| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Št. 02 18, 2012 11:51 Rašyti temą: |
|
|
Aš į savo pašto dėžutę praktiškai išvis negaunu jokio spamo. Šlamšto skyrius pas mane kartais užsipildo dėl įvairių nepageidaujamų naujienlaikraščių (mano paties pažymėtų, kaip šiukšlė). Kitokių laiškų vos pora pasitaiko. Tad nežinau... Arba Hotmaile išvis nėra spamo arba čia kažkas ne to su tuo tyrimu  |
|
Creatium

Prisijungė: 2011 02 22 Žinutės: 1305 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 02 18, 2012 11:55 Rašyti temą: |
|
|
Mhm, jie savo pačių laiškus į spamą sumeta, ką jau kalbėti apie kitus naudingus laiškus. Turbūt jie galvoja, kad kuo daugiau laišku nusiunčia į spamą tuo geresnė sistema. Gmail, kol kas tiksliausiai atrinkdavo reikalingus ir nereikalingus laiškus, aišku klaidų irgi pasitaikydavo.
Geriau tyrimą apie kokybę padarytu, kai gmail visokeriopai lenkia hotmail'ą, gal pagaliau imtųsi tobulinti sistemą kuri atrodo kaip iš 2000m. atkeliavusi. _________________ "The waking dream called
the world is constantly changing.
What's so sad about that?" -Seiichi Kirima |
|
KeeperMustDie
Prisijungė: 2009 05 07 Žinutės: 706
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 02 18, 2012 12:58 Rašyti temą: |
|
|
O aš kaip tik po truputį pereinu prie Live, nes Gmail labai dažnai laiškus iš lietuviškų įmonių sumeta prie šlamšto. Su Live dar nei karto neturėjau tokio įvykio. _________________
 |
|
faktas

Prisijungė: 2010 05 15 Žinutės: 2711 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 02 18, 2012 13:03 Rašyti temą: |
|
|
| Naudojuosi gmail nuo kokiu 2006 gal metų, paskutinius porą,gal trejetą metų tikrai nemačiau nei vieno spaminio laiško dėžutėje. |
|
Christmas_fun
Prisijungė: 2011 08 10 Žinutės: 162 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 02 18, 2012 14:27 Rašyti temą: |
|
|
Aš gmail naudoti nustojau būtent dėl spamo. Pažymi laišką kaip spamas, o kitą dieną iš to pačio siuntėjo gautas vėl Inbox sėdi. Atsibodo kariaut ir spjoviau. Tiesa, pakeičiau ne į Hotmail.
Beje, kodėl apskritai į yahoo. hotmail ir gmail tiek spamo eina? Mažiau žinomi pašto tiekėjai nuo to kažkodėl kenčia mažiau. |
|
Smėlis

Prisijungė: 2007 08 02 Žinutės: 2732 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 02 18, 2012 14:44 Rašyti temą: |
|
|
| Smėlis rašo: |
| Beje, kodėl apskritai į yahoo. hotmail ir gmail tiek spamo eina? Mažiau žinomi pašto tiekėjai nuo to kažkodėl kenčia mažiau. |
Nieko panašaus, spamas eina į adresą nepriklausomai nuo pašto serverio. Administravau puslapį su savo privačiu pašto serveriu, bet adresas pašto buvo paskelbtas viešai, tai ten nonstop floodas spamo ėjo. _________________ "The waking dream called
the world is constantly changing.
What's so sad about that?" -Seiichi Kirima |
|
KeeperMustDie
Prisijungė: 2009 05 07 Žinutės: 706
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 02 18, 2012 15:56 Rašyti temą: |
|
|
Turiu ir aš savo domeną, sukonfiginęs ant google mailo. Tai neretai nespamą nukiša į spamo vietą, o inboxe retkarčiais irgi pasitaiko spamo.
Be to reikia turėti atskirą paštą, kuris būtų naudojamas tiktai susisiekt su kolegomis ar oficialiais reikalais. Jeigu registruojiesi su savo pagrindiniu paštu visur tai taip ir būna, kad floodo belekiek gauni.
Be to dar floodą botai siuntinėja, generuoja bet kokkius meilus ir siunčia, tai jei naudoji savo domeną ir turi pasidaręs sąskaitą, kad į ją susiųstų neegzistuojančioms sąskaitoms skirtus laiškus, tai nemažai prieina iš tikro, man per parą kažkur apie 400. _________________
 |
|
DnT

Prisijungė: 2010 05 02 Žinutės: 168 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 02 18, 2012 19:47 Rašyti temą: |
|
|
Independent research firm Cascade Insights performed webmail spam filtering tests last November and December, and came to the conclusion that, of the big three Web-based email providers, Hotmail blocked the most spam.
The Cascade study was sponsored by Microsoft.
informacijos nuoroda
informacijos nuoroda _________________
 |
|
infoguru

Prisijungė: 2010 04 06 Žinutės: 932
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 02 18, 2012 23:52 Rašyti temą: |
|
|
na man pora kart pastaike kad i spama laiskus atsiuntė bet tai buvo gal tik 2 kartus. O seip kartais ateina neaiskiu laisku bet manau pats kaltas kai su situo emeilu visur reginuos  |
|
sabotan
Prisijungė: 2010 11 09 Žinutės: 558
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 02 19, 2012 12:00 Rašyti temą: |
|
|
| infoguru rašo: |
Independent research firm Cascade Insights performed webmail spam filtering tests last November and December, and came to the conclusion that, of the big three Web-based email providers, Hotmail blocked the most spam.
The Cascade study was sponsored by Microsoft.
informacijos nuoroda
informacijos nuoroda |
Na tai viskas tuomet aišku  |
|
Creatium

Prisijungė: 2011 02 22 Žinutės: 1305 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 02 20, 2012 8:33 Rašyti temą: |
|
|
| KeeperMustDie rašo: |
| Smėlis rašo: |
| Beje, kodėl apskritai į yahoo. hotmail ir gmail tiek spamo eina? Mažiau žinomi pašto tiekėjai nuo to kažkodėl kenčia mažiau. |
Nieko panašaus, spamas eina į adresą nepriklausomai nuo pašto serverio. Administravau puslapį su savo privačiu pašto serveriu, bet adresas pašto buvo paskelbtas viešai, tai ten nonstop floodas spamo ėjo. |
Na aš pamenu turėjau email, kur patys savininkai spam siuntinėdavo be pertraukos. |
|
Pasalietis
Prisijungė: 2011 03 01 Žinutės: 361 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 02 20, 2012 9:52 Rašyti temą: |
|
|
| Beje, Microsoft Bing Maps dabar turi ko Google Maps neturi - birds eye, iš lėktuvo nuotraukas. |
|
Valionis
Prisijungė: 2008 09 14 Žinutės: 13 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 02 20, 2012 11:24 Rašyti temą: |
|
|
| Valionis rašo: |
| Beje, Microsoft Bing Maps dabar turi ko Google Maps neturi - birds eye, iš lėktuvo nuotraukas. |
Užtat Google Maps turi Street View ir Panoramio. |
|
Vytax
Prisijungė: 2009 07 27 Žinutės: 961 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 02 20, 2012 19:02 Rašyti temą: |
|
|
| „Microsoft“: „Hotmail“ isvis NENAUDOJAMAS.... |