Apie | Visos naujienos | Straipsniai | RSS | Reklama | Kontaktai

Prisijungti

Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Prijungti mane automatiškai kiekvieno apsilankymo metu

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume

Išsami paieška

Dabar forume

[ Administratorius ]
[ Moderatorius ]

Daugiau

Tabletas.lt: Kodėl verta įsigyti planšetinį kompiuterį?

Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Žmonių pasaulis -> Pranešimai spaudai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Pranešimas Autorius
PranešimasParašytas: Kv. 03 08, 2012 20:50    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Toli gražu ne visus žaidimus žaisti bus patogu, nes nėra normalių (patogių) įvesties priemonių. Vien įrenginio vartaliojimais nedaug žaidimų kontroliuosi.

Knygoms skaityti planšetė - ypatingai nepatogus daiktas. „Tabletas“ - spigina į akis, todėl akys pavargsta ir genda. Jei norite skaityti knygas - pirkite e-popierių naudojančius įrenginius. Beje, e-popierių naudojantys įrenginiai ir ilgiau veikia nepakrauti (nes jų baterija naudojasi tik „verčiant“ puslapius).

Žodžiu sumasumarum tabletas - tik pasimaivyti prieš kaimynus su skurdžiu pritaikymu praktikoje.
TomasS

Prisijungė: 2007 11 30
Žinutės: 284

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Kv. 03 08, 2012 21:21    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kažkur buvau radęs labai gerą komentarą apie planšetinius kompiuterius: "kad ir koks patogus man būtų šaukštas, su juo duonos neatpjausiu".

Prisijungė: 2008 10 19
Žinutės: 524

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Skype adresas
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 03 09, 2012 13:40    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dėl žaidimų nežinau, bet šiaip patogus daiktas. Man kuriam nereikia ypatingų programų planšetinis su klaviatūra pilnai atstoja ir net geriau nei nešiojamas kompas.
rozel

Prisijungė: 2012 03 09
Žinutės: 2

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 03 09, 2012 13:47    Rašyti temą: Atsakyti su citata

rozel rašo:
Dėl žaidimų nežinau, bet šiaip patogus daiktas. Man kuriam nereikia ypatingų programų planšetinis su klaviatūra pilnai atstoja ir net geriau nei nešiojamas kompas.

Tai taip straipsnyje ir turėjo rašyti, kad tinka „neilgam panaršymui po internetą ar savo nuotraukas“ ir viskas. Daugiau niekam planšetė netinkama (nei knygų skaitymui, nei bet kam, kas reikalauja bent kiek didesnio klaviatūros naudojimo). Būtent todėl planšetės ir neišpopuliarėjo, kai buvo pradėtos gaminti (dar prieš ~10 metų). Čia tik dabar obuoliukas savo „bet ką“, „nenaudingą“, bet „gražų“ prastūmė Smile
TomasS

Prisijungė: 2007 11 30
Žinutės: 284

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 03 09, 2012 17:26    Rašyti temą: Atsakyti su citata

TomasS rašo:
rozel rašo:

Tai taip straipsnyje ir turėjo rašyti, kad tinka „neilgam panaršymui po internetą ar savo nuotraukas“ ir viskas. Daugiau niekam planšetė netinkama (nei knygų skaitymui, nei bet kam, kas reikalauja bent kiek didesnio klaviatūros naudojimo). Būtent todėl planšetės ir neišpopuliarėjo, kai buvo pradėtos gaminti (dar prieš ~10 metų). Čia tik dabar obuoliukas savo „bet ką“, „nenaudingą“, bet „gražų“ prastūmė Smile

Ta prasme klaviatūra galima papildomai prisijungt jei reikia. Nu aš patenkintas ir daug daugiau kam tinka nei "neilgam panaršymui po internetą ar savo nuotraukas".
Dabar išpopuliarės, jei tada neišpopuliarėjo Very Happy pardavimai tą rodo bent kol kas.
rozel

Prisijungė: 2012 03 09
Žinutės: 2

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 04 27, 2012 17:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

rozel rašo:
TomasS rašo:
rozel rašo:

Ta prasme klaviatūra galima papildomai prisijungt jei reikia. Nu aš patenkintas ir daug daugiau kam tinka nei "neilgam panaršymui po internetą ar savo nuotraukas".
Dabar išpopuliarės, jei tada neišpopuliarėjo Very Happy pardavimai tą rodo bent kol kas.

Na bet gi klaviaturos nesinesiosi visur su savimi.. Internete buni tai rankos pavargsta, todel reik kaskur pasidet, reik vel uz kelis simtus pirkti kaskoki daikta kuris laikytu plansete nes kojeliu neturi... Kol kas nematau plansetes ateities, nebent windows 8 kanors padarys, bet ARM procesoriai vel suknisa viska, kadangi negalesi programu geresniu rasyt....
Reset5

Prisijungė: 2010 10 02
Žinutės: 51

Atgal į viršų
Rodyti žinutes nuo ankstesnės:   
Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Žmonių pasaulis -> Pranešimai spaudai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 11
Pereiti :  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume
Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume