Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Pen. 03 16, 2012 0:05 Rašyti temą: |
|
|
tegul susikisa sau i ... tokias akcijas, jeigu amazon pigiau pardavineja be akciju
nupigina gamintojas, o jie skelbia akcija D |
|
kafkasque
Prisijungė: 2010 05 25 Žinutės: 82
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 03 16, 2012 7:15 Rašyti temą: |
|
|
puiki naujiena ta, jog ir normalus plansetiniai tures atpigt  |
|
hamann
Prisijungė: 2012 01 24 Žinutės: 39
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 19, 2012 17:18 Rašyti temą: |
|
|
| Naujo iPad raiška didesnė nei Full HD televizoriaus xDDD |
|
toxas
Prisijungė: 2011 12 29 Žinutės: 21
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 03 19, 2012 18:10 Rašyti temą: |
|
|
jobštvaimat koks straipsnis...  _________________ Gilios upės tyliai teka. |
|
Varnagas

Prisijungė: 2010 11 08 Žinutės: 116
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 03 21, 2012 16:12 Rašyti temą: |
|
|
| Tai, kad jav uz tokia kaina ipad 3 iseitu. |
|
hostgator
Prisijungė: 2011 01 17 Žinutės: 242
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 03 22, 2012 1:07 Rašyti temą: |
|
|
| isvis uz tokia kaina tai prasciausias modelis, net 3g pamirst gali. O be 3g ar 4g plansete mano manymu yra slamstas. Jeigu as namuose, tai ir per laptopa galiu internetu pasinaudot. Tame ir esme, kad reikia mobilumo, kad galeciau isnaudoti visu pajegumu plansete bet kurioje vietoje. O jei su savo iphone galiu pasiekti interneta bet kur ir naudoti tas pacias aplikacijas, tai kokiu velniu man plansete..zodziu, myliu ipad, bet nesuprantu to modelio be 3g.. |
|
EdvasP

Prisijungė: 2012 01 05 Žinutės: 270
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 03 23, 2012 10:40 Rašyti temą: |
|
|
| EdvasP rašo: |
| isvis uz tokia kaina tai prasciausias modelis, net 3g pamirst gali. O be 3g ar 4g plansete mano manymu yra slamstas. Jeigu as namuose, tai ir per laptopa galiu internetu pasinaudot. Tame ir esme, kad reikia mobilumo, kad galeciau isnaudoti visu pajegumu plansete bet kurioje vietoje. O jei su savo iphone galiu pasiekti interneta bet kur ir naudoti tas pacias aplikacijas, tai kokiu velniu man plansete..zodziu, myliu ipad, bet nesuprantu to modelio be 3g.. |
o tu isivaizdjoju kiek reikia moket uz 3g naudojima? Lietuvoje apie 4 gb srauta suteikia, o tai yra visiskas lasas juroje. O 4g tai isvis kainos kosmines, normaliam darbui tik wifi ir tinka. |
|
hostgator
Prisijungė: 2011 01 17 Žinutės: 242
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 03 24, 2012 20:53 Rašyti temą: |
|
|
| hostgator rašo: |
| EdvasP rašo: |
o tu isivaizdjoju kiek reikia moket uz 3g naudojima? Lietuvoje apie 4 gb srauta suteikia, o tai yra visiskas lasas juroje. O 4g tai isvis kainos kosmines, normaliam darbui tik wifi ir tinka. |
Nu as apie kainas nekalbu. Beje, 3g daug nekainuoja. O ir 4g kazkada atpigs. |
|
EdvasP

Prisijungė: 2012 01 05 Žinutės: 270
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 04 02, 2012 22:52 Rašyti temą: |
|
|
| hostgator rašo: |
| Tai, kad jav uz tokia kaina ipad 3 iseitu. |
Jo tik pamirsti muito mokesti ir PVM. |
|
immortallt
Prisijungė: 2009 04 04 Žinutės: 6253 Miestas: Vilnius-Klaipeda
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|