Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Pen. 04 13, 2012 15:18 Rašyti temą: |
|
|
Kai pagalvoji, kaip pasaulis greitai keičiasi. Aš kai buvau < 6 metų, tai apie jokius kompus ar internetus net minčių nebūdavo. Žaisdavau su LEGO ir buvau laimingiausias vaikas žemėje O dabar? Jau tokio amžiaus eina į tinklą... |
|
Nierka
Prisijungė: 2010 06 04 Žinutės: 94
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 04 13, 2012 16:53 Rašyti temą: |
|
|
Yra ir tokių "rūpestinų" tėvų - nuo gimimo užregistravusių vaikus ir dedančių jų foto. Tikriausiai nesusimąsto apie tai ką jie apie tai galvos kai paaugs  |
|
kestutisz
Prisijungė: 2010 04 01 Žinutės: 1063
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 04 13, 2012 19:13 Rašyti temą: |
|
|
Manau didžioji dalis šių mažamečių vartotojų - paprasčiausias mulkinimas, kaip ir gyvūnai vartotojai, sukurti, kad atkreiptų dėmesį. _________________ "For me, it is far better to grasp the Universe as it really is than to persist in delusion, however satisfying and reassuring."
Carl Sagan |
|
Justas116

Prisijungė: 2009 07 21 Žinutės: 544 Miestas: Neringa
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 04 13, 2012 21:13 Rašyti temą: |
|
|
Iš vienos pusės, tai nieko gero, kad tokie maži vaikai naudojasi tokiais socialiniais tinklais. Jeigu pripranta jau nuo vaikystės, tai ateityje gali būti labai sunku atsikratyt priklausomybės.
Tačiau pažvelgus iš kitos pusės, tai tokie laikai yra. Mūsų jau neturėtų stebinti, jog vaikai bando įjungti žurnalą ar pan. Tokie tie laikai, nuo technologijų nepabėgsi. Vaikų visą laiką neauginsi ir nemokinsi kaip naudotis kokia spausdinimo mašinėle, ateina laikas, kai tokius dalykus reikia pamiršti  |
|
Creatium

Prisijungė: 2011 02 22 Žinutės: 1311 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 04 14, 2012 0:17 Rašyti temą: |
|
|
Mano brolis antrokas jam pusbrolis parodė kažkokį durną žaidimą per facebook tai paskui priregistravo jį ir žaidžia  |
|
Tas_pac

Prisijungė: 2007 07 29 Žinutės: 794 Miestas: Alytus
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|