Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Kv. 03 08, 2012 20:50 Rašyti temą: |
|
|
Toli gražu ne visus žaidimus žaisti bus patogu, nes nėra normalių (patogių) įvesties priemonių. Vien įrenginio vartaliojimais nedaug žaidimų kontroliuosi.
Knygoms skaityti planšetė - ypatingai nepatogus daiktas. „Tabletas“ - spigina į akis, todėl akys pavargsta ir genda. Jei norite skaityti knygas - pirkite e-popierių naudojančius įrenginius. Beje, e-popierių naudojantys įrenginiai ir ilgiau veikia nepakrauti (nes jų baterija naudojasi tik „verčiant“ puslapius).
Žodžiu sumasumarum tabletas - tik pasimaivyti prieš kaimynus su skurdžiu pritaikymu praktikoje. |
|
TomasS
Prisijungė: 2007 11 30 Žinutės: 284 Miestas: Johannesburg
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 03 08, 2012 21:21 Rašyti temą: |
|
|
Kažkur buvau radęs labai gerą komentarą apie planšetinius kompiuterius: "kad ir koks patogus man būtų šaukštas, su juo duonos neatpjausiu". _________________
 |
|
FtBall

Prisijungė: 2008 10 19 Žinutės: 524 Miestas: Anykščiai
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 03 09, 2012 13:40 Rašyti temą: |
|
|
| Dėl žaidimų nežinau, bet šiaip patogus daiktas. Man kuriam nereikia ypatingų programų planšetinis su klaviatūra pilnai atstoja ir net geriau nei nešiojamas kompas. |
|
rozel
Prisijungė: 2012 03 09 Žinutės: 2
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 03 09, 2012 13:47 Rašyti temą: |
|
|
| rozel rašo: |
| Dėl žaidimų nežinau, bet šiaip patogus daiktas. Man kuriam nereikia ypatingų programų planšetinis su klaviatūra pilnai atstoja ir net geriau nei nešiojamas kompas. |
Tai taip straipsnyje ir turėjo rašyti, kad tinka „neilgam panaršymui po internetą ar savo nuotraukas“ ir viskas. Daugiau niekam planšetė netinkama (nei knygų skaitymui, nei bet kam, kas reikalauja bent kiek didesnio klaviatūros naudojimo). Būtent todėl planšetės ir neišpopuliarėjo, kai buvo pradėtos gaminti (dar prieš ~10 metų). Čia tik dabar obuoliukas savo „bet ką“, „nenaudingą“, bet „gražų“ prastūmė  |
|
TomasS
Prisijungė: 2007 11 30 Žinutės: 284 Miestas: Johannesburg
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 03 09, 2012 17:26 Rašyti temą: |
|
|
| TomasS rašo: |
Tai taip straipsnyje ir turėjo rašyti, kad tinka „neilgam panaršymui po internetą ar savo nuotraukas“ ir viskas. Daugiau niekam planšetė netinkama (nei knygų skaitymui, nei bet kam, kas reikalauja bent kiek didesnio klaviatūros naudojimo). Būtent todėl planšetės ir neišpopuliarėjo, kai buvo pradėtos gaminti (dar prieš ~10 metų). Čia tik dabar obuoliukas savo „bet ką“, „nenaudingą“, bet „gražų“ prastūmė  |
Ta prasme klaviatūra galima papildomai prisijungt jei reikia. Nu aš patenkintas ir daug daugiau kam tinka nei "neilgam panaršymui po internetą ar savo nuotraukas".
Dabar išpopuliarės, jei tada neišpopuliarėjo pardavimai tą rodo bent kol kas. |
|
rozel
Prisijungė: 2012 03 09 Žinutės: 2
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 04 27, 2012 17:46 Rašyti temą: |
|
|
| TomasS rašo: |
Ta prasme klaviatūra galima papildomai prisijungt jei reikia. Nu aš patenkintas ir daug daugiau kam tinka nei "neilgam panaršymui po internetą ar savo nuotraukas".
Dabar išpopuliarės, jei tada neišpopuliarėjo pardavimai tą rodo bent kol kas. |
Na bet gi klaviaturos nesinesiosi visur su savimi.. Internete buni tai rankos pavargsta, todel reik kaskur pasidet, reik vel uz kelis simtus pirkti kaskoki daikta kuris laikytu plansete nes kojeliu neturi... Kol kas nematau plansetes ateities, nebent windows 8 kanors padarys, bet ARM procesoriai vel suknisa viska, kadangi negalesi programu geresniu rasyt.... |
|
Reset5
Prisijungė: 2010 10 02 Žinutės: 51
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|