Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 19:58 Rašyti temą: |
|
|
| xex rašo: |
| Hoppipolla rašo: |
| MantasNo rašo: |
| tiesa pasakius, per pastaruosius metus ubuntu labai rimtai susieme, gal valdzia canonical pasikeiste, ar kas. Tiesiog dar reikia pilnai isbaigt unity, maciau ir ubuntu tv jau sistema kuriama. Jei laikysis pasirinktos krypties tai gera ateitis beveik garantuota. Tikrai atbaidys win8 nemazai useriu. |
jei ka tai unity yra kopija mac os x.. tik daug daug daug nefunkcionalesne ir nepatogesne.. |
Unity yra kopija operacinės sistemos? Gal pasakyk man tų vaistų pavadinimą kuriuos vartoji. |
jei tu neapsimeti kvailiuku, tai pasakyk man mac os x vartotojos sasajos pavadinima..  |
Tu kalbėjai apie Mac OS X Dock (bet pavadinai kažkodėl Unity kopiją pačios operacinės sistemos Mac OS X), kuris yra CDE Dock kopija. Ir apie dar tuntą Mac OS X funkcijų kurias jis nukopijavo nuo savo konkurentų. Aišku ir nuo Mac OS X kopijuojama yra kas kam patinka. Steve Jobs pasakęs yra, kad nejaučia jokios gėdos kopijuodamas gerus dalykus. Tu net nesupranti, kad tas Mac OS X nėra nuo nulio parašytas, bet vis vien čia rėki kaip eilinis neišmanėlis. Beje, nelygink Unity su Aqua. |
|
Hoppipolla

Prisijungė: 2012 01 16 Žinutės: 82
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 20:05 Rašyti temą: |
|
|
| Gediminas Jurgaitis rašo: |
| parodykit man autocad'o, 3dmax, photoshop'o analogus (rimtus) ir as einu visom keturiom i ubuntu... |
3DMax - Blender, Maya. Nors tą rimtumą kiekvienas savo "matuose" matuoja. Vienam žmogui priklausomai nuo poreikių įrankis gali atrodyti rimtas, o kitam tik laiko gaišimas.
AutoCad'o - tai gal Google SketchUp, DraftSight, vėl gi priklausomai nuo poreikių. Beje, kiek girdjėau AutoCad jau ir online veikia.
PhotoShop, šiaip rimčiausiai tai tik GIMP, bent jau mano žiniomis, kurio naujos versijos kurios pasirodys šiemet dar daugiau žada.
Labai nepyk, jeigu šie pasiūlymai tau netinka, tavo poreikių nežinau, žinau, kad mano poreikius puikiai tenkina tai kas yra. Visgi kuo daugiau Ubuntu vartotojų turės, tuo daugiau į ją dairysis Adobe ir visi kiti gigantai. O iki tol, tai tikrai nesmerkiu žmonių kurie nesinaudoja, nes jiems kažko trūksta, logiška yra naudotis tuo, kas padeda tavo produktyvumui. |
autocad ir photoshop analogai mazu maziausiai graudus.
o kad adobe dairysis su kitais gigantais i linuxa skamba lygiai taip pat graudziai.. gal net graudziau, kai matai tokias naivias mintis..
linux yra nemokama, ju vartotojai daugiausia naudojasi open source programine iranga ir nera linke leisti pinigus uz programines irangas, todel galima net sapnuose nesvaikti, kad kazkakas labai rimtai paziures i linux vartotojus, kaip i klientus apart imones, kaip googlas..
linuxas yra ir greiciausiai bus daugiausia pritaikytas serveriams, nors mano asmenine nuomone, tai serveriams kurkas geresnis variantas BSD seimos os, del suagumo ir stabilesnio veikimo.. tik googlinis supportas gaidiskas..  |
|
xex Svečias
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 20:06 Rašyti temą: |
|
|
| parodykit man autocad'o, 3dmax, photoshop'o analogus (rimtus) ir as einu visom keturiom i ubuntu... |
AutoCAD analogai -
Draftsight, BricsCAD, Medusa CAD, VariCAD, Siemens Unigraphics. Pastarasis yra analogas Solidworks, Inventor, ir vienas iš kiečiausių 3D CAM/CAE savo rinkoje.
3D MAX - Autodesk Maya ir Blender.
Photoshop - gaila, bet tik kol kas GIMP'as.
Taigi, kada sulauksim naujojo Ubuntu vartotojo? |
|
-
Prisijungė: 2010 02 08 Žinutės: 1125
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 20:08 Rašyti temą: |
|
|
o kad adobe dairysis su kitais gigantais i linuxa skamba lygiai taip pat graudziai.. gal net graudziau, kai matai tokias naivias mintis..
|
Siemens Unigraphics tau „graudus“? Kad viens, nežinantis analogų, patarinėja, tai dar nereiškia, kad visi analogai yra tokie „ graudūs“. |
|
-
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 20:10 Rašyti temą: |
|
|
Autocad pakaitalų yra įvairių, iš rimtesnių komercinių pingvinams - Bricscad, Varicad
3dmax - man asmeniškai smagiau darbuotis su blender, o ir resursų mažiau reikia, o gali ji daug. Mėgsti piratauti ir nori komercinės - maya, iš to pačio autodesk kaip ir max.
Photoshop - gimp aišku nerimtas? Kažkada google specialiai samdė programuotojus, kad patobulintų photoshop veikimą su wine. Rezultatas - 7 versija platinum, cs5 - gold, reiškia veikia norm  |
|
technologas
Prisijungė: 2010 04 20 Žinutės: 785 Miestas: Dar širdyje ne sutema :)
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 20:16 Rašyti temą: |
|
|
| Shinigami rašo: |
Viena iš populiariausių linux versijų ir dar sakai, kad sėkmės nesulaukė?
Niekada nėra per vėlu, tie kurie vis kartoja "Per vėlu" darbo biržoje arba sąvartine lankosi. Nes jiems vis per vėlu būna.
Atsikėliau dešimt minučių vėliau, nu ką per vėlu į darbą eiti  |
Kad populiari tarp Linux distribucijų, nereiškia kad populiari apskritai.
O dėl to per vėlu, tai jau paaiškinau. Pavyzdys - Microsoft su savo WP7. Atrodo, kad pavėlavo labai nedaug, bet jiems dabar LABAI sunku, o jų operacinė iš tikrųjų -puiki.
| Aš kaip žmogus gerbiantis racionalumą pasakysiu, kad net ir man visos iškilusios bėdos su Ubuntu yra, ne jos ne išbaigtumas, o tai, jog žmonės nusiperka "random" nešiojamąjį kompiuterį ar dar ką nors ir bando į jį sumest Ubuntu ir tada verkia, kaip kas neveikia. Prieš tai reikia visada pasidomėti, ar gamintojas į kurį dairaisi išvis noriai kuria tvarkykles skirtas Linux šeimos operacinėms sistemoms. Aš to nepadariau, čia mano bėda, bet viską susitvarkiau. Apple dėl to ir laikosi sėkmingai rinkoje, kelios kompiuterių linijos ir visoms tvarkyklės visada šimtu procentų garantuotos. Tuo tarpu Microsoft išvis didžiulis darbas - palaikyti šimtus skirtingų kompiuterių serijų. Be to šiame straipsnyje yacra tik koncepcija Ubuntu mobile, taip, kad per daug rimtai į tai nežiūrėkit. |
Matai, bet su Windows tu GALI prikti bet kokį laptopą ir nesukdamas galvos instaliuotis. Kol to nebus su Linux, tol populiarumo ir neturės... Žmonės juk nenori daryti mokslinius tyrimus prieš perkant naują kompiuterį... Jau ir taip galvos skausmo užtenka vien renkantis tinkamą modelį... O čia dar domėkis ar Linuxui jis tinka...
jei ka tai unity yra kopija mac os x.. tik daug daug daug nefunkcionalesne ir nepatogesne.. |
Unity yra kopija operacinės sistemos? Gal pasakyk man tų vaistų pavadinimą kuriuos vartoji. |
Manau jis turėjo omenyje tai, kad Unity yra Mac OSX dock'o kopija.
Paskutinį kartą redagavo Paprastas_zmogus, Pir. 03 05, 2012 20:21. Redaguota (2) kartus |
|
Paprastas_zmogus

Prisijungė: 2012 01 23 Žinutės: 1078
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 20:16 Rašyti temą: |
|
|
3DMax - Blender, Maya. Nors tą rimtumą kiekvienas savo "matuose" matuoja. Vienam žmogui priklausomai nuo poreikių įrankis gali atrodyti rimtas, o kitam tik laiko gaišimas.
AutoCad'o - tai gal Google SketchUp, DraftSight, vėl gi priklausomai nuo poreikių. Beje, kiek girdjėau AutoCad jau ir online veikia.
PhotoShop, šiaip rimčiausiai tai tik GIMP, bent jau mano žiniomis, kurio naujos versijos kurios pasirodys šiemet dar daugiau žada.
Labai nepyk, jeigu šie pasiūlymai tau netinka, tavo poreikių nežinau, žinau, kad mano poreikius puikiai tenkina tai kas yra. Visgi kuo daugiau Ubuntu vartotojų turės, tuo daugiau į ją dairysis Adobe ir visi kiti gigantai. O iki tol, tai tikrai nesmerkiu žmonių kurie nesinaudoja, nes jiems kažko trūksta, logiška yra naudotis tuo, kas padeda tavo produktyvumui. |
linux yra nemokama, ju vartotojai daugiausia naudojasi open source programine iranga ir nera linke leisti pinigus uz programines irangas, todel galima net sapnuose nesvaikti, kad kazkakas labai rimtai paziures i linux vartotojus, kaip i klientus apart imones, kaip googlas..
linuxas yra ir greiciausiai bus daugiausia pritaikytas serveriams, nors mano asmenine nuomone, tai serveriams kurkas geresnis variantas BSD seimos os, del suagumo ir stabilesnio veikimo.. tik googlinis supportas gaidiskas..  |
Ir vėl kalbi nieko nesuprasdamas. Linux vartotojai nelinkę leisti pinigų programinei įrangai? Paprasti vartotojai ir ant Windows/Mac OS X programų tokių kaip Photoshop neperka ir negali sau leisti. Jas perkasi dizaineriai ir visi kiti žmonės kurie už tai gyvena. Dėstai teorijas apie dalykus kas ką pirks kas ko nepirks, kai naudoji savo kompiuteryje Photoshop nelegalų(99% įsitikinęs), dar gal net iš LinkoManijos parsisiųstą. Pasidomėk tu pačių Mac OS X istorija. Suprantu, jog tau ta operacinė sistema patinka ,neturiu ir nieko aš prieš ją blogo, naudojausi ja gan netrumpą laiką, pasinaudosiu ir dar, bet šmeižti kažkokią OS apie kurią nei žalio supratimo neturi, daug daugiau nei kvaila. Gal nusiramink, niekas ant Apple nestumia ir niekas čia nesako, kad Ubuntu tobuli. |
|
Hoppipolla

|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 20:22 Rašyti temą: |
|
|
| tiesa pasakius, per pastaruosius metus ubuntu labai rimtai susieme, gal valdzia canonical pasikeiste, ar kas. Tiesiog dar reikia pilnai isbaigt unity, maciau ir ubuntu tv jau sistema kuriama. Jei laikysis pasirinktos krypties tai gera ateitis beveik garantuota. Tikrai atbaidys win8 nemazai useriu. |
jei tu neapsimeti kvailiuku, tai pasakyk man mac os x vartotojos sasajos pavadinima..  |
Tu kalbėjai apie Mac OS X Dock (bet pavadinai kažkodėl Unity kopiją pačios operacinės sistemos Mac OS X), kuris yra CDE Dock kopija. Ir apie dar tuntą Mac OS X funkcijų kurias jis nukopijavo nuo savo konkurentų. Aišku ir nuo Mac OS X kopijuojama yra kas kam patinka. Steve Jobs pasakęs yra, kad nejaučia jokios gėdos kopijuodamas gerus dalykus. Tu net nesupranti, kad tas Mac OS X nėra nuo nulio parašytas, bet vis vien čia rėki kaip eilinis neišmanėlis. Beje, nelygink Unity su Aqua. |
koks dar dock.. zinoma, neneigsiu, bet jis akivaizdziausias kopijos pavyzdys.. be jo yra nukopita daugybe kitu "dalykeliu".. kas baisiausia, kad net nemokejo padoriai nukopinti.. be viso to.. kaikur bande prideti savo ismones, kad nebutu, kaip 2 vandens laisai, viso to rezultatas gavosi kraupus vaizdelis ir klisarankiams skirtas patogumas..
kai pasinaudosi mac os, tada ir suprasi ant kiek ziauriai visas gnomas bande kopijuoti mac os ir kaip nevykusiai gaunasi tai padaryti.. tiesa pasakius, tai buvo viena is pagrindiniu priezasciu, del ko iskeiciau ubuntu i apple kompa su mac os.. nes kde, tai man visiskai nelimpa..
tiesa, pas ubuntu dar daug ko truksta.. bet po 5metu manau jau suzinosit, kuom dabar naudojasi mac os vartototojai..
p.s. man tas ubuntu branduolys visiskai neidomus.. nes vistiek pas apple yra vienas geriausiu pavyzdziu, kaip turetu veikti softas su hardwaru kartu.. optimizacijos ir suderinamumo virsune.. o gnoma galiu instaliuotis ir i mac os, bet turbut pats supratai, kodel to nedarau.. nors pries unity man jis ziauriai patiko ir buvau patenkintas.. |
|
xex Svečias
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 20:30 Rašyti temą: |
|
|
| @xex, man atrodo tu čia pats sau kažką įrodyti bandai net nesuprasdamas apie ką kalbi. Naudojęs aš tą Mac OS X dar tais laikais kai nežinojai kaip jis atrodo. Mac OS X programinę įranga tu lygini kaip operacinės sistemos funkcijas... Ką aš tau galiu pasakyt, esi eilinis šių laikų "troll". Gero tau vakaro, nematau reikalo diskutuoti su iracionaliu žmogumi. |
|
Hoppipolla

|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 20:31 Rašyti temą: |
|
|
Ir vėl kalbi nieko nesuprasdamas. Linux vartotojai nelinkę leisti pinigų programinei įrangai? Paprasti vartotojai ir ant Windows/Mac OS X programų tokių kaip Photoshop neperka ir negali sau leisti. Jas perkasi dizaineriai ir visi kiti žmonės kurie už tai gyvena. Dėstai teorijas apie dalykus kas ką pirks kas ko nepirks, kai naudoji savo kompiuteryje Photoshop nelegalų(99% įsitikinęs), dar gal net iš LinkoManijos parsisiųstą. Pasidomėk tu pačių Mac OS X istorija. Suprantu, jog tau ta operacinė sistema patinka ,neturiu ir nieko aš prieš ją blogo, naudojausi ja gan netrumpą laiką, pasinaudosiu ir dar, bet šmeižti kažkokią OS apie kurią nei žalio supratimo neturi, daug daugiau nei kvaila. Gal nusiramink, niekas ant Apple nestumia ir niekas čia nesako, kad Ubuntu tobuli. |
del photoshopo esi teisus, kad paprasti vartotojai neperka jo, bet pamirsai smulkmenele, o gal ir ne, bet dizaineriai naudojasi windowsais arba mac os..
del vartojimo igudziu, kaip ir sakiau, ubuntu naudojausi ir buvau beveik patenkintas iki unity.. po to patys isspyre mane lauk, tai nieko kito neliko, kaip nusipirkti apple.. o kai nusipirkau, tai pakraupau, nes niekad negalvojau, kad ant tiek ziauriai kopijuojama.. ir kad tas ubuntu tebuvo ppigus plastikinis zaisliukas jei lyginti su mac os.. net legaliai atnaujinau os.. nes tas pusimtis litu yra vertas su kaupu..
as nesakau, kad jus irgi turit pult naudotis mac os.. ar kad ubuntu yra sudas po unity pasirodymo.. as tik bandziau pasakyti, kad ne viskas auksas, kas auksu ziba..  |
|
xex Svečias
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 20:38 Rašyti temą: |
|
|
| @xex, kur aš sakiau, kad Ubuntu auksas ? Sutikrink faktus prieš komentuodamas, sakiau tik, kad kai kurios problemos yra labiau HardWare lygio, kad žmogus su nepalaikoma geležim bando naudotis ir verkia, nesuprantu kam reikia tiek offtopic. Jeigu tau kiti Ubuntu FanBoy'ai tokio pat lygio kaip tu Apple FanBoy aiškina kažką nereiškia, jog aš taip manau. Ubuntu dar nėra išbaigta. Su Precise Pangolin pasirodymu, jau gal ir bus netoli. Bet tai nereiškia, jog negaliu jos naudot ir laisvai sakyt, jog mano poreikiams ji lenkia tuos Mac OS X. Nesu dizaineris, su Photoshop nedirbu (nors kaip sakė per Wine jinai tinkamai veikia). Perku ir aš programinę įrangą kuri man reikalinga, taip, kad nustok apsimetinėti burtininku. |
|
Hoppipolla

|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 20:49 Rašyti temą: |
|
|
| @xex, man atrodo tu čia pats sau kažką įrodyti bandai net nesuprasdamas apie ką kalbi. Naudojęs aš tą Mac OS X dar tais laikais kai nežinojai kaip jis atrodo. Mac OS X programinę įranga tu lygini kaip operacinės sistemos funkcijas... Ką aš tau galiu pasakyt, esi eilinis šių laikų "troll". Gero tau vakaro, nematau reikalo diskutuoti su iracionaliu žmogumi. |
na, as tikrai nelyginu OS branduoliu.. ar kernelio versiju..
bet matau, kad be citatos su troliais nesusidorosiu.. tad gaudyk "akmenuka"..
Mac OS X ( /ˈmæk ˌoʊ ˌɛs ˈtɛn/)[8] is a series of Unix-based operating systems and graphical user interfaces developed, marketed, and sold by Apple Inc.
p.s. as nekaltas, kad nezinai kas yra mac os x ir del to kaltini nebutais dalykais.. as isvis taves nesuprantu, kodel tu issigalvoji kazkokias lempas apie kurias as isvis net nesnekejau.. isvis, ka tu cia man bandai pasakyti neaisku, aisku, kad tik kazka bandai kritikuoti, bet sunkiai sekasi.. o blogai sekasi turbut todel, kad pats nezinai ka reiktu kritikuoti.. nes as juk pasakiau, kad kopy peistai su kreivom rankom ir tiek.. |
|
xex Svečias
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 20:52 Rašyti temą: |
|
|
Mac OS X ( /ˈmæk ˌoʊ ˌɛs ˈtɛn/)[8] is a series of Unix-based operating systems and graphical user interfaces developed, marketed, and sold by Apple Inc.
p.s. as nekaltas, kad nezinai kas yra mac os x ir del to kaltini nebutais dalykais.. as isvis taves nesuprantu, kodel tu issigalvoji kazkokias lempas apie kurias as isvis net nesnekejau.. isvis, ka tu cia man bandai pasakyti neaisku, aisku, kad tik kazka bandai kritikuoti, bet sunkiai sekasi.. o blogai sekasi turbut todel, kad pats nezinai ka reiktu kritikuoti.. nes as juk pasakiau, kad kopy peistai su kreivom rankom ir tiek.. |
Akmenukas, kad Mac OS X yra Unix based ? Seniausiai šitą žinojau, gal tu nustok vartot tuos vaistus. Jau šiandien neaišku po kelinta Apple naujiena komentuoji, šiame tinklalapyje jau antra ir visur viskas tik apie tai koks Apple yra tobulas daiktas, nors niekas net nekritikuoja ir apie ją nekalba, vis kažką įrodnėti bandai. Atsikabink tu nuo manęs, neturi argumentų normalių apart kopijų iš Vikipedijos ne į tema nenoriu net kalbėt su tavim, gėda tu Apple vartotojams darai. |
|
Hoppipolla

|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 21:10 Rašyti temą: |
|
|
Akmenukas, kad Mac OS X yra Unix based ? Seniausiai šitą žinojau, gal tu nustok vartot tuos vaistus. Jau šiandien neaišku po kelinta Apple naujiena komentuoji, šiame tinklalapyje jau antra ir visur viskas tik apie tai koks Apple yra tobulas daiktas, nors niekas net nekritikuoja ir apie ją nekalba, vis kažką įrodnėti bandai. Atsikabink tu nuo manęs, neturi argumentų normalių apart kopijų iš Vikipedijos ne į tema nenoriu net kalbėt su tavim, gėda tu Apple vartotojams darai. |
pasirodo bereikalo panaudojau paryskinima ir pabraukima..
cia tu geda darai ubuntu vartotojams..
as naudoju ir mac os x ir windows 7 ant kito kompo.. ir turiu serveri su linuxu..
paprasciausiai objektyvia nuomone pareiskiu..
nei vieno mano teiginio nesukritikavai ir dar sakai, kad cia as geda kazkokia darau..
nebejuokink. kai sugebesi susigaudyti apie ka eina kalba ir zinosi bent ka reikia kritikuoti, tada galesim pasneket apie gedas..  |
|
xex Svečias
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 22:42 Rašyti temą: |
|
|
linux yra nemokama, ju vartotojai daugiausia naudojasi open source programine iranga ir nera linke leisti pinigus uz programines irangas, todel galima net sapnuose nesvaikti, kad kazkakas labai rimtai paziures i linux vartotojus, kaip i klientus apart imones, kaip googlas..  |
Va kai tokie "expertai" pradeda šnekėti tai net graudu darosi. Iš kur tamsta traukiate faktus, kad Linux vartotojai nėra linkę leisti $? Pats esu Linux vartotojas tik 4 metus ir jau išleidau daugiau negu būdamas 19 metų su Windows. Linux vartotojai gali sau leisti mokėti tiek kiek jiems patinka, o dažnai net ir daugiau ( informacijos nuoroda ). Ubuntu programuotojai gali sau leisti uždirbti lygiai taip kaip ir MacOS ar Android programuotojai ( informacijos nuoroda ). Ubuntu kūrėjai gali sau leisti svaigti apie savo mobilią OS, nes jie jau dabar mobiliose technologijose inovuoja ir siūlo tai ko kiti dar negali pasiūlyti ( informacijos nuoroda ). Ubuntu vartotojai gali sau leisti žiurėti TV ar video ( informacijos nuoroda ) per mikro įrenginius apie kuriuos kiti dar supratimo neturi ( informacijos nuoroda ).
Dar klausimų bus? _________________
 |
|
infoguru

Prisijungė: 2010 04 06 Žinutės: 934
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 23:20 Rašyti temą: |
|
|
| infoguru rašo: |
linux yra nemokama, ju vartotojai daugiausia naudojasi open source programine iranga ir nera linke leisti pinigus uz programines irangas, todel galima net sapnuose nesvaikti, kad kazkakas labai rimtai paziures i linux vartotojus, kaip i klientus apart imones, kaip googlas..  |
Va kai tokie "expertai" pradeda šnekėti tai net graudu darosi. Iš kur tamsta traukiate faktus, kad Linux vartotojai nėra linkę leisti $? Pats esu Linux vartotojas tik 4 metus ir jau išleidau daugiau negu būdamas 19 metų su Windows. Linux vartotojai gali sau leisti mokėti tiek kiek jiems patinka, o dažnai net ir daugiau ( informacijos nuoroda ). Ubuntu programuotojai gali sau leisti uždirbti lygiai taip kaip ir MacOS ar Android programuotojai ( informacijos nuoroda ). Ubuntu kūrėjai gali sau leisti svaigti apie savo mobilią OS, nes jie jau dabar mobiliose technologijose inovuoja ir siūlo tai ko kiti dar negali pasiūlyti ( informacijos nuoroda ). Ubuntu vartotojai gali sau leisti žiurėti TV ar video ( informacijos nuoroda ) per mikro įrenginius apie kuriuos kiti dar supratimo neturi ( informacijos nuoroda ).
Dar klausimų bus? |
Baikit abu ekstrapoliuoti į ateitį Kai bus, tai pamatysim.
Ypač šitas patiko: "Ubuntu programuotojai gali sau leisti uždirbti lygiai taip kaip ir MacOS ar Android programuotojai". Kai "taip kaip" pavirs į "tiek kiek", tada ir pakalbėsim.
Mano nuomone, Ubuntu kompų rinkoje pasiekė max (populiariausias linux tarp linux), tad jiems reikia ieškoti naujų krypčių. |
|
lmn
Prisijungė: 2009 08 23 Žinutės: 1084
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 05, 2012 23:57 Rašyti temą: |
|
|
lmn, niekas nieko neekstrapoliuoja, paprasčiausia sudėjau info apie tai kas vyksta Canonical stovykloje. Kaip jiems seksis - kitas klausimas. Kaip kad pats sakei - pagyvensim, pamatysim.
| lmn rašo: |
| Ypač šitas patiko: "Ubuntu programuotojai gali sau leisti uždirbti lygiai taip kaip ir MacOS ar Android programuotojai". Kai "taip kaip" pavirs į "tiek kiek", tada ir pakalbėsim. |
Spėju įrodymų, kad "tiek" neuždirba neturi... kaip kad neturiu įrodymų, kad "uždirba". Kita vertus sutikime, kad galimybės yra daug geresnės ir patogesnės, ko anksčiau linux platformoje nebuvo (jei Android neskaičiuosime).
| lmn rašo: |
| Mano nuomone, Ubuntu kompų rinkoje pasiekė max (populiariausias linux tarp linux), tad jiems reikia ieškoti naujų krypčių. |
Mano nuomone jie taip ir daro. _________________
 |
|
infoguru

|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 03 06, 2012 8:48 Rašyti temą: |
|
|
Iš Ubuntu programų centro galima atsisiųsti ne tik nemokamų programų, bet ir nusipirkti mokamų jei tau jos naudingesnės nei nemokamos alternatyvos. Naudoju Ubuntu ir jo galimybių man pilnai užtenka (naršymas internete, programavimas, filmų žiūrėjimas, muzikos klausimas ir panašiai). Ir naudojuosi Uniti ir nematau problemų. Man ji pakankamai gerai veikia ir atlieka tai kas man reikalinga. GIMP taip pat atlieka viską kas yra man reikalinga, tad nematau priežasties naudoti Photoshopo. AutoCad mano darbe kol kas nepakeičiamas. Nes visos išvardintos alternatyvos tik braižimui tinka. O mano darbe daugiau reikia Civil 3D paviršių, tūrių skaičiavimo ir graidingo. Bei GeoMap kuris veikia tik ant AutoCad'o.
O kas nuo ko ir ką nukopino tai jau sunkus klausimas. Klausimas kas tai sugalvojo pirmas. Gal ant win tokia programėlė pirmiau atsirado nei ant Mac OS, o gal ir ant linux (bet kadangi vartotojų mažai, o ir toks daiktas prieš 5 metus tarp linux vartotojų butu ne labai populiarus) niekas ir nežino. Bet čia tik svaičiojimai be jokio pagrindo. Nes įrodymams reiktu daug laiko ir darbo. _________________ To mess up a Linux box, you need to work at it; to mess up your Windows box, you just need to work on it.
—Scott Granneman |
|
Shinigami

Prisijungė: 2010 07 29 Žinutės: 2120
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 03 06, 2012 8:59 Rašyti temą: |
|
|
| Smėlis rašo: |
Kuria sistema mobiliems įrenginiams, o štai PK rinkoje ima sparčiai praradinėti vartotojus. Gal reiktų vienoje srityje įsitvirtinti prieš darant vis daugiau atšakų?
Aišku čia tik mano kuklūs pamąstymai. |
Įdomumo dėlei pagal kokius oficialius duomenis nusprendėte, jog praranda vartotojus ? Nes girdėjau kiek kitaip. |
Ubuntu Linux losing popularity fast. New Unity interface to blame? Be to, tereikia apsidairyti Linux vartotojų rate. Pats irgi nebenaudosiu Ubuntu. Kaip ir nemažai mano pažįstamų. |
|
Smėlis

Prisijungė: 2007 08 02 Žinutės: 2739 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 03 06, 2012 9:34 Rašyti temą: |
|
|
Mac OS X naudotojo sąsaja yra Aqua.
Paskutinį kartą redagavo punktyras, Antr. 03 06, 2012 9:37. Redaguota (2) kartus |
|
punktyras
Prisijungė: 2009 06 28 Žinutės: 1837 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 03 06, 2012 9:35 Rašyti temą: |
|
|
Kol tu nenaudojai aš 3 naujiems sudėjau Kas dėl straipsnio tai bullshit sakyčiau:
Stats Show Ubuntu Not Losing Ground to Linux Mint, Dare To Be Different: Ubuntu’s Popularity Is Not Declining
| Citata: |
| The DistroWatch Page Hit Ranking statistics are a light-hearted way of measuring the popularity of Linux distributions and other free operating systems among the visitors of this website. They correlate neither to usage nor to quality and should not be used to measure the market share of distributions. They simply show the number of times a distribution page on DistroWatch.com was accessed each day, nothing more. |

Paskutinį kart redagavo infoguru, Antr. 03 06, 2012 9:46. Redaguota (1) kartų |
|
infoguru

|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 03 06, 2012 9:41 Rašyti temą: |
|
|
Kuria sistema mobiliems įrenginiams, o štai PK rinkoje ima sparčiai praradinėti vartotojus. Gal reiktų vienoje srityje įsitvirtinti prieš darant vis daugiau atšakų?
Aišku čia tik mano kuklūs pamąstymai. |
Įdomumo dėlei pagal kokius oficialius duomenis nusprendėte, jog praranda vartotojus ? Nes girdėjau kiek kitaip. |
Ubuntu Linux losing popularity fast. New Unity interface to blame? Be to, tereikia apsidairyti Linux vartotojų rate. Pats irgi nebenaudosiu Ubuntu. Kaip ir nemažai mano pažįstamų. |
Unity būtų gėris, jei pagaliau išgirstų prašymus padaryti nepasislepiantį Global Meniu!
Kita vertus, tas tavo straipsnis omgubuntu.co.uk buvo sukritikuotas. |
|
-
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 03 06, 2012 9:46 Rašyti temą: |
|
|
| - rašo: |
AutoCAD analogai -
Draftsight, BricsCAD, Medusa CAD, VariCAD, Siemens Unigraphics. Pastarasis yra analogas Solidworks, Inventor, ir vienas iš kiečiausių 3D CAM/CAE savo rinkoje.
3D MAX - Autodesk Maya ir Blender.
Photoshop - gaila, bet tik kol kas GIMP'as.
Taigi, kada sulauksim naujojo Ubuntu vartotojo? |
autocad analogai kurie pilnai negeba palaikyti ARX yra tiesiog niekalas. ACAD naudojams kaip platforma 100 000 pluginu ir dar ukstanciams programu veikti, kurios ant tu tavo analogu neveikia kaip jau minejau del arx nepilno palaikymo. |
|
BishopaZ
Prisijungė: 2009 09 09 Žinutės: 343
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 03 06, 2012 9:54 Rašyti temą: |
|
|
| - rašo: |
| Unity būtų gėris, jei pagaliau išgirstų prašymus padaryti nepasislepiantį Global Meniu! |
Na nežinau. Man tai visiškai netrukdo. Ar tas meniu visada bus rodomas ar tik užėjus su pele - jokio skirtumo. Vis viena jei reikia meniu turi stumti pelę į viršų. Kam šioks toks siurprizas tai naujokui - kol pirmą kartą atranda. Bet juk atradimo džiaugsmas toks saldus  _________________
 |
|
infoguru

|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 03 06, 2012 9:57 Rašyti temą: |
|
|
| BishopaZ rašo: |
| autocad analogai kurie pilnai negeba palaikyti ARX yra tiesiog niekalas. ACAD naudojams kaip platforma 100 000 pluginu ir dar ukstanciams programu veikti, kurios ant tu tavo analogu neveikia kaip jau minejau del arx nepilno palaikymo. |
Ir tu nori pasakyti, kad visiems reikia tų 100 000 pluginų? Kurių galų man dėtis platformą, mokėti nerealius pinigus jei jos išnaudoju tik kokių 10-20%. Gal tokiu atveju verčiau pasiimti alternatyvą, kuri kainuos N kartų pigiau ir kurios išnaudosiu 80-90% ? Kuo man bus blogai jei darausi paprastus 2D detalių ar pastatų brėžinukus kuriuos viso labo tereikės atsispausdinti? _________________
 |
|
infoguru

|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|