Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Št. 04 21, 2012 3:54 Rašyti temą: |
|
|
| WWTWO rašo: |
| Analog rašo: |
| Analog rašo: |
Žodžiu, aš tai referendume balsuosiu PRIEŠ AE. Būtų įdomu susilaukti argumentų, kurie įtikintų mane persigalvoti...  |
Referendume balsuoti gali tik pilnamečiai  |
Tai tu nebalsuosi?  |
Nebus referendumo, tai nebus ir kur balsuot. O visą šitą AE istoriją aš suprantu taip: naudingiausia būtų visą sumą į biokurą, tai būtų naudingiausia, pastačius AE turbūt ta nauda būtų mažesnė, bet ji vistiek būtų, o jei AE bus nepastatyta, tai tavo, tai yra pilnamečio ( ) sunkiai uždirbami pinigai plauks rytų kaimynui. O jei referendume bus nubalsuota prieš AE, aš įsitikinęs, kad jokio biokuro elektrinės nebus statomos, nes ta pati šaika, kuri prieš AE, bus suinteresuota pirkt brangiausias Europoj dujas. Tai va ir renkiesi, arba palaikai Lietuvos interesus arba šelpi rusus. |
Rytų kaimynui. Tikrai nėra alternatyvų?? Alternatyvių kaimynų??
Brangiausias europoj dujas??? |
Na zinot, kai nori prastumt, reik sukurt bendra bauba, ipust vienybe ir susidariuse energija nukreipt tinkama kryptimi. Prisiminiau tokia juokingai graudzia situacija, kai zmogus isipjove (gal labiau isibreze) i pirsta, tai greit puole ant zaizdos pilt dikalonus, kad dezinfekuot. Tai matos kaip zmogui buvo ipustas baubas - bakterija ir nedezinfekavus/nenugalabyjus bus labai labai blogai, todel REIKIA.
Dujos tai isvis labai populiarus argumentas/ginklas. Tai valio, pasistatom terminala ir naudojam nebe jono, o petro dujas, ir jonui galim tada vidurini pirsta ar tai spyga
drasiai rodyt, bet tai kur garantija, kad petro dujos nepabrangs? Terminalas velgi uz dyka nepasistato, laivo nuoma velgi dykai nieks neduos ir kitokios smulkmenos, kurios prisides prie tu "pigesniu" duju pabrangimo, kas galutiniam rezultate gali iseit lygiai taspats. Man tai atrodo, kaip del 10cnt pigesnio kuro vaziavima pirkt uz 50km, kad tik neduot savo kruvinai uzdirbtu pinigu prakeiktiem brangininkam vietiniam plesikam - kerstas kuris tik dar labiau plonina paties pinigine, bet juk taip saldu  _________________ Tingumas skatina isradinguma. |
|
Strong_Bad
Prisijungė: 2009 10 10 Žinutės: 849 Miestas: Lietuva
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 04 21, 2012 9:47 Rašyti temą: |
|
|
| Strongbad, siuo metu mes uz dujas mokam iki 50% brangiau nei kiti. Kodel ? Todel, kad kitur pirkti negalim. Dujos brangsta visur, bet kainu skirtumas panasus ir isliks tol, kol neturesim alternatyvu arba neperduosim valdzios rusams. Tai tu gal siulai nestatyti terminalo ir tiketis, kad rusai kaina nuleis ? |
|
immortallt
Prisijungė: 2009 04 04 Žinutės: 6270 Miestas: Vilnius-Klaipeda
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|