Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Kv. 05 03, 2012 10:42 Rašyti temą: |
|
|
Skelbkitės tik tie:
kurie nori, kad kelionių (dažnai ir keliauti nereikia) metu ženkliai padidėtų rizika būti išpjaustytam
kurie nori, kad jūsų puoselėto kūno dalys atsidurtų pas žmogų kuris nė nepagalvos ir nė kruopelytės nesijaus dėkingas
kurie nori, kad jūsų dalis atsidurtų pas žmogų kuris net ir ligoninėje pasiulys kyšį ir gaus jūsų "dovanėlę" vietoj tikrai to verto žmogaus.
galima būtų testi ir testi.
Jau geriau prieš mirtį parduočiau savo organus negu padovanočiau. |
|
alkaponas
Prisijungė: 2009 04 27 Žinutės: 555 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 05 03, 2012 11:01 Rašyti temą: |
|
|
| Įdomu, ar kūrėjai dar nepagalvojo apie online testamentą? Būtų gi dar smagiau - žmogus galėtų gi gyvai pastumdyti savo turtą, pagal Like'ų kiekį, FB pranešinėtų potencialiem paveldėtojam atiteksiančio turto vertę, pakilimus ir nusleidimus paveldėtojų reitinge, įvertintų tikimybes ir pan - liktų tik nudaigoti tinkamu metu. |
|
kestutisz
Prisijungė: 2010 04 01 Žinutės: 1096
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 05 03, 2012 11:22 Rašyti temą: |
|
|
Kodėl? Visai palengvintų daktarams darbą. Prie oficialios organų donorų sistemos (kuriai priklauso ir organų donorų kortelės), prisidėtų ir FB. Palengvėtų paieška.
Niekas neverčia jūsų registruotis kaip organų donorui.
Tačiau, man šis žingsnis patinka. _________________ Dauguma pedagogų vaikams sako, kad galvotų apie mokyklos direktorių, kaip apie draugą. Aš sakau, galvokite apie mane kaip apie teisėją, prisiekusį ir budelį. |
|
Incognito

Prisijungė: 2012 01 11 Žinutės: 138
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 05 03, 2012 11:46 Rašyti temą: |
|
|
| Incognito rašo: |
Kodėl? Visai palengvintų daktarams darbą. Prie oficialios organų donorų sistemos (kuriai priklauso ir organų donorų kortelės), prisidėtų ir FB. Palengvėtų paieška.
|
Tai jau, palengvintų - pradžiai kaip atskirti kuris John'as Smith'as donoras, o kuris ne? Vistiek, lemiamą žodį galės tarti tik artimieji, kurie "pasikonsultavę" su jau mirusiojo profiliu galės tarti verdiktą. |
|
kestutisz
Prisijungė: 2010 04 01 Žinutės: 1096
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 05 03, 2012 12:53 Rašyti temą: |
|
|
| kestutisz rašo: |
|
Tai jau, palengvintų - pradžiai kaip atskirti kuris John'as Smith'as donoras, o kuris ne? Vistiek, lemiamą žodį galės tarti tik artimieji, kurie "pasikonsultavę" su jau mirusiojo profiliu galės tarti verdiktą. |
O Tu manai, kad kiekvienas useris neturi savo ID? |
|
ewuldoxx
Prisijungė: 2010 01 11 Žinutės: 1437
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 05 03, 2012 13:11 Rašyti temą: |
|
|
| kestutisz rašo: |
|
Kokį verdiktą? Jei savo kūno organus esi užrašęs po mirties medicinkei, jokio verdikto nereikia. Kortelėje viskas užrašyta. _________________ Dauguma pedagogų vaikams sako, kad galvotų apie mokyklos direktorių, kaip apie draugą. Aš sakau, galvokite apie mane kaip apie teisėją, prisiekusį ir budelį. |
|
Incognito

|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 05 03, 2012 13:21 Rašyti temą: |
|
|
| Ziurekit tik kad jusu FB prisijungimo duomenu nepavogtu. Kitaip gali but kad jums nenorint patapsit organu donoru, o kita diena kazkip netycia nutiks jums kas nors.. |
|
dzo
Prisijungė: 2008 10 30 Žinutės: 149
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 05 03, 2012 15:20 Rašyti temą: |
|
|
| dzo rašo: |
| Ziurekit tik kad jusu FB prisijungimo duomenu nepavogtu. Kitaip gali but kad jums nenorint patapsit organu donoru, o kita diena kazkip netycia nutiks jums kas nors.. |
O tu JAV gyveni? Nes tik tenai sitas naujas FB triukas ir veikia.... |
|
Sniffleslt
Prisijungė: 2011 06 25 Žinutės: 20
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 05 03, 2012 19:25 Rašyti temą: |
|
|
| alkaponas rašo: |
Skelbkitės tik tie:
kurie nori, kad kelionių (dažnai ir keliauti nereikia) metu ženkliai padidėtų rizika būti išpjaustytam |
Kuo padės donoro kortelės neturėjimas nuo išpjaustymo kelionėse? |
|
šakės
Prisijungė: 2010 02 21 Žinutės: 555
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 05 03, 2012 19:30 Rašyti temą: |
|
|
| šakės rašo: |
| alkaponas rašo: |
Skelbkitės tik tie:
kurie nori, kad kelionių (dažnai ir keliauti nereikia) metu ženkliai padidėtų rizika būti išpjaustytam |
Kuo padės donoro kortelės neturėjimas nuo išpjaustymo kelionėse? |
Tai gal jis mano, kad mes gyvename apsupti kraugerių, kurie tik ir žiūri kaip nugvelbti sveiko žmogaus inkstą arba žarną (galai žino kam)? _________________ Dauguma pedagogų vaikams sako, kad galvotų apie mokyklos direktorių, kaip apie draugą. Aš sakau, galvokite apie mane kaip apie teisėją, prisiekusį ir budelį. |
|
Incognito

|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|