Idomu kiek naudos butu iš tu deguonies vintiliu jei tarkim kapsulė butu po vandeniu tarkim koks stogas užgriutu ir ja visa apsemtu vanduo? Suprantu, kad jinai taip suprojektuota, kad nepaskestu visiškai ir viršus jos visad butu virš vandens, bet jei apsiversu jinai ar ja visiškai apsemtu ir nudustu visi kas buvo toj kapsulėj
Idomu kiek naudos butu iš tu deguonies vintiliu jei tarkim kapsulė butu po vandeniu tarkim koks stogas užgriutu ir ja visa apsemtu vanduo? Suprantu, kad jinai taip suprojektuota, kad nepaskestu visiškai ir viršus jos visad butu virš vandens, bet jei apsiversu jinai ar ja visiškai apsemtu ir nudustu visi kas buvo toj kapsulėj
Manau kad japonai nekvaili, pagalvojo apie tai. Bet bendrai pažiūrėjus, tai šita kapsulė tip top japonams, nes aš ten vos įlįsčiau. Be to manau, kad ten kokių oro balionų turėtų būti ar dar ko. Žodžiu, per mažai čia duomenų.
Kai dėl paskutinio cunamio, tada per LTV dokumentika parodė, ne vienas net su automobiliais buvo nuplauti į jūrą atsitraukiant bangai. Tad toks žaisliukas iš vis būtu lengvas grobis. Na nebent jis gebėtu plūduriuoti, turėtu nemažas atsargas, bei kokius radijo-švyturius, padedančius gelbėtojams kuo greičiau rasti aktyvuotas nelaimėlių kapsules.
0
_________________ Žmonės, kurie neapkenčia tiesos, nepakenčia ir žmonių, drįstančių ją sakyti. Fransua Fenelonas
Ar mane mano atmintis apgauna, ar čia tikrai susimauta su katastrofos data??
„aukų per tokias stichijas, kokios nusiaubė Japoniją šių metų gegužę. Tuomet žemės drebėjimas ir po jo atūžęs cunamis nusinešė beveik 13 tūkst. žmonių gyvybes, dar 14 tūkst. iki šiol yra paskelbti dingusiais be žinios.“
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume