| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Antr. 05 01, 2012 12:05 Rašyti temą: |
|
|
| O kam būtinai reik keist pavadinimą telefono? Kodėl tarkim negalima išleist "Samsung Galaxy S3 WP" ir "Samsung Galaxy S3 Android"? Logiškiau manau būtų... |
|
Creatium

Prisijungė: 2011 02 22 Žinutės: 1302 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 05 01, 2012 12:09 Rašyti temą: |
|
|
| Nu jeigu nepadarys SIII tokio pačio pigaus plastiko gabalo (kaip S2) ir įdės Windows Phone, manyčiau visai vertas grieko telefonas |
|
Paprastas_zmogus

Prisijungė: 2012 01 23 Žinutės: 1014
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 05 01, 2012 14:28 Rašyti temą: |
|
|
o kam visu tu nereikalingu programu reikia ???
Man telefone reikalingas:
*telefonas
*laikrodis
*kartais sms. |
|
Mr. Dzin
Prisijungė: 2012 05 01 Žinutės: 22
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 05 01, 2012 14:32 Rašyti temą: |
|
|
| Mr. Dzin rašo: |
*telefonas
*laikrodis
*kartais sms. |
kitiem ir maistas is konteinerio gerai |
|
dudlas
Prisijungė: 2009 02 01 Žinutės: 91
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 05 01, 2012 14:56 Rašyti temą: |
|
|
*telefonas
*laikrodis
*kartais sms. |
Nu tai ir pirkt paprastą telefoną. Niekas prie tavęs nesikabins ir neaiškins tau nieko. Kas mato poreikį programėlėms ir jas sėkmingai naudoja - tas ir perka tokius telefonus. |
|
Creatium

Prisijungė: 2011 02 22 Žinutės: 1302 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 05 01, 2012 19:23 Rašyti temą: |
|
|
| Paprastas_zmogus rašo: |
| Nu jeigu nepadarys SIII tokio pačio pigaus plastiko gabalo (kaip S2) ir įdės Windows Phone, manyčiau visai vertas grieko telefonas |
Pigus ar nepigus plastiko gabalas, bet smūgių testuose pasirodo geriau nei Iphone 4s.
Tai aš geriau imsiu "pigų" plastiką (nors labai abejoju samsung naudojo pigų plastiką), nei brangų stiklą kuris suskyla nuo menkiausių smūgių. |
|
Manvydas
Prisijungė: 2009 10 10 Žinutės: 507
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 05 01, 2012 19:43 Rašyti temą: |
|
|
| O koks man skirtumas kokie tie smūgių testų rezultatai? Telefono aš nemėtau, bet pigus plastikas rankoje ir lieka pigus plastikas. Ir prie ko čia tas iPhone išvis? |
|
Paprastas_zmogus

|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 05 01, 2012 20:07 Rašyti temą: |
|
|
| O koks man skirtumas kokie tie smūgių testų rezultatai? Telefono aš nemėtau, bet pigus plastikas rankoje ir lieka pigus plastikas. Ir prie ko čia tas iPhone išvis? |
Dar pasakyk, kad niekad telefonas iš rankos nėra iškritęs Tai tiek tu jais ir naudojies.. |
|
vyckas
Prisijungė: 2009 05 16 Žinutės: 621 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 05 01, 2012 20:16 Rašyti temą: |
|
|
Turbūt prisirišęs telefoną prie rankos su lenciūgu.
Daviau kaip pavyzdį.Galiu įterpt belekokį kitą telefoną jei nori, tik, kad nelabai žinau, kas naudoja neplastiką, nes nesidomiu.  |
|
Manvydas
Prisijungė: 2009 10 10 Žinutės: 507
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 05 01, 2012 20:19 Rašyti temą: |
|
|
Neprisirišęs, bet ir žioplas nesu. O kalbant apie 4/4s, pažįstu ne vieną, kuris jau yra bent vieną kart numetęs ir toliau naudoja laimingi.
O šiaip yra daug kitų telefonų, kurie naudoja plastiką, bet neatrodo taip pigiai kaip S2. Todėl ir sakau, kad jei padarytų padoriai atrodantį ir sudėtų WP, man tai būtų super aparatėlis. |
|
Paprastas_zmogus

|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 05 01, 2012 23:51 Rašyti temą: |
|
|
| Nokia 6700 classic geriausias telefonas - viskas yra: navigacija, skambinimas, sms, zaidimai, 5mpx kamera, internetas (opera, youtube), integruota os, ko pasekoje nelagina ir beveik nera galimybes uzsikresti virusais, ir svarbaiausia - nera nepatogios valdymo sasajos - tacskryn, o tai siais laikais gan didelis privalumas, nes su mygtukais telefona valdyti zyyyymiai patogiau. |
|
DJ_LFS

Prisijungė: 2009 04 11 Žinutės: 1141 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 05 02, 2012 2:06 Rašyti temą: |
|
|
*telefonas
*laikrodis
*kartais sms. |
Kam as siandien naudojau savo telefona:
skambinau
SMS kelis parasiau
Facebook
Muzika
Email
Perskaiciau zinias(bbc, project syndicate etc) bei megstamus blogus
Pasitikrinau banko saskaita
Paziurejau i laikrodi
Ieskojau lektuvo bilietu
Naudojau google translator
Uzsirasiau kelias pastabas ir idejas
Siaip browsinau internete
Ir cia tikrai ne viskas ka darau su telefonu, dalykai kurios mazdaug prisiminiau.
Paskutinį kart redagavo Arwis, Tr. 05 02, 2012 2:08. Redaguota (1) kartų |
|
Arwis

Prisijungė: 2009 10 28 Žinutės: 1297
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 05 02, 2012 2:06 Rašyti temą: |
|
|
| DJ_LFS rašo: |
| Nokia 6700 classic geriausias telefonas - viskas yra: navigacija, skambinimas, sms, zaidimai, 5mpx kamera, internetas (opera, youtube), integruota os, ko pasekoje nelagina ir beveik nera galimybes uzsikresti virusais, ir svarbaiausia - nera nepatogios valdymo sasajos - tacskryn, o tai siais laikais gan didelis privalumas, nes su mygtukais telefona valdyti zyyyymiai patogiau. |
skirtingas zmogus - skirtinga nuomone - skirtingas telefonas kiekvienam geriausias. tai manau lemia reklama, zmogaus domejimas tachnologijom, poreikis nauju tech. ir pajamos. _________________ I am not an Athenian or a Greek, I am a citizen of the world. ~Socrates |
|
Jomajo
Prisijungė: 2008 02 26 Žinutės: 761
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 05 04, 2012 19:40 Rašyti temą: |
|
|
| Kaip tik rudeniop ieskosiu naujo telefono ir kazkaip laukiu Nokios su WP8 su 40Mpx kamera jei tik isleis toki ir kitu gamintoju, ziuresiu kas bus kieciausias ta ir imsiu :] |
|
Domas1
Prisijungė: 2010 09 17 Žinutės: 302
|
|
Atgal į viršų |
 |
|