Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Antr. 03 27, 2012 11:49 Rašyti temą: |
|
|
| - rašo: |
| AF rašo: |
| kaip manot ar siaips laikais darbinantis darbdavys reikalauja karinio liudijimo ar karinio liudijimo??? |
Man atrodo, kad reikalauja karinio liudijimo, bet to antrojo, ne pirmojo. |
norejau paraysti sauktinio liudijimo ar karinio liudijimo ar reikalauja?  |
|
AF

Prisijungė: 2009 10 22 Žinutės: 207 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 03 27, 2012 12:25 Rašyti temą: |
|
|
| Muskietininx rašo: |
| Nemanau kad mums gali grėsti kokia nors karinė grėsmė. Todėl šauktiniai lyg ir praranda savo reikšmę. Tokiai maža šalis kaip Lietuva ilgai nesugebėtų apsiginti fizine jėga. Mums geriau gintis kitokiais būdais. |
- taip, reikia Lietuvai paskelbti savo karinę doktrina, o būtent: "armijoje Lietuvoje privalo tarnauti kiekvienas sveikas pilietis, armijos paskirtis Lietuvoje kovoti su ektramaliomis situacijomis (avarijos, potvyniai, terorizmas) bei organizuotomis perversmų grupelėmis"
 _________________ (c) by "vvv2". |
|
vvv2

Prisijungė: 2012 03 15 Žinutės: 1948 Miestas: Kaunas city
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 03 27, 2012 21:11 Rašyti temą: |
|
|
| - rašo: |
| kaip manot ar siaips laikais darbinantis darbdavys reikalauja karinio liudijimo ar karinio liudijimo??? |
Man atrodo, kad reikalauja karinio liudijimo, bet to antrojo, ne pirmojo. |
norejau paraysti sauktinio liudijimo ar karinio liudijimo ar reikalauja?  |
Tiesa sakant neteko susidurt su tokiais reikalavimais. Pries 10metų bent paklausdavo  |
|
mytech
Prisijungė: 2009 11 21 Žinutės: 165
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 01 14, 2013 16:07 Rašyti temą: |
|
|
| O kaip jūs manote, pavyzdžiui sovietiniais laikais buvo ir dabar ukrainoje, baltarusijoje vis dar yra beveik visuose aukštosiose mokykluose karinė katedra? man atrodo neblogai būtų gauti tokį pasiruošimą, aišku savanoriškai? |
|
vberega
Prisijungė: 2013 01 14 Žinutės: 6
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|