Apie | Visos naujienos | Straipsniai | RSS | Reklama | Kontaktai

Prisijungti

Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Prijungti mane automatiškai kiekvieno apsilankymo metu

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume

Išsami paieška

Dabar forume

[ Administratorius ]
[ Moderatorius ]

Daugiau

Patarimai: Kaip išsirinkti tinkamiausią išmanųjį telefoną?

Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Informacinės technologijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Pranešimas Autorius
PranešimasParašytas: Kv. 05 03, 2012 15:55    Rašyti temą: Atsakyti su citata

"dėmesį kreipkite į praktiškumą ir savo skonį" matomai tai geriausias patarimas siame tekste. Blogiausia tai- kad ne vienas pardavejas neduoda kokia savaite pasinaudoti tokiu irenginiu. Nes pasinaudojus tik supranti- ko reikia ko ne...
sigitas69s

Prisijungė: 2012 01 31
Žinutės: 307

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 05 04, 2012 15:34    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pries pora metu turejau HTC Touch Diamond. Buvau tikrai patenkintas visom esamom funkcijom. Tik va trukumas, kai tik iskrisdavo ir ranku ar amarkiau atsiremdavau, ekranas skildavo. Kelias savaites negaledavau naudotis. Praradimas. Ekrana keiciau tris kartus. Vienas stresas. Pries pusmeti nusipirkau Samsung Galaxy SII. Rinkausi ji, nes turi Amoled ekrana. Nesigailiu. Ekranas kelis kartus isbandytas Smile Mano nuomone reik rinktis ismaniuosius, kuriu ekranas bent kiek atlaiko smugius ir turi pakankamai atminties ir galima ideti mikro SD kortele. Visu ismaniuju funkcijos daugmaz vienodos, techniniai parametrai vos skiriasi, naudojant nelabai krenta i akis. Iskirciau gal tik ismaniuosius su Android OS, galima parsisiuti praktisku programeliu.
Modikas

Prisijungė: 2012 05 04
Žinutės: 1

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Atgal į viršų
Rodyti žinutes nuo ankstesnės:   
Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Informacinės technologijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 11
Pereiti :  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume
Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume