Lyg ir atsakymo nematyt, nors dar laiko reikėtų duot. Iš tikro sumaniau čia įdėt mįslę nes suradau įdomų automobilį ir galvoju reikia įdėt kol neužmiršau
Kuom ypatingas šis automobilis?
Paslėpta:
čia jo pirmtakai, bet jis nuo jų skiriasi vienu svarbiu aspektu, kokiu?
Paslėpta:
Šeimyninis mašiniukas rimtam tėtukui - nuvežei vaikus į mokyklą, o pats į dragus mauni turėdamas po universalo kapotu 480 arklių _________________ non vaginus, non rotes legionus!
Lyg ir atsakymo nematyt, nors dar laiko reikėtų duot. Iš tikro sumaniau čia įdėt mįslę nes suradau įdomų automobilį ir galvoju reikia įdėt kol neužmiršau
Kuom ypatingas šis automobilis?
Paslėpta:
čia jo pirmtakai, bet jis nuo jų skiriasi vienu svarbiu aspektu, kokiu?
Paslėpta:
GT-R'o priekis viską išduoda, tik nežinau, kokį konkretų aspektą tu nori išgirsti? Tai, jog čia stagea su GT-R'o bamperiu?
Paslėpta:
Iš- informacijos nuoroda fastest Wagon on the planet! Well, not really. This vehicle of which appears to be a Nissan GT-R Wagon (Station wagon) is actually a Nissan Stagea/M35 (Autech Stagea) made in the year 2001 to 2007. This one is, obvious, fitted with a Nissan GT-R front end which is nicely molded into the rest of the Stagea’s body. The vehicle was spotted at the Nagoya Auto Trend 2009 (Auto Show) and first posted by gtrblog.
The M35 Stagea did sport a turbo charged engine (an older sibling of Nissan’s twin turbo charged engines) dubbed the RB26DETT but I seriously doubt that this one anything near the performance of a real Nissan GT-R. I hope this is not be beginning of Faux GT-R’s running around. All I can think of is a boy-racer in his riced-out Honda Civic with a full Nissan GT-R body kit. Gross!
_________________ Aš esu papirktas naftininkų ir žydų, priklausau slaptai masonų brolijai, padedu NASA'i išlaikyti paslaptis, bei dangstau didžiules koorporacijas tad nepykit dėl ištrintų komentarų.
Zamzungas iš dalis atspėjo. Čia gtr su stageos galu. Universalo GTR nėra, tačiau viena tiuningo parduotuvė sugalvojo pasidaryt savo GTR universlą, taigi priekis GTR galas - stagea
Atsakymas turėtų būti toks kad šio modelio išvis nėra čia yra vienetinis automobilis kuris niekada nebuvo serijiniu modeliu
Kas gi čia naujo nematyto? _________________ Aš esu papirktas naftininkų ir žydų, priklausau slaptai masonų brolijai, padedu NASA'i išlaikyti paslaptis, bei dangstau didžiules koorporacijas tad nepykit dėl ištrintų komentarų.
Matau dviračio vairą, bet ant stabdžių rankenėlių kažkokios dvi įdomios knopkutės, čia rimtai googlinti nereikėjo, pirmas išmesta foto pagal "buttons on bikes brake" ir buvo šita + su aprašymu informacijos nuoroda bet kadangi neesu dviratininkas, būtų įdomu išgirsti komentarą, kuo šitie di2 hidrauliniai stabdžiai ypatingi _________________ non vaginus, non rotes legionus!
Turiu dvirati su tipo hidrauliniais stabdziais, o ka tie mygtukai? Man atrodo visai cia nera jokiu mygtuku tik kazkokios nereikalingos tiuningo detales, kaip plastmasinis ribotuvas masinose buna po gazo pedalu ir tiek ziniu.
Matau dviračio vairą, bet ant stabdžių rankenėlių kažkokios dvi įdomios knopkutės, čia rimtai googlinti nereikėjo, pirmas išmesta foto pagal "buttons on bikes brake" ir buvo šita + su aprašymu informacijos nuoroda bet kadangi neesu dviratininkas, būtų įdomu išgirsti komentarą, kuo šitie di2 hidrauliniai stabdžiai ypatingi
Šitie hidrauliniai PLENTO stabdžiai būtent tuo ir ypatingi jog yra hidrauliniais Esmė, jog visi road tipo dviračiai būna su mechaniniais stabdžiais, nes paprasta hidraulika greit perkaista ir daug sveria, tad dabar visi susidomėja laukia kol rinkoje pasirodys pirmieji hidrauliniai stabdžiai specialiai plentui.
O mygtukai ne tokia ir naujiena, tai kažkur prieš pora metų sukurtų shimano Di2 elektra valdomų pavarų jungikliai, įmontuoti į stabdžių rankenas. _________________ Aš esu papirktas naftininkų ir žydų, priklausau slaptai masonų brolijai, padedu NASA'i išlaikyti paslaptis, bei dangstau didžiules koorporacijas tad nepykit dėl ištrintų komentarų.
Tikrai sudėtingas klausimas, gal kas iš vyresnės kartos ir atsakys, o gal kokie menininkai nemiegoję per paskaitas atsimins jo pavardę, bet aš įdomumo dėlei per vaizdų paiešką susiradau, buvo įdomu pasiskaityti ir peržiūrėti jo darbus _________________ non vaginus, non rotes legionus!
Taip, tai jis, žmogus, pakaustęs blusą ir pagaminęs daug miniatiūrinių dalykų. informacijos nuoroda _________________ Išvada gimsta tada, kai nusibosta galvoti
Kas čia? Ir kam naudojamas? Pramoninio/laboratorinio įrenginio tyčia nedėjau, per lengva būtų.
Matau elektromagnetą ir keletą užsilikusių grūdų, todėl spėju, kad;
Prietaisas skirtas grūdų valymui nuo metalo priemaišų.
Grūdų valymui nuo kibių piktžolių sėklų, naudojant metalo miltelius.
Mistinis prietaisas, neva, skatinantis grūdų daigumą. Tokių irgi buvo daug sukurta, panaudojant magnetinį lauką, lazerius, šviesą, dar seniau- užkalbėjimai. _________________ Išvada gimsta tada, kai nusibosta galvoti
Visos datos yra GMT + 2 valandos Pereiti prie Atgal1, 2, 3 ... , 61, 62, 63Toliau
Puslapis 62 iš 63
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume