius
PranešimasParašytas: Pen. 12 10, 2010 11:51    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Reikės paprašyti google, kad man mėnesinį interneto mokestį mokėtų, nes dėl vakarais padidėjusio vartotojų srauto man pačiam vos kraunasi youtube, t.y. to pačio google tinklapis. Tai taip išeina, kad jeigu aš moku Petrui, kad galėčiau naudotis Antano paslaugomis, bet Antanas man nesuteikia kokybiškų paslaugų, tai tegul jis apmoka Petrui mano mokesčius - t.y. susimoka už tai, kad aš naudojuosi jo (nekokybiškom) paslaugom Very Happy
MindaugasV85

Prisijungė: 2009 04 13
Žinutės: 733

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 12 10, 2010 12:30    Rašyti temą: Atsakyti su citata

man irgi truputi nelogiskai skamba...

interneto tiekejai gauna pajamas uz savo planus - jie isipareigoja suteikti ten kazkoki greiti ir jokio duomenu limito(daugkur) tai ko jie prunkstauja, kai duomenu perduodama daug.

lygiai ta pati situacija: degalines praso is automobiliu gamintoju pinigu, nes jie suteikia transporto priemones kuriomis naudojasi ivairios imones uzdirbdamos pinigus ir pilasi degalus....
ligonis

Prisijungė: 2008 01 22
Žinutės: 2524

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 12 10, 2010 12:30    Rašyti temą: Atsakyti su citata

MindaugasV85 rašo:
Reikės paprašyti google, kad man mėnesinį interneto mokestį mokėtų, nes dėl vakarais padidėjusio vartotojų srauto man pačiam vos kraunasi youtube, t.y. to pačio google tinklapis. Tai taip išeina, kad jeigu aš moku Petrui, kad galėčiau naudotis Antano paslaugomis, bet Antanas man nesuteikia kokybiškų paslaugų, tai tegul jis apmoka Petrui mano mokesčius - t.y. susimoka už tai, kad aš naudojuosi jo (nekokybiškom) paslaugom Very Happy

nepatinka Antano paslaugos, nesinaudok, nieks juk nevercia Wink beto Antanas nesuteikia kokybisku paslaugu, del Petro kaltes. kitaip sakant, susirask normalu interneto tiekeja, nes man viskas kraunasi tiek ryte, tiek vakare, tiek vidury nakties. nesuprantu tokiu nepagrystu kaltinimu
nondescript
Moderatorius

Prisijungė: 2008 03 02
Žinutės: 2434

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 12 10, 2010 15:01    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ligonis rašo:
man irgi truputi nelogiskai skamba...

interneto tiekejai gauna pajamas uz savo planus - jie isipareigoja suteikti ten kazkoki greiti ir jokio duomenu limito(daugkur) tai ko jie prunkstauja, kai duomenu perduodama daug.

lygiai ta pati situacija: degalines praso is automobiliu gamintoju pinigu, nes jie suteikia transporto priemones kuriomis naudojasi ivairios imones uzdirbdamos pinigus ir pilasi degalus....

juokingai cia Smile tai automobiliu gamintojai irgi gali prasyti pelno dalies is degaliniu, nes jei nieks negamintu automobiliu tai nieks ir kuro nesipiltu
wdm

Prisijungė: 2009 10 22
Žinutės: 87

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 12 10, 2010 16:36    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na bet tie telekomai tai naglai užsiprašė. Šiaip Apple niekad nepalaukiau labai, bet tiesiog trūksta žodžių. Tikrai logikos telekomams pritrūko.
loggo

Prisijungė: 2009 05 18
Žinutės: 602

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 12 10, 2010 17:33    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jei ne tos kompanijos, nereiktu ir tu srautu ir ju paslaugu niekas taip nepirktu. Tada turbut butu geresne situacija operatoriams Very Happy
immortallt

Prisijungė: 2009 04 04
Žinutės: 6252

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 12 10, 2010 17:34    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Cia tik pasireklamuot bando snukiaknygiu saskaita Smile
mytech

Prisijungė: 2009 11 21
Žinutės: 165

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 12 10, 2010 19:47    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Apsiskaiciavo operatoriai, googlas nemokes nieko, todel rezultate operatoriai iskaiciuos esama nuostoli i busimas kainas vartotojams. Nes realiai tai vartotojai naudojasi daugiau, tai jie ir turi moketi. Jeigu del konkurencijos negali pakelti kainu, tai cia jau ju problema.
Atlast

Prisijungė: 2010 07 14
Žinutės: 265

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Št. 12 11, 2010 15:24    Rašyti temą: Atsakyti su citata

metu anekdotas! Very Happy
logikos visiskai nulis.. Smile

uz tokius nuodemingus pamastymus linkiu toms firmelems bankrutuoti del perdideles konkurencijos.. Very Happy
registracijoz
Svečias

Atgal į viršų
Rodyti žinutes nuo ankstesnės:   
Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Mobilusis ryšys Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 11
Pereiti :  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume
Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume