Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Kv. 12 22, 2011 9:54 Rašyti temą: |
|
|
Aš ruošiuosi jį pirkti, o jie mat visi 4free gavo  _________________ Pagarbiai,
bullka |
|
bullka
Prisijungė: 2009 04 28 Žinutės: 615 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 12 22, 2011 15:44 Rašyti temą: |
|
|
| Telefonas atrodo nuostabiai tik man asmeniskai 4.6 coliu ekranas yra per didelis |
|
Ispanas19
Prisijungė: 2010 10 13 Žinutės: 130
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 12 22, 2011 18:06 Rašyti temą: |
|
|
| Citata: |
| Maža to, jiems įteikti telefonai turi suasmenintą dangtelį su įvairiomis „Google+“ ir „Android“ piktogramomis. |
Suasmenintą dangtelį su piktogramomis ? WTF ?!? Laikas keist vertėją..  |
|
ashirviskas
Prisijungė: 2010 06 18 Žinutės: 208
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 12 22, 2011 18:16 Rašyti temą: |
|
|
| ashirviskas rašo: |
| Citata: |
| Maža to, jiems įteikti telefonai turi suasmenintą dangtelį su įvairiomis „Google+“ ir „Android“ piktogramomis. |
Suasmenintą dangtelį su piktogramomis ? WTF ?!? Laikas keist vertėją..  |
Turi būti: Šios serijos baterijos dangtelis turi pritaikytą dangtelį, kuriame yra skirtingos Android ir Google+ piktogramos visiems Google darbuotojams, už jų nenuilstamą darbą šiais metais. Nu greitas vertimas, bet čia manau yra arčiau tiesos, nes iš kito vertimo atrodo, kad ant dangtelio yra kiekvienam ASMENIŠKAI google darbuotojui vis kitokios ikonos... |
|
ashirviskas
Prisijungė: 2010 06 18 Žinutės: 208
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 12 22, 2011 22:36 Rašyti temą: |
|
|
| Ispanas19 rašo: |
| Telefonas atrodo nuostabiai tik man asmeniskai 4.6 coliu ekranas yra per didelis |
Ekrano dydis puikus. Todel jo ir noriu.
O siaip jis neatrodo nuosabiai. Paziurejus review ir siaip visokius hands on, tai atrodo kaip pigus plastmases gabalas. Mano triju metu senumo touch hd ir tai solidziau atrodo. _________________ Pagarbiai,
bullka |
|
bullka
Prisijungė: 2009 04 28 Žinutės: 615 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|