Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Pen. 12 10, 2010 11:51 Rašyti temą: |
|
|
Reikės paprašyti google, kad man mėnesinį interneto mokestį mokėtų, nes dėl vakarais padidėjusio vartotojų srauto man pačiam vos kraunasi youtube, t.y. to pačio google tinklapis. Tai taip išeina, kad jeigu aš moku Petrui, kad galėčiau naudotis Antano paslaugomis, bet Antanas man nesuteikia kokybiškų paslaugų, tai tegul jis apmoka Petrui mano mokesčius - t.y. susimoka už tai, kad aš naudojuosi jo (nekokybiškom) paslaugom  |
|
MindaugasV85
Prisijungė: 2009 04 13 Žinutės: 733
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 12 10, 2010 12:30 Rašyti temą: |
|
|
man irgi truputi nelogiskai skamba...
interneto tiekejai gauna pajamas uz savo planus - jie isipareigoja suteikti ten kazkoki greiti ir jokio duomenu limito(daugkur) tai ko jie prunkstauja, kai duomenu perduodama daug.
lygiai ta pati situacija: degalines praso is automobiliu gamintoju pinigu, nes jie suteikia transporto priemones kuriomis naudojasi ivairios imones uzdirbdamos pinigus ir pilasi degalus.... |
|
ligonis
Prisijungė: 2008 01 22 Žinutės: 2524
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 12 10, 2010 12:30 Rašyti temą: |
|
|
| MindaugasV85 rašo: |
Reikės paprašyti google, kad man mėnesinį interneto mokestį mokėtų, nes dėl vakarais padidėjusio vartotojų srauto man pačiam vos kraunasi youtube, t.y. to pačio google tinklapis. Tai taip išeina, kad jeigu aš moku Petrui, kad galėčiau naudotis Antano paslaugomis, bet Antanas man nesuteikia kokybiškų paslaugų, tai tegul jis apmoka Petrui mano mokesčius - t.y. susimoka už tai, kad aš naudojuosi jo (nekokybiškom) paslaugom  |
nepatinka Antano paslaugos, nesinaudok, nieks juk nevercia beto Antanas nesuteikia kokybisku paslaugu, del Petro kaltes. kitaip sakant, susirask normalu interneto tiekeja, nes man viskas kraunasi tiek ryte, tiek vakare, tiek vidury nakties. nesuprantu tokiu nepagrystu kaltinimu |
|
nondescript Moderatorius
Prisijungė: 2008 03 02 Žinutės: 2434
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 12 10, 2010 15:01 Rašyti temą: |
|
|
| ligonis rašo: |
man irgi truputi nelogiskai skamba...
interneto tiekejai gauna pajamas uz savo planus - jie isipareigoja suteikti ten kazkoki greiti ir jokio duomenu limito(daugkur) tai ko jie prunkstauja, kai duomenu perduodama daug.
lygiai ta pati situacija: degalines praso is automobiliu gamintoju pinigu, nes jie suteikia transporto priemones kuriomis naudojasi ivairios imones uzdirbdamos pinigus ir pilasi degalus.... |
juokingai cia tai automobiliu gamintojai irgi gali prasyti pelno dalies is degaliniu, nes jei nieks negamintu automobiliu tai nieks ir kuro nesipiltu |
|
wdm

Prisijungė: 2009 10 22 Žinutės: 87
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 12 10, 2010 16:36 Rašyti temą: |
|
|
| Na bet tie telekomai tai naglai užsiprašė. Šiaip Apple niekad nepalaukiau labai, bet tiesiog trūksta žodžių. Tikrai logikos telekomams pritrūko. |
|
loggo

Prisijungė: 2009 05 18 Žinutės: 602
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 12 10, 2010 17:33 Rašyti temą: |
|
|
Jei ne tos kompanijos, nereiktu ir tu srautu ir ju paslaugu niekas taip nepirktu. Tada turbut butu geresne situacija operatoriams  |
|
immortallt
Prisijungė: 2009 04 04 Žinutės: 6252 Miestas: Vilnius-Klaipeda
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 12 10, 2010 17:34 Rašyti temą: |
|
|
Cia tik pasireklamuot bando snukiaknygiu saskaita  |
|
mytech
Prisijungė: 2009 11 21 Žinutės: 165
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 12 10, 2010 19:47 Rašyti temą: |
|
|
| Apsiskaiciavo operatoriai, googlas nemokes nieko, todel rezultate operatoriai iskaiciuos esama nuostoli i busimas kainas vartotojams. Nes realiai tai vartotojai naudojasi daugiau, tai jie ir turi moketi. Jeigu del konkurencijos negali pakelti kainu, tai cia jau ju problema. |
|
Atlast
Prisijungė: 2010 07 14 Žinutės: 265
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 12 11, 2010 15:24 Rašyti temą: |
|
|
metu anekdotas!
logikos visiskai nulis..
uz tokius nuodemingus pamastymus linkiu toms firmelems bankrutuoti del perdideles konkurencijos..  |
|
registracijoz Svečias
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|