Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Tr. 02 09, 2011 17:44 Rašyti temą: |
|
|
Tuoj mokslininkai pradės genetiškai keisti žmones, kad jie nebe užuostu smarvės. Tad visi galės bezdėt kiek norės  _________________ To mess up a Linux box, you need to work at it; to mess up your Windows box, you just need to work on it.
—Scott Granneman |
|
Shinigami

Prisijungė: 2010 07 29 Žinutės: 2038
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 02 09, 2011 19:58 Rašyti temą: |
|
|
| Shinigami rašo: |
Tuoj mokslininkai pradės genetiškai keisti žmones, kad jie nebe užuostu smarvės. Tad visi galės bezdėt kiek norės  |
Taigi girdėsis viskas! _________________
 |
|
faktas

Prisijungė: 2010 05 15 Žinutės: 2731 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 02 09, 2011 19:59 Rašyti temą: |
|
|
Beje, aš neužuodžiu rožių kvapo. Visi svaigsta, kaip kvepia... O man paprasčiausias silpnas žolės kvapas. _________________
 |
|
faktas

Prisijungė: 2010 05 15 Žinutės: 2731 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 02 09, 2011 21:09 Rašyti temą: |
|
|
| o aš ir galvoju visada ar tos rožės kvepia tik savo lapu na tokiu kaip minėjo žolės kvapu ir kodėl taip kaikuriem kvepia , pasirodo aš galbūt niekada jo neužuodžiau. geras. |
|
mmm
Prisijungė: 2009 05 12 Žinutės: 31
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 02 09, 2011 21:17 Rašyti temą: |
|
|
as ir is tu paciu neuzuodzianciu roziu
galvojau, kad jie ten tipo draugiskai it susitare apie ta roziu kvapa, o as vienas nepagaunu idejos.
ir aiskiau pasidare kodel as vienas namie pradedu raukytis nuo silikoninio kaciu smelio(kai tik pajudina pakuote man tiesiog bjaurus kazkoks kaip ir dulkiu kvapas, o nei sese nei tevas nieko neuzuodzia) |
|
ligonis
Prisijungė: 2008 01 22 Žinutės: 2524
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 02 09, 2011 21:53 Rašyti temą: |
|
|
joooo dėl rožių tai čia geras, aš visą laiką, galvojau, kad ta žole ir turi kvepėt, o čia pasirodo, kad neužuodžiu  |
|
ElniaRagis

Prisijungė: 2008 12 20 Žinutės: 201 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 02 09, 2011 22:11 Rašyti temą: |
|
|
Tai kad ir man nekvepia rožės, čia gal tik moterims?  |
|
Analog
Prisijungė: 2008 12 30 Žinutės: 1631
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 02 09, 2011 22:29 Rašyti temą: |
|
|
| o man kartais gėlės kvepia tokiu tvaiku, kaip būtų per laidotuves... Nepriklausomai nuo rūšies. |
|
Augink pats!
Prisijungė: 2010 11 03 Žinutės: 138
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 02 09, 2011 22:38 Rašyti temą: |
|
|
Sunku nusakyti, bet rožės tikrai turi specifinį kvapą, ne vien žolės. O straipsnis įdomus, reiks pasigilint ką visgi galiu užuosti, o ko ne. ;]
| Augink pats! rašo: |
| o man kartais gėlės kvepia tokiu tvaiku, kaip būtų per laidotuves... Nepriklausomai nuo rūšies. |
Tas tvaikas veikiausiai nuo chrizantemų. Jos man turbūt vienintelės dvokiančios gėlės. |
|
aKi

Prisijungė: 2008 12 10 Žinutės: 62
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 02 09, 2011 23:16 Rašyti temą: |
|
|
Is komentaru galima spresti kad tik moterys uzuodzia rozes
Ne visai i tema, bet pvz senai nebuvus patalpoj kur yra televizorius ir ji ijungus, is pradziu girdziu auksto daznio cypima, kuris veliau dingsta (na kaip ir prie triuksmo priprantama) taciau kiti to negirdi
Tai gal ir garsus ne visi vienodai girdi? |
|
Xdmin
Prisijungė: 2010 11 02 Žinutės: 607
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 02 10, 2011 12:46 Rašyti temą: |
|
|
Xdmin, va kodėl aš paprastai negaliu miegot neišjungus televizoriaus (turiu omeny, kad net ir budėjimo rėžimas turi būti išjungtas man), nes skleidžia jis man kažkokį garsą, kas labai trukdo. O kiti to negirdi
O rožės tai kvepia, ne visos, bet kvepia ir ne žole pvz. ką tik nupjautos žolės kvapą tai aš labai mėgstu  |
|
dzhiuge
Prisijungė: 2009 08 16 Žinutės: 16
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 02 10, 2011 14:04 Rašyti temą: |
|
|
O geras, as uzuodziu turbut visus kvapus iskaitant rozes, ar bent jau didziaja dali kvapu. O tujos man nesmirda, tik turi astru specifini kvapa, kiti pakesti negali ju.
Del ultragarso is teliko yra toks dalykas kuo jaunesnis zmogus tuo aukstesni dazni gali girdeti 20+kHz, jei neklystu vaikai girdi iki 25kHz, o su amzium maziau. Seni zmones turbut 16kHz jau nebegirdi. |
|
bahuriux

Prisijungė: 2009 07 05 Žinutės: 2788 Miestas: KLP
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 02 10, 2011 14:21 Rašyti temą: |
|
|
| Bahuriux rašo: |
| Del ultragarso is teliko yra toks dalykas kuo jaunesnis zmogus tuo aukstesni dazni gali girdeti 20+kHz, jei neklystu vaikai girdi iki 25kHz, o su amzium maziau. Seni zmones turbut 16kHz jau nebegirdi. |
Klysti, zmones negirdi ultragarso. Paprastai jauni zmones girdi iki 18kHz maksimum, aukstesniu dazniu jau nebeskiria, bet girdi. Su amzium is tikruju klausos diapozonas sumazeja net iki 15kHz ir tai mazdaug jau buna zmonem ties 40-50 metu.
Buvo straipsnis apie zmogaus uosle, jog ja galima istreniruot ir uzuosti daugeli kvapu. _________________ Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford |
|
kionig Moderatorius
Prisijungė: 2009 01 13 Žinutės: 10558 Miestas: Panevėžys
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 02 10, 2011 14:37 Rašyti temą: |
|
|
Mūsiškių rožių tokios veislės ir auginamos, kad jos niekuo nekvepia. Pauostytumėt tikrų laukinių senovinių veislių rožių, suprastumėt. Seniau aš ir maniau, kad rožės niekaip ypatingai nekvepia, kol nepausčiau tikro rožių vandens.
Be to, būna, kad žmonėms vienu metu tas pats kvapas patinka, o kitu jau nebe. Ypač kas liečia natūralius - nenatūralius kvapus, pavyzdžiui, kai ilgai turi vanilės ankščių, supranti, kad vanilinas smirda, arba prikvepinti šampūnai pradeda erzinti ir t.t. |
|
Platūs_vandenys
Prisijungė: 2009 11 23 Žinutės: 24
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|