Apie | Visos naujienos | Straipsniai | RSS | Reklama | Kontaktai

Prisijungti

Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Prijungti mane automatiškai kiekvieno apsilankymo metu

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume

Išsami paieška

Dabar forume

[ Administratorius ]
[ Moderatorius ]

Daugiau

Nematomas mersedesas: optiniai LED „stebuklai“ (Video)

Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Automobiliai, motociklai ir traukiniai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Pranešimas Autorius
PranešimasParašytas: Pir. 03 05, 2012 13:19    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ties 1:12 matyti kiek kameru reikia tokiam vaizdui gauti Smile

Prisijungė: 2008 02 26
Žinutės: 763

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 03 05, 2012 15:41    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jomajo rašo:
ties 1:12 matyti kiek kameru reikia tokiam vaizdui gauti Smile

1,kaip ir straipsnį parašyta.
ligonis

Prisijungė: 2008 01 22
Žinutės: 2524

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 03 05, 2012 18:31    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kažkodėl nustebino tai, kad niekas ankščiau to nebuvo padaręs. Panašų veikimo principą buvau sumastęs prieš pora metų Smile

Prisijungė: 2009 07 21
Žinutės: 544

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Skype adresas
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 03 05, 2012 19:14    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Justas116 rašo:
Kažkodėl nustebino tai, kad niekas ankščiau to nebuvo padaręs. Panašų veikimo principą buvau sumastęs prieš pora metų Smile

Va čia ir gludi inovacijos ir galimybių matymas.
Šita daug kas buvo sugalvojęs, bet visi galvojo, kad tai nesąmonė ir ne bandė panaudoti. Bet kai kas pamatė galimybes ir panaudojo (reklamoje).

Prisijungė: 2010 07 29
Žinutės: 2037

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 03 05, 2012 19:51    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Justas116 rašo:

na anksčiau dar buvo "top gear" padarę kažka panašaus, čia tik dalis iš jų filmo trailer, nes pilno epizodo niekur neradau informacijos nuoroda . Kiek pamenu jie čia panaudojo didelius monitorius, tačiau energijos sanaudos buvo didžiules dėl to jiems teko prisikabinti generatorių-priekabą, kad patenkintų išaugusius energijos poreikius.
labas

Prisijungė: 2008 12 11
Žinutės: 15

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 03 05, 2012 21:31    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Toks dalykas jau seniai bandomas. Ji nori panaudoti karinei technikoje. Norima padaryti permatomus tankus ir t.t. Tai nera jokia naujiena. Kiek visiems zinoma, tokios technologijos kaip dazniausiai atsiranda pas kariskius.
andriulis

Prisijungė: 2009 04 28
Žinutės: 1270

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Antr. 03 06, 2012 10:18    Rašyti temą: Atsakyti su citata

pakeles patruliu svajone XD
incognit0

Prisijungė: 2010 04 20
Žinutės: 18

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Antr. 03 06, 2012 13:13    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Justas116 rašo:

Aha, genijus tu. Nesvarbu, kad bent prieš dešimt metų tai jau buvo sumąstę James Bond (paskutinio filmo su Pierce Brosnan) kūrėjai, o gal ir anksčiau dar kas nors sugalvojo.
loggo

Prisijungė: 2009 05 18
Žinutės: 602

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Antr. 03 06, 2012 13:51    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas rašo:
Justas116 rašo:

na anksčiau dar buvo "top gear" padarę kažka panašaus, čia tik dalis iš jų filmo trailer, nes pilno epizodo niekur neradau informacijos nuoroda . Kiek pamenu jie čia panaudojo didelius monitorius, tačiau energijos sanaudos buvo didžiules dėl to jiems teko prisikabinti generatorių-priekabą, kad patenkintų išaugusius energijos poreikius.

"Pilno epizodo nematei", tačiau "pameni, kad jie panaudojo didelius monitorius ir t.t."
Nors epizodo pavadinimas yra titlėj Very Happy)))))
Greitai kažkas iš kobros darbuojasi, mano linką nuvogė Very Happy

Anyway čia yra Top Gear'o special vadinasi THE MOVIES, ale car chasing / james bond triukus bando atkartot. Net epizodas užneša šiektiek į mitų griovėjus...

Ir kaip kažkas minėjo, nėra čia jau toks stebūklas ar naujovė... Tiesiog aš isivaizduojų kiek kitokią realizacija, nes kamera labai "nuperspektyvina". Gal dėl to niekas ir nebandė kažko panašaus, nes ir taip aišku, kad kamera pridėjus kitoje mašinos (kito objekto) pusėje, vaizdas nebus toks pat, kaip buvo iki kliūties (objekto/mašinos).

informacijos nuoroda
čia ta pati idėja panaudota, bet taip pat matoma ta pati problema...
Dia.v.olO

Prisijungė: 2012 03 06
Žinutės: 7

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Antr. 03 06, 2012 14:34    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dia.v.olO rašo:
labas rašo:
Justas116 rašo:

"Pilno epizodo nematei", tačiau "pameni, kad jie panaudojo didelius monitorius ir t.t."
Nors epizodo pavadinimas yra titlėj Very Happy)))))
Greitai kažkas iš kobros darbuojasi, mano linką nuvogė Very Happy

Kur perskaitei, kad aš nemačiau filmo? Mačiau filmą, prieš kokius 3 mėn. Norėjau nurodytį linką į pilną epizodą, tačiau jo niekur neradau, tai įmečiau dalį vaizdo iš filmo trailer. Matyt ponui su skaitymų kažkas negerai, ar per gerai, kad interpretuojate mano žodžius savaip.
labas

Prisijungė: 2008 12 11
Žinutės: 15

Atgal į viršų
Rodyti žinutes nuo ankstesnės:   
Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Automobiliai, motociklai ir traukiniai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 11
Pereiti :  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume
Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume