Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Tr. 05 16, 2012 11:31 Rašyti temą: |
|
|
| Galėtu taip padaryti ir tarpmiestinių autobusų. Tada tokia paslauga tikrai pasinaudočiau |
|
Sniegcius

Prisijungė: 2011 04 06 Žinutės: 150 Miestas: Panevezys
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 05 16, 2012 12:45 Rašyti temą: |
|
|
| Sniegcius rašo: |
| Galėtu taip padaryti ir tarpmiestinių autobusų. Tada tokia paslauga tikrai pasinaudočiau |
Kautra jau turbūt nuo pernai dviračius nemokamai vežioja. Miesto vežėjai labai jau dviratininkus mylėt ėmė. Kažkaip nenatūraliai...
Edit:
| Kodas: |
| „Kautra“ tarpmiestiniais maršrutais keleivių dviračius nemokamai veža nuo 2010 metų. Pernai dviračių gabenimo įranga buvo aprūpinti 20 autobusų, šiemet specialia parengti jau beveik 40 autobusų. |
|
|
Smėlis

Prisijungė: 2007 08 02 Žinutės: 2732 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 05 16, 2012 13:56 Rašyti temą: |
|
|
Prieš 2 metus be jokių problemų nusivežiau autobusu dviratį iki Druskininkų, taip pat esu parsivežęs iš Alytaus iki Kauno. Dviratį padėdavo į bagažo skyrių. Papildomai nekainavo. |
|
sigun
Prisijungė: 2010 05 05 Žinutės: 289 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 05 16, 2012 17:45 Rašyti temą: |
|
|
| sigun rašo: |
Prieš 2 metus be jokių problemų nusivežiau autobusu dviratį iki Druskininkų, taip pat esu parsivežęs iš Alytaus iki Kauno. Dviratį padėdavo į bagažo skyrių. Papildomai nekainavo. |
na kur man tenka važiuoti tai, tikrai neveža dviračių, ir juolab autobusai neturi bagažo skyrių |
|
Sniegcius

Prisijungė: 2011 04 06 Žinutės: 150 Miestas: Panevezys
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 05 16, 2012 19:28 Rašyti temą: |
|
|
| Pernai vasarą teko vežtis dviratį iš Kauno į Klaipėdą su Kautra. Kadangi buvo kalnų dviračio konstrukcija, tai net nepavyko pritvirtint, labiau ten paprastiem plentiniam skirta. Tai gerai, jog nedaug keleivių važiavo, tai tilpo į bagažo skyrių laisvai. Ir nesistebiu, jog nemokama šita paslauga, nes man, moksleiviui, į vieną pusę autobuso bilietas 52 litai kainavo, tai jeigu dar būtų paprašę už dviratį susimokėt, tai būčiau pasiūlęs galvą persišviest. |
|
Lukashenka
Prisijungė: 2011 06 13 Žinutės: 12 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 05 16, 2012 20:16 Rašyti temą: |
|
|
| ir svarbiausia apmokestinti viska. |
|
Robinis

Prisijungė: 2007 09 13 Žinutės: 429
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 05 16, 2012 21:40 Rašyti temą: |
|
|
| Lukashenka rašo: |
| Pernai vasarą teko vežtis dviratį iš Kauno į Klaipėdą su Kautra. Kadangi buvo kalnų dviračio konstrukcija, tai net nepavyko pritvirtint, labiau ten paprastiem plentiniam skirta. Tai gerai, jog nedaug keleivių važiavo, tai tilpo į bagažo skyrių laisvai. Ir nesistebiu, jog nemokama šita paslauga, nes man, moksleiviui, į vieną pusę autobuso bilietas 52 litai kainavo, tai jeigu dar būtų paprašę už dviratį susimokėt, tai būčiau pasiūlęs galvą persišviest. |
Tai pala, negauni nuolaidos ?
Jei nori deti i bagazo skyriu, tik reikia dvirati paruosti - negali buti purvinas, pageidaguja, kad numtum priekini rata, na kad dviratis butu kompaktiskai sudetas ir svarus  |
|
immortallt
Prisijungė: 2009 04 04 Žinutės: 6260 Miestas: Vilnius-Klaipeda
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 05 16, 2012 23:37 Rašyti temą: |
|
|
Man tai įdomiau, kada tie nauji Soliariai pradės važinėti..  _________________ Kai pilkosios ląstelės nustoja veikti tinkamai:
informacijos nuoroda |
|
werafonas

Prisijungė: 2009 05 10 Žinutės: 945 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 05 17, 2012 12:21 Rašyti temą: |
|
|
immortallt, moksleiviai gauna tik miesto autobusams nuolaidas, o tarpmiestiniams gali gauti tik tada kai jiems į mokyklą reikia važiuoti su tarpmiestiniu autobusu ir tai dabar negaus įtariu, nes turėtų pagal idėją nuvežt geltoni autobusiukai.
Todėl džiaugiausi kai tapau studentu ir gavau nuolaidą O į šitokią sistemą pakeitė jau kažkur prieš 6 metus. |
|
Kęstutis

Prisijungė: 2009 05 02 Žinutės: 205 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|