Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Pen. 04 29, 2011 12:59 Rašyti temą: |
|
|
| nieko naujo nepasake sis straipsnis |
|
sabotan
Prisijungė: 2010 11 09 Žinutės: 558
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 04 29, 2011 13:10 Rašyti temą: |
|
|
| Tau nepasakė nieko naujo, o man pasakė. Įdomu, kokiu būdu skruzdžių motinėlės atsiranda. Taip pat, jei šiuo karališkuoju baltymu maitinti sudėtingesnius gyvūnus, pavyzdžiui žinduolius, ar jie užaugtų didesni ir fiziškai stipresni? |
|
plex
Prisijungė: 2011 02 10 Žinutės: 15 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 04 29, 2011 14:10 Rašyti temą: |
|
|
| plex rašo: |
| Tau nepasakė nieko naujo, o man pasakė. Įdomu, kokiu būdu skruzdžių motinėlės atsiranda. Taip pat, jei šiuo karališkuoju baltymu maitinti sudėtingesnius gyvūnus, pavyzdžiui žinduolius, ar jie užaugtų didesni ir fiziškai stipresni? |
Jo, tada galėsiu aš vadintis Lietuvos Karaliumi. Nes baltymų apsirijau
O jei į temą, tai tikrai įdomus straipsnis. Tik įdomu ar tas pats principas kitiems vabzdžiams tinka  _________________ Vaizduotė yra svarbiau nei išmanymas - A. Einšteinas |
|
Rukis
Prisijungė: 2010 10 22 Žinutės: 922
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 04 29, 2011 14:12 Rašyti temą: |
|
|
| Rukis rašo: |
| plex rašo: |
Jo, tada galėsiu aš vadintis Lietuvos Karaliumi. Nes baltymų apsirijau
O jei į temą, tai tikrai įdomus straipsnis. Tik įdomu ar tas pats principas kitiems vabzdžiams tinka  |
Juk parasyta, kad vaisinems muselems tiko. _________________ Think big, start small |
|
ByDainiuz
Prisijungė: 2009 10 12 Žinutės: 134 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 05 01, 2011 0:05 Rašyti temą: |
|
|
geras atradimas jei kam reiktu greitai karaliene pasigamint nebe taip sunku butu bitininkams |
|
Aphex
Prisijungė: 2010 06 09 Žinutės: 45
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 05 09, 2011 23:46 Rašyti temą: |
|
|
Dabar jau žinau, kaip tapti karaliene!  |
|
Karvė

Prisijungė: 2009 04 27 Žinutės: 766 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|