| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Št. 12 10, 2011 18:52 Rašyti temą: |
|
|
Kada Žemė vadinsis „Google“? _________________
 |
|
Houdini
Prisijungė: 2011 10 17 Žinutės: 67
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 12 10, 2011 19:44 Rašyti temą: |
|
|
| Kada google apple nusipirks |
|
algiuz

Prisijungė: 2009 04 27 Žinutės: 180 Miestas: Ukmergė
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 12 11, 2011 0:39 Rašyti temą: |
|
|
| algiuz rašo: |
google amrket value 200 milijardai
apple 366 milijardai - klausimas kas ka pirktu jei turetu pinigu
o atsakykit kodel facebook planuojamas market value 100 mld - negi jis vertas puses google? _________________ //..// |
|
langas
Prisijungė: 2009 10 14 Žinutės: 151
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 12 11, 2011 0:45 Rašyti temą: |
|
|
Jei straipsnyje būtų parašyta, kad Microsoft perka po kompaniją per savaitę, kiltų masinis pasipiktinimas dėl monopolijos. Į Google kažkaip niekas nereaguoja. Tik nepamirškime, kad kažkada pasikeis ir Google valdžia. (-: _________________
 |
|
faktas

Prisijungė: 2010 05 15 Žinutės: 2706 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 12 11, 2011 9:19 Rašyti temą: |
|
|
| Kuo toliau, tuo nemalonesnė man ta google atrodo... Net mail'ą iš jų išsikėliau... |
|
FAIL
Prisijungė: 2008 12 08 Žinutės: 64 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 12 11, 2011 10:49 Rašyti temą: |
|
|
| FAIL rašo: |
| Kuo toliau, tuo nemalonesnė man ta google atrodo... Net mail'ą iš jų išsikėliau... |
Ką konkrečiai turi omeny? Ar čia šiaip sau asmeninis nusistatymas? |
|
Kilgoras Trautas
Prisijungė: 2009 10 13 Žinutės: 493
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 12 11, 2011 11:25 Rašyti temą: |
|
|
| langas rašo: |
| algiuz rašo: |
google amrket value 200 milijardai
apple 366 milijardai - klausimas kas ka pirktu jei turetu pinigu
o atsakykit kodel facebook planuojamas market value 100 mld - negi jis vertas puses google? |
apple verte ziauriai ispusta. is tikro ji tera verta mazdaug penktadalio tos sumos(panasiai ir su fb). po kokio penketo metu, manau, google isigis ir apple, kaip motorola siemet. |
|
MantasNo
Prisijungė: 2010 07 28 Žinutės: 145 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 12 11, 2011 14:16 Rašyti temą: |
|
|
| faktas rašo: |
| Jei straipsnyje būtų parašyta, kad Microsoft perka po kompaniją per savaitę, kiltų masinis pasipiktinimas dėl monopolijos. Į Google kažkaip niekas nereaguoja. Tik nepamirškime, kad kažkada pasikeis ir Google valdžia. (-: |
O tu bent skiri monopoliją nuo investicijos? Google turi paieškos monopoliją, bet manes neverčia ja naudotis. Aš galiu naudotis Bing ir t.t. galiu eksportuoti į ODT dokumentus. Galiu naudotis kita sistema vietoje Analytics. Galiu naudoti bet kokią OS ir naudotis Google arba ja nesinaudoti. O tu gali Win platformai skirtas programas laisvai paleisti ant kitų OS? Google paslaugas paleisti ant IE, Firefox, Chromium Opera ir t.t aš galiu. IE adaptuotus tinklalapius kitos naršyklės iškraipo. Taip, jos abi monopolijos, aišku ir platformos skirtingos, bet jei imant web platformas kažkodėl Microsoft ilgus metus nesugebėjo tokio paprasto dalyko savo naršyklėse įvesti kaip Web standartai. Kažkodėl ilgai nesugebėjo adaptuoti ODT (ir dabar vis dar adaptuoja) ir jo naudoti, o prakišo savo docx. Kažkodėl nesugeba suderinti savo doc ir kitų versijų tarp skirtingų office versijų. Adobe su PDF jau prieš N metų tai sugebėjo, o Microsoft niekaip. Ar atsakiau į tavo klausimą? _________________
 |
|
infoguru

Prisijungė: 2010 04 06 Žinutės: 932
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 12 11, 2011 15:45 Rašyti temą: |
|
|
| infoguru rašo: |
| faktas rašo: |
| Jei straipsnyje būtų parašyta, kad Microsoft perka po kompaniją per savaitę, kiltų masinis pasipiktinimas dėl monopolijos. Į Google kažkaip niekas nereaguoja. Tik nepamirškime, kad kažkada pasikeis ir Google valdžia. (-: |
O tu bent skiri monopoliją nuo investicijos? Google turi paieškos monopoliją, bet manes neverčia ja naudotis. Aš galiu naudotis Bing ir t.t. galiu eksportuoti į ODT dokumentus. Galiu naudotis kita sistema vietoje Analytics. Galiu naudoti bet kokią OS ir naudotis Google arba ja nesinaudoti. O tu gali Win platformai skirtas programas laisvai paleisti ant kitų OS? Google paslaugas paleisti ant IE, Firefox, Chromium Opera ir t.t aš galiu. IE adaptuotus tinklalapius kitos naršyklės iškraipo. Taip, jos abi monopolijos, aišku ir platformos skirtingos, bet jei imant web platformas kažkodėl Microsoft ilgus metus nesugebėjo tokio paprasto dalyko savo naršyklėse įvesti kaip Web standartai. Kažkodėl ilgai nesugebėjo adaptuoti ODT (ir dabar vis dar adaptuoja) ir jo naudoti, o prakišo savo docx. Kažkodėl nesugeba suderinti savo doc ir kitų versijų tarp skirtingų office versijų. Adobe su PDF jau prieš N metų tai sugebėjo, o Microsoft niekaip. Ar atsakiau į tavo klausimą? |
Na aš ne visai tai turėjau omeny. Tiesiog norėjau pasakyti, jog Google kažkada pasikeis. Ir kuo daugiau kapitalo bus sukaupusi, tuo įtakingesnė bus. (-:
O kad MS kažką sugebėjo, ar nesugebėjo, koks skirtumas? Jei vartotojai nesiskundžia labai, tai dar gerai. Kai padaugės pasipiktinusių vartotojų, tada reaguos rimčiau ir susitvarkys savo visus standartus. _________________
 |
|
faktas

Prisijungė: 2010 05 15 Žinutės: 2706 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 12 11, 2011 16:04 Rašyti temą: |
|
|
Vardas atitinka tavo poziuri. |
|
Indigo89
Prisijungė: 2008 11 17 Žinutės: 1280
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 12 11, 2011 16:41 Rašyti temą: |
|
|
MS uždirba iš pagamintos produkcijos. O google tik teikia nemokamas paslaugas, kurios uždirba iš reklamos. Tad google savo kibernetinį (netikrą turtą) verčia į apčiuopiamą kapitalą. Ir jei tarkim googlui, kada nors bus xana, sąvininkai galės pragyvent iš nupirktų kompanijų. Ir taip tos kompanijos gi ilgalaikė investiciją, kuri gali pasitarnaut, platinant google paslaugų spektrą. _________________
 |
|
DnT

Prisijungė: 2010 05 02 Žinutės: 168 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 12 11, 2011 18:51 Rašyti temą: |
|
|
| Indigo89 rašo: |
Vardas atitinka tavo poziuri. |
Arba ne. |
|
FAIL
Prisijungė: 2008 12 08 Žinutės: 64 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
|