Apie | Visos naujienos | Straipsniai | RSS | Reklama | Kontaktai

Prisijungti

Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Prijungti mane automatiškai kiekvieno apsilankymo metu

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume

Išsami paieška

Dabar forume

[ Administratorius ]
[ Moderatorius ]

Daugiau

Atėjo laikas legalizuoti marihuaną?
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Žmonių pasaulis -> Kaip mes gyvename
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Pranešimas Autorius
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 16:27    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Paskaicius komentarus (ypac "zoleedziu") tai juntamas pastovus siulymas "atvesti", ir pasiteisinimas - reikia atsipalaiduoti. Jus ka, visi gave truputi streso begat ieskot alaus, rukot kad nusiramintumet ar traukiat kasiakus? Tai ne problemos sprendimas. Ka jus darysit kai rimtai sikna degti prades? Surukysit po kasiaka kad pabegtumet nuo situacijos o po to zudysites nes gyvenimas jums atrodys per sunkus? Susiimkit chebra, per tokius kaip jus ir negalima nieko legalizuoti ir reikia viska drausti.
Xdmin

Prisijungė: 2010 11 02
Žinutės: 628

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 16:30    Rašyti temą: Atsakyti su citata

blizzard rašo:
nevisai TEIP! Very Happy legalizavus dar daugiau to mėšlo nei dabar, tai taps dar didesnė problema nei kad yra dabar su alkoholizmu.. ir tai jau ne tavo asmeninė problema jeigu tu alkoholikas, bet ir visų aplinkinių problema.

Tie idiotai, kurie apsirūkę ir prigėrę daužyt viską eina, tai niekur nedings. Jie vartos alkoholį ir žolę nesvarbu ar tai legalizuota ar ne. Kad ir ką pasakytumet jūs nieko nepakeisit, tai nereikia kibti prie žmonių, kurie tai vartoja, nes žinau atvejų, kai vartojantiejį niekam nekenkia, tik sėdi ramūs savo vietoje. O jų vartojimo priežastys lieka jiems patiems, man tokie netrukdo, nes nieko blogo nedaro ir nemanau, kad treninginiai lankosi šitame tinklapyje. Taigi eikit į gatves ir narpliokit "marozų" psichologines problemas, nes dabar teisti kiekvieną prieštaraujantį savo nuomonei yra kvaila. Tam ir vyksta diskusijos, kad pamatysi įvairias puses, o didydis kIONING, daugiau nieko ir nesugeba pasakyt be beprasmių komentarų. Čia ir išlenda švietimo problemos, kai per lietuvių pamokas labiau ruošia kaip gerai išlaikyt egzaminą, mokant įvairių rašinio struktūrų ir šabloniškų dalykų, neįdiegiant jokių moralinių verybių. Toks pat lygis kaip ir treninginių gatvėse, vienas smurtauja fiziškai, kitas morališkai - abiejų lygis vienodas.
MrT

Prisijungė: 2011 08 03
Žinutės: 538

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 17:35    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sleepo rašo:
Manau, kad moderatoriui nera pridera taip elgtis ir izeidineti zmones.
Koks čia įžeidimas? Patys užsideprasavę rašinėjate t.y. tik kream nervai neišlaikė ir išliejo pyktį ant manęs, o pats onoriškai neva įsižeidė Very Happy Sėkmės, kream traukiant kasakius, juk taip ramina ir įtampa nuima. Tai ir pasiūlau tokį būdą. O, jie čia įžeidimas, įžeidimas! Surprised O, gal valerijono įkalk? Wink

Kwest rašo:
Siaip klausimas buvo praplestas i visas puses, cia jeigu ka...
Tikrai į visas? Besilaužydamas šiaip ne taip atsakei už savo žodžius. Nors iš pradžių nusiapeliavai į žmonų mušimus, po mano klausimo, šiek tiek pašiepiančio, bet aš galvojau, kad kai kurie paaugliai iš tokių motyvų ir daro. Todėl jie gi tampa aukščiau už kitus, pilnaverčiais vyrais, už tuos kuriuos nebandė ir kaip tik patys susireikšmina bei vaidina labai įsižeidusius Very Happy Nu nežinau, gal ne visiem taip, bet kadangi pagaliau paaiškinai vyriškai ir pagrindei savo žodžius. Nes iš tikrųjų užkietėję rukoriai beigi mėgėjai skiriasi pagal charakterį ir tas čia labai matyti.

Kwest rašo:
Gal vis del to tau reiktu kasiaką surukyt, truputi "atsičiuchintum", nes dabar susireikšmines perdaug jauties.
Įsivaizduoji, tu man siūlai pažeidinėti įstatymus? Kiek pas tave proto yra? Smile Vienas gi už tai susimokėjo - šaunu Very Happy O, aš pinigus turiu išleisti PRASMINGIAU kitur, nei rūkyti kasiaką. Buvau gavęs pasiūlymų, ačiū nereikia. Ir nei vienas per prievarta nevadino, neaiškino, kad aš atsičiuchinsiu, ko pačiam palinkėčiau pirma padaryti, o tik po to man aiškinti Wink

O, kai jau pasiūliau patiems, tą būdą, apie kurį čia taip suokiama, koks jis geras, koks jis nežalingas. Jėzus marija... Įžeidimas! Very Happy

kionig rašo:
kwest rašo:
Klausima reiktu kiek perfrazuoti: Kodel zmones vartoja psichoaktyvias medziagas? (iskaitant ta pati alkoholi, tabaka, kanapes ir tt...)
Išsisukinėji Wink Atsakyk, gi vyrs esi, ane, kai supūti kasiaką? Rūkau

-->
Kwest rašo:
Tai jo, tada daugiau drasos atsiranda prilupt zmona

Prisijungė: 2009 01 13
Žinutės: 10701

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 18:07    Rašyti temą: Atsakyti su citata

SarasLT rašo:
Man patinka, kaip ketvirtame diskusijų puslapyje žmonės pritrūko argumentų prieš kanapę ir pradėjo legalizacijos šalininkus įžeidinėt. Very Happy
Dar vienas.

Iš marės pusės galima apkaltinti šališkumu, kadangi tik marę ir temato. Čia panašiai rėkiama pastoviai, kad kalti naftininkai, tai dabar kalti ir medvilinės, tekstilės ir kitos pramonės.

Pvz kam tos kanapės, kai galima naudoti aksomą(šilkverpių gaminamas) arba bambukinę vilną. Nereikia jokių ribojimų, tai čia pat viskas natūraliai.

Patys irgi taip pat nelabai paiaškinate, kad kaip būtų prižiūrimas legalumas, kai tuom laisvai atrastų būdų daugelis sukčiauti. Prie kiekvieno žandaro gi nepastatysi.

Dar buvo paminėta, kad į cigaretės gali būti dedama taip pat piktnaudžiaujant. O, kaip šitą patikrinsi?

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 18:11    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Visi tie kurie pries kanapiu legalizavima cia kalbantys nieko neismanot Smile
barabarijus

Prisijungė: 2010 05 24
Žinutės: 26

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 18:13    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sleepo rašo:
And Liandars post wins. Bet diskusijos tam ir yra, kad butu keiciamasi mintimis ir nuomonemis, nors tai ir nereiskia, kad pasikeis zmogaus mastymas apie tam tikra tema.
Joks ne "wins", nebent tik pasakose "wins" Very Happy O, alkoholizmo priežastys visai gilesnės. O, tie kas mano, kad jas galima lengvai išrauti rūkant žolę, tai labai labai apsirinkate. Kad sumažinti tai taip, bet kad visiškai - tai niekaip. Jei jau alkoholikas, tai visam gyvenimui. Ir žmonės tikrai prasigeria.

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 18:13    Rašyti temą: Atsakyti su citata

barabarijus rašo:
Visi tie kurie pries kanapiu legalizavima cia kalbantys nieko neismanot Smile
Nu ir ko gi mes neišmanome?

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 18:21    Rašyti temą: Atsakyti su citata

MrT rašo:
Klausi kam svaigintis? Pamegink, nes dėl savo nepilnavertiškumo kompleksų kitus įžeidinėt pradedi.
O, kam man mėginti? Kodėl aš turiu save žaloti neaiškiais preparatais, kai mano organizmas to nereikalauja. Net mano samonė, apie tai negalvoja. Kad išgerk, parūkyk, aš apie tai negalvoju kiekvieną dieną, nes man to nereikia.

Citata:
Išgerk, parukyk, gal numalšinsi savo nuoskaudas, nes kiek pastebėjau šneki kaip tikras mulkis, kurio ego pasiekęs viršūnę.
Įsižeidė dar vienas Smile O, kad dabar putojamės, koks aš mat mulkis esu nebandęs to šlamšto, be kurio galima ir taip apsieiti.

Citata:
Kad vėl nesamonių nerašytum tai pasakau, kad nesisvaiginu, bet tuo pačiu ir neniekinu kitų, kurie taip daro. Čia jau kitų žmonių bėdos, o jei mokykloi girti paaugliai mušė ir tyčiojosi - neliek savo traumuotos vaikystės nuoskaudų ant kitų.
Nejuokink mano šlepečių Very Happy Tau reiktų gerai pasistenkti, kad mane bent kiek įžeistum Smile

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 18:25    Rašyti temą: Atsakyti su citata

No panic its organic! , be to kokias nesamones kaikurie raso:DDD pzdc skirkit alkoholi ar lsd nuo kanapiu.Abejoju ar is vis tiems kam netinka mama ganja ar jos nebande reiketu reiskt savo nuomone. Very Happy

Prisijungė: 2011 04 05
Žinutės: 10

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Skype adresas
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 18:28    Rašyti temą: Atsakyti su citata

kionig rašo:
kwest rašo:
Klausima reiktu kiek perfrazuoti: Kodel zmones vartoja psichoaktyvias medziagas? (iskaitant ta pati alkoholi, tabaka, kanapes ir tt...)
Išsisukinėji Wink Atsakyk, gi vyrs esi, ane, kai supūti kasiaką? Rūkau

-->
Kwest rašo:

--> sarkazmas
kwest

Prisijungė: 2012 03 19
Žinutės: 51

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 18:41    Rašyti temą: Atsakyti su citata

MrT rašo:
Kad ir ką pasakytumet jūs nieko nepakeisit, tai nereikia kibti prie žmonių, kurie tai vartoja, nes žinau atvejų, kai vartojantiejį niekam nekenkia, tik sėdi ramūs savo vietoje. O jų vartojimo priežastys lieka jiems patiems, man tokie netrukdo, nes nieko blogo nedaro ir nemanau, kad treninginiai lankosi šitame tinklapyje. Taigi eikit į gatves ir narpliokit "marozų" psichologines problemas, nes dabar teisti kiekvieną prieštaraujantį savo nuomonei yra kvaila. Tam ir vyksta diskusijos, kad pamatysi įvairias puses, o didydis kIONING, daugiau nieko ir nesugeba pasakyt be beprasmių komentarų. Čia ir išlenda švietimo problemos, kai per lietuvių pamokas labiau ruošia kaip gerai išlaikyt egzaminą, mokant įvairių rašinio struktūrų ir šabloniškų dalykų, neįdiegiant jokių moralinių verybių. Toks pat lygis kaip ir treninginių gatvėse, vienas smurtauja fiziškai, kitas morališkai - abiejų lygis vienodas.
Ha ha, nice try Very Happy

Jeigu jie sėdi savo vietoje, tai ko čia dabar užsireikė jiem taip viską legalizuoti. Mink į olandiją, o ten ir kaifuok. Kas trukdo? Gaila pinigų? Ar neišgali? Jeigu išgali nusipirkti gramą ar keletą, tai turi išgalėti ir nuvažiuoti.

O, kas sakė, kad aš kiekvieną teisiu? Tiek iš alkoholizmo atvejų yra kuriuos laikau padugnėmis. O, su žole įdomiau. Ne visus aš čia taip smerkiu, tik tuos, kurie man primygtinai siūlo ir įrodinėja, kad esu kažkoks mulkis ir dar galvoja, kad mane galima "pataisyti" man išmėginus. Ot naivuoliai Very Happy Žinoma, ir net neturiu teisės gičytis.

Patys taip pat irgi nieko daugiau nepasakote, va čia marė atpalaiduoja Razz

O, ką kiti sako, kad negi dabar galima atsipalaiduoti tik traukiant kasiaką?

Va šito, marės šalininkai niekaip neįsikerta.

Antra. Apeliuojama į alkoholį, koks jis mat blogis, blogis ir DAR KARTĄ blogis. Ir jis dėl visko kaltas. Alko kaltas, todėl legalizuokime marę! Visi hipiškai už rankučių susikibę sutrauksime kasiaką ir pasaulyje alkoholizmas išnyks Confused

Kas yra sakoma iš kitos pusės, o tai, kad marės legalazavimas nepadės išspręsti visų problemų susijusių su alkoholizmu tiek jauname žmonių tarpe, tiek suaugusiųjų.

Šitas taip pat jiem neįdomu, ir jie toliau savo varo kaip va būtų šaunu pradėti gaminti iš kanapinio pluošto, bet žodžiu kalti politikai, tekstilės ir medvilnės pramoninkai Very Happy [čia kaip jau minėjau, kad kalti naftininkai]

Kai tuo tarpų yra keletas alternatyvų irgi iš gamtos. Nebūtinai jūsų marė yra irgi iš gamtos, kaip mėgtų daugelis sakyti.

Nors, tuo tarpu legalizavus iškyla problemų, kaip gi išlaikyti pilna legalumą ir neleisti piktnaudžiauti.

Pvz su alkoholiu yra įstatymas, kad gali gaminti namuose sau alkoholį iki 15% alk. tūrio ir dar ten yra tam tikri kiekiai nustatyti iš aukščiau. Bet tai žmonių nesustabdo varyti sąmanę ar spiritą nelegaliai.

Todėl, legalizavus marės plantacijas, kaip reikėtų išsaugoti ir atskirti, kurios turi veikliosios medžiagos, o kurios ne?

Niekam neįdomu, bile išvartyti mulkiais ar kuom kitu Smile

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 18:52    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Negaliu susilaikyti nepakomentavęs... Manau, kad visi tie, kurie prieštarauja, niekad nėra realiai sulyginę tarkim kanapės ir nikotino ar alkoholio, kurie yra legalūs.
Taigi aš asmeniškai nikotiną rūkiau apie 3 metus, pats metimas buvo gana sudėtingas, kadangi kai paragaudavau alkoholio ar pamatydavau ką nors rūkant, beprotiškai norėdavosi rūkyti, tai tęsėsi porą metų, galų gale neiškenčiau ir užtraukiau... Buvo siaubinga, vos neapsivėmiau, nuo to karto potraukis labai mažas.

Vartojant nikotiną, rūkydavau ir kanapę, kartais porą savaičių kiekvieną dieną, kartais kiek rečiau. Rūkydavau kanapę ir metęs vartoti nikotiną. Dabar rūkau tik tuomet, kai susitinku su senais draugais, kadangi yra kitų užsiėmimų - tokių kaip šeima...
Galiu drąsiai teigti, kad priklausomybės jai tikrai nejaučiu ir niekada nejaučiau, o ir pabandyti kažko stipresnio, nes neva ji darosi per silpna, nėra ir manau, kad šis pasakymas yra visiškas absurdas. Viskas priklauso nuo žmogaus, jeigu jam maža kanapės, o gal įdomu išbandyti kažką stipriau, tai jis ir išbandys ir nesvarbu ar tai bus legalu ar ne. Mano atveju - aš kažko stipriau tikrai nenoriu, nes puikiai suprantu apie stiprių narkotikų keliamą žalą ir fizinę, bei psichologinę priklausomybes...

Kitas dalykas dėl ko yra susidariusi pastaroji nuomone, kad nuo kanapės pereinama prie sunkesnių narkotikų, tai yra todėl, kad kanapė dažnai mirkoma į kitus narkotikus, tokiu būdu sustiprinamas veikimas ir atsiranda priklausomybė narkotikui, į kurį kanapė būna mirkoma, tačiau pats žmogus, kuris rūko, to nežino, todėl jam atrodo, kad kartais poveikis silpnesnis, kartais stipresnis, kadangi mirkoma ji gali būti ne visada... Va tada ir pradeda ieškoti kažko stipresnio. Sakau tai drąsiai, kadangi esu su tuo susidūręs ne kartą ir ne du, taip pat žinau nemažai žmonių, kurie būtent tuo užsiima.

Jeigu kanapė būtų griežtai kontroliuojama ir pardavinėjama, tokių problemų tiesiog nekiltų.

Kitas dalykas dėl elgesio ir vairavimo... Prisipažinsiu, 80% visų kartų kai rūkiau - vairuodavau. Neturiu, nei vienos avarijos, o ir bendrauti apsirūkius su pareigūnais teko tikrai daugiau, nei porą kartų, tačiau problemų niekada nebuvo kilę jokių... Šiaip ar taip, to daryti niekam nepatariu, vis dėl to reakcija yra prastesnė. Elgesys vėl gi... Kaip žinia parūkius atsiranda paranoja, dėl to apsvaigęs žmogus bando išvengti konfliktų ir pan. Tiesiog norisi gerai praleisti laiką.

Lyginti su alkoholiu išvis nėra ką... Pabandykit surūkyti neribotą kiekį kanapės, arba tiesiog išgerkit litrą degtinės... Apie kitą rytą, o ir tą pačią dieną jokių ginčų nekils. Apsvaigimas nuo kanapės praeina po poros, o kartais net ir po ~3 valandų ir vėliau jokio pašalinio diskomforto nėra, nebent tai, kad dažniausiai būni alkanas ir ištroškęs.
Kas būna kai išgeri alkoholio turbūt pasakoti nereikia...

Nepraleisiu ir blogosios pusės, rūkant reguliariai suprastėja trumpalaikė atmintis ir tai tikrai pasijaučia, man pasijautė po ~2 metų pastovaus rūkymo. Po maždaug pusės metų nereguliaraus rūkymo, padėtis pasidarė gerokai geresnė. Dabar jau pusantrų metų kai rūkau tik retkarčiais ir su atmintimi problemų neturiu.

Negaliu nepaminėti, jog taip pat turiu vaiką. Kuris be abejo išbandys ir rūkyti, ir gerti, kadangi nuo to apsaugoti yra labai sunku. Tačiau jeigu man tektų rinktis ką jam leisti vartoti(jeigu nebūtų kito pasirinkimo), tikrai nesirinkčiau nikotino ar alkoholio...
Tukas

Prisijungė: 2010 08 04
Žinutės: 50

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger Skype adresas
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 18:57    Rašyti temą: Atsakyti su citata

arvydelas rašo:
No panic its organic!
Žinai, šūdas irgi organinės kilmės.

Citata:
<..>skirkit alkoholi ar lsd nuo kanapiu.
Ir skiriam. Tiesa pastarojoje temoje apie LSD vietoj alkoholiu apie tai išsiaiškinome. Bet mes čia dabar nagrinėjame manolunumo, atsipalaidavimo suteikimo požiūriu. Todėl mum niekas netrukdo šiuos dalykus lyginti tiek vienu aspektu kaip: kas geriau: alko ar MJ, tiek kitu: ar MJ gali atpratinti nuo chroniško alko vartojimo. Na ir dargi užkabinome ir galimą pramonį vartojimą.

Citata:
Abejoju ar is vis tiems kam netinka mama ganja ar jos nebande reiketu reiskt savo nuomone. Very Happy
Savo abejones pasilaikyk sau Wink Bandžiusieji netapo nie kiek negeresniai už nebandžiuosius. O, tai po to, tokie labai įsižeidžia mat, kai menkiausiu žodeliu pasiūlai tai, kad jie natūraliai daro.

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 19:02    Rašyti temą: Atsakyti su citata

kionig rašo:
kwest rašo:

-->

Žolės parūkęs žmogus niekad nesugalvos už nieką primušti žmonos, skirtingai nei lyginant su alkoholiu.
Apibendrinant gerb moderatoriaus kionig pasisakymus šioje temoje ir kitose - GROW THE FUCK UP. diskutuoji kaip penkiametis.
Aplamai tai tas pats kas ginčytis su aklu žmogumi apie gėles - nei matęs, nei knygose kažką skaitęs, tik užsikimšes ausis galva linguoja ir kartoja vienintelį argumentą IT'S BAD FOR YA.

Paskutinį kartą redagavo PCP, Pir. 05 21, 2012 19:11. Redaguota (2) kartus
PCP

Prisijungė: 2011 05 08
Žinutės: 273

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 19:10    Rašyti temą: Atsakyti su citata

PCP rašo:
Žolės parūkęs žmogus niekad nesugalvos už nieką primušti žmonos, skirtingai nei lyginant su alkoholiu.
Esi tuom užtikrintas, kad visada prigėrus kyla noras muštis? Mušti kažką? Prove it!

Citata:
Apibendrinant gerb moderatoriaus kionig pasisakymus šioje temoje ir kitose - GROW THE FUCK UP. diskutuoji kaip penkiametis.
Dar vienas suaugęs pasirodė... Čia tas sveikuolis, kulturistas, ar ne? Very Happy

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 19:17    Rašyti temą: Atsakyti su citata

"Esi tuom užtikrintas, kad visada prigėrus kyla noras muštis? Mušti kažką? Prove it!"
Tu dar vis nesupranti, kas kalbama apie kanapes ir smurta- zmogus, vartojantis kanapes, NIEKADA netaps agresivus, kanapes malsina agresivuma, del to ji medicininiais tikslais israsoma nervinemis (nezinau ar tinkamas issireiskimas) ligomis. Apie alkoholi NIEKADA nebus galima pasakyti, kad jis ABSOLIUCIAI VISIEM ALKOHOLI VARTOJANTIEM ZMONEM nekelia agresijos ir tu puikiai tai pats zinai.
Kanapes turi buti legalizuotos medicinos ir pramones srityje.
Sleepo

Prisijungė: 2010 04 18
Žinutės: 113

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Skype adresas
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 19:27    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sleepo rašo:
Tu dar vis nesupranti, kas kalbama apie kanapes ir smurta- zmogus, vartojantis kanapes, NIEKADA netaps agresivus, kanapes malsina agresivuma, del to ji medicininiais tikslais israsoma nervinemis (nezinau ar tinkamas issireiskimas) ligomis.
Šitą supratau, bet vistik matyti kaip gi čia tas alkoholis lieka didžiausiu kaltininku. Juodinamas taip, kad jau juodžiau negali būti.

Citata:
Apie alkoholi NIEKADA nebus galima pasakyti, kad jis ABSOLIUCIAI VISIEM ALKOHOLI VARTOJANTIEM ZMONEM nekelia agresijos ir tu puikiai tai pats zinai.
Tai būtent apie tai ir kalbame. O, tam pasirodo prireikia šimto komentarų. TAi dabar kuo alkoholį vartojantys yra blogesni?

Citata:
Kanapes turi buti legalizuotos medicinos ir pramones srityje.
Nes taip pasakė Sleepo, ar ne? Mačiau aš ten žoliaėdžių peticijų, nieko naujo.

Dar apie skyrimą nerviniam stresui malšinti ir t.t. Ar yra vaistų, kurie nebūtų grynoje kanapių formoje, ten malti ir trinti, o tiesiog iš jų išekstraktuotos veikliosios medžiagos ir jos yra kaip ingridientai tabletėse?

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 19:33    Rašyti temą: Atsakyti su citata

kionig rašo:
PCP rašo:
Esi tuom užtikrintas, kad visada prigėrus kyla noras muštis? Mušti kažką? Prove it!

Nueik kada nors gyvenime į barą ne vilniaus centre. Pasimk pieštuką, popieriaus, ir paskaičiuok kiek konfliktų sukelia blaivūs, o kiek - akivaizdžiai girti. Arba jei nesinori rizikuoti sveikata įsijunk "Farus", įdomu kiek autobusų stotelių yra išdaužę blaivi, o kiek girti žmonės? statistikos kogero niekas neveda, bet atsakymas ir taip aiškus.

Citata:
Citata:
Dar vienas suaugęs pasirodė... Čia tas sveikuolis, kulturistas, ar ne? Very Happy

Jo. loxas sveikuolis. O tu matyt iš tų tikrų vyrų kurie ėda alų su kebabais ir savo penio nematė nuo pentium4 laikų?
Btw žolės beveik nevartoju, nes taip jau atsitiko kad man reikalinga maksimaliai gera atmintis, šito šalutinio poveikio neneigiu, tačiau visai norėčiau kad kažkokia visuomenės dalis alkoholį iškeistų į ganja, kadangi ši daro gerokai mažesnę žalą visuomenei bei infrasturuktūrai. Žinoma galima svajoti apie visuomenę be jokių narkotikų, bet čia utopija, niekad taip nebus, nes žmogus be nuodų negali. Kadangi narkotinės medžiagos ne tik temdo protą, bet ir socializacinę funkciją atlieka, o tai daugeliui yra labai svarbu.

Paskutinį kartą redagavo PCP, Pir. 05 21, 2012 19:57. Redaguota (5) kartus
PCP

Prisijungė: 2011 05 08
Žinutės: 273

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 19:39    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Taip, del to, kad Sleepo taip parase... Tiesiog kanapes medicinos tikslam labai padeda ir atstoja tikrai kenksmingus vaistus. Pvz migrena sergantys zmones palaipsniu pripranta prie nuskausminamuji ir turi pereiti prie vis stipresniu, kurie turi stiprius salutinius poveikius. Kanapes sia beda issprendzia+ dazniau vartojant kanapiu ju reikia vis mazesnio kiekio, kad butu pajuntamas poveikis (siuo atveju skausmo numalsinimas).

Del medicininiu kanapiu vartojimo budu ir teikimo, tai nemanau, jog ju koncentratus galima naudoti kapsuliu/ tableciu pavidalu, nors isties tuom nesidomejau (a lot of things are possible with science, right?). JAV medicinines kanapes yra teikiamos naturaliu dziovintu kanapiu ziedu pavidalu.
Sleepo

Prisijungė: 2010 04 18
Žinutės: 113

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 19:42    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Prisimenu buvo neseniai visai tema, kaip LSD pagalba galima gydyti Alkoholizmą. Ten forumo lankytojai to pačio klausinėjo, kaip ir dabar ir ten bendros vienos nuomonės nebuvo prieita, nes tai neįmanoma. Kadangi ten ir pasisakiau kodėl sometimes parūkau, tai čia nesikartosiu.
Tiesiog norėčiau objektyviai aptarti keletą savo minčių, už ir prieš.
Taip, legalizavus Valstybė galėtų uždirbti ne tik iš PVM mokesčio, akcizo ir net muitų.
Kitas dalykas, ar legalizuos ar ne - vistiek bus tokių kurie rūko, rūkė ir rūkys jei proto ir saiko neturi. Tuo pačiu legalizavus prasidėtų tie patys versliukai (neaiškūs), kaip su cigaretėm - ir į kanapę galima prikišti visokio šlamšto, nuo kurio tik didėtų poreikis.
Ir alkoholis ir kanapė ir vaistų besaikis vartojimas - yra svaiginimasis, kaip jūs betraktuotumėte. Saikingas apsvaigimas nėra blogai, kartais netgi smagu ypač kompanijoje, ir nebūtinai visi turi būti rūkantys ar geriantys ar dar kitokie.
Pasakysiu taip: pažystu žmogų pasiekusį tikrai daug, sukūrusį šeimą, nuolat keliaujantį kuris saikingai ir ganjos parūko, ir alučio su vyneliu pagurkšnoja ar cigaretę sutraukia. Visa tai daro saikingai ir retai. Ganaja vakare vasarą parelaxint, aluti su kompanija atsigaivint po tinklinio ar vakare prie laužo, cigaretę kartais net neįsivaizduoju kodėl jis kartais parūko cigaretę (gal tik šiaip sau).

Kas man nepatinka tai agresyvumas, nesvarbu tu ganja rukysi, alkoholi vartosi ar narkotikų užsimesi - vistiek nėra 100% kad nebūsi agresyvus, čia jau priklauso nuo kiekvieno individo ir tai yra tiesiog neišprusimo, neišsiauklėjimo padariniai.
Toliau, neveltui paminėjau tą temą apie LSD, kurioje paaiškinau kodėl aš parūkau ir šiaip per savo gyvenimą stengiaus išbandyti (bet nepersibandyti) įvairių narkotinių psichotropinių medžiagų - buvo įdomu koks poveikis. Taip žolytės parūkau ir nieko blogo tame nematau, kitų neskatinu. Pabandžiau parukyt pirmą kartą būdamas apie 19m. Prieš tai išbandęs buvau ir rimtesnių, bet nujausdamas pasėkmes ir tai iki ko kitos narkotinės medžiagos gali prisveti - nebebandžiau.

Žinot vakar užtraukiau dūmelį, teiskit mane nuodėmingajį, ir per jį nesugebėjau dorai pailsėt, ot nžn kas. Prabudau ryte patinęs toks, gal dėl miego stokos, gal dėl dūmelio ir pavargęs. Nepatiko vakarykštis.

Paskutinis už (ne už legalizavimą, o už tai kad apskritai šis augalas yra, ir jau nemažai amžių prabėgo kai buvo atrastas ir pradėtas naudoti ar kaip popierius ar kaip psichotropinė medžiaga.

Prašau ne legalizacijos o supratimo ir manau kad šis augalas ar vienaip ar kitaip kažkiek yra naudingas. Šiame materialiame pasaulyje daiktai įgyja didesnę vertę nei žmonės, kurie kuria juos. Kai visokie blizgučiai lipa ant aukščiausių kartelių, man mieliau klausyti apsinešusio atlikėjo kuris dainuoja iš širdies. Kodėl tiek daug meno žmonių svaiginasi, svaiginosi (nesakau kad dažnai, gink dieve, čia jau individualiai)? Nes turbūt reikia kartais kad kažkas leistų atsijungti nuo šiuolaikinio (arba tuometinio) pasaulio problemų ir kažką daryti iš širdies. Čia buvo nei už nei prieš, trumputis pastebėjimas.

Tai tiek to mano meno.

Prisijungė: 2011 12 08
Žinutės: 150

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Skype adresas
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 19:47    Rašyti temą: Atsakyti su citata

kionig rašo:

Dar apie skyrimą nerviniam stresui malšinti ir t.t. Ar yra vaistų, kurie nebūtų grynoje kanapių formoje, ten malti ir trinti, o tiesiog iš jų išekstraktuotos veikliosios medžiagos ir jos yra kaip ingridientai tabletėse?

"Išekstraktuotos veikliosios medžiagos" - žmogau, ar supranti apie ką kalbi? Visų pirma, kad atsakyti į tavo klausimą - taip, yra. Ir ten veikliųjų medžiagų yra tik... viena. Štai tau porcija informacijos > informacijos nuoroda

Ir dar prieš komentuojant reikėtų pasidomėti kas yra uždrausta Lietuvoje. Tavo žiniai kanapė nėra draudžiama, draudžiama yra THC medžiaga, o į tai įeina ir kelios kanapių rūšys, kuriose THC randama gan daug, net virš 30%.
Tukas

Prisijungė: 2010 08 04
Žinutės: 50

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger Skype adresas
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 19:58    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Duokit klounui publiką ir jis padarys cirką..
Manau, kad priežastis, kodėl mes lyginame kanapes su alkoholiu yra ta, kad alkoholis jau užsiėmė geras pozicijas mūsų kultūroje ir įstatymuose, tuo tarpu mažiau pavojinga kanapė - dar tik mažumos pripažįstama. Įdomu, kokios to priežastys.. ar žmonių siauraprotiškumas? O gal alkašėlių neišpasakytas egoizmas? Manau dėl egoizmo kanapė ir laikoma alkoholio priešingybe, ji daro žmogų nuoširdžiu ir geru, atviro proto (lb gera terapija alkašėliam). Žinoma yra ir kita medalio pusė - apatiškumas. Galima jo išvengti, jei nepiktnaudžiauji (pats laikau 0.5g per dieną jau piktnaudžiavimu). Tačiau kanapės suktinė nenumuš tavęs visai dienai, ko visiškai nesupranta alkašėliai, nes gaudo kablį ir geria iki komos.. taip pat parūkęs nesugadinsi santykių su žmonėmis, neįrodinėsi kaip pasipūtęs gaidys savo debiliškų tiesų, gerbsi kitus žmones ir, tikėkimės, geriau save pažinsi.
Apžvelgiant bendras tendencijas, "alaus broliai" su pagreičiu užleidžia pozicijas visuomenėje. Galime tuo tik pasidžiaugti, progresas šioks toks vyksta tame fronte Smile
Augis

Prisijungė: 2008 12 06
Žinutės: 146

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 20:13    Rašyti temą: Atsakyti su citata

PCP rašo:
kionig rašo:
kwest rašo:

-->

Aplamai tai tas pats kas ginčytis su aklu žmogumi apie gėles - nei matęs, nei knygose kažką skaitęs, tik užsikimšes ausis galva linguoja ir kartoja vienintelį argumentą IT'S BAD FOR YA.

Ne pirma karta pastebejau, jog 'gerbiamas' moderatorius Kiong komentuoja tikrai arogantiskai , tai tik mano asmenine nuomone, taciau as manau kad taip nevertetu elgtis moderatoriui, nes tai tersia bendra puslapio ivaizdi.

Labai smagu paskaityti tokia karsta diskusija. Gera zinoti, jog Lietvoje dar yra zmoniu kurie sugeba mastyti siektiek "out of the box" (placiau), nei mase. Draudimai NIEKADA negelbejo zmoniu, draudimai tik veda zmones i bausmes. Zmogaus prigimtis yra daryti tai, kas draudziama. Net sventajam raste teigiama, jog zmogus nuo adomo ir ievos laiku buvo linkes daryti draudziama. Todel ir esam zmones. Taciau keistai atrodo arsus, kanapiu atzvilgiu priesiski komentarai is kaikuriu individu, kurie net neisivaizudoja nei THC veikimo principo, nei poveikio, nei salutiniu efektu ir vadovaujasi nuo sovietu sajungos laiku nusistovejusiais stereotipais. (Jeigu tikrai domintu kanors, galeciau pasikuisti ir paaiskinti kaip veikia THC ir palyginimui alkoholis)

Kad mano pozicija sioje diskusijoje butu truputi aiskesne - as negeriu, nerukau cigareciu. Kanapes rukiau retkarciais, atitinkamoje kompanijoje ir atitinkamoje nuotaikoje. (karta i menesi ar panasiai). Tik kazkaip netapau as nei narkomanu nei asocialiu asmeniu, ir gan sekmingai judu pirmyn gyvenime tiek fiziskai, tiek ir dvasiskai.

P.S. Malonu technologiju puslapyje sutikti kolegu sporte - uz sveika gyvensena spaudziu desine! Reikia lauzyti nezinia kada ir kur susiformavusius ("knygu ziurkes") stereotipus, jog intelektualus zmones negali buti sportiski zmones. Idomu butu, ar taip lengvai isdristu kas i mane asmeniskai, akis i aki, kreiptis: "cia tu tas sveikuolis kulturistas?" Internetas - puiki uzdanga, atveria dideles drasos duris, taciau nereiketu pamirsti kad reiketu elgtis pagarbiau (YPAC moderatoriams), bent jau kreipiantis i kulturingus diskusiju dalyvius.

P.S.S Atleiskite, kalbininkai, uz "sveplas" mano mintis Smile

Paskutinį kart redagavo Phaze, Tr. 05 23, 2012 20:01. Redaguota (1) kartų
Phaze

Prisijungė: 2012 05 21
Žinutės: 12

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 20:28    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Paprastai: Bet kokiu atveju, svaigintis nėra gerai.
Kas geriau? alko ar žolė? Kas varotojo tiek vieno tiek kito, puikiai žino atsakymą.
Ką savo vaikui lesitum daryti: 2kartus į mėnsį pagerti. Ar 3kartus į mėnesį parukyti žolės. (jei nebūtų kito varianto). Parūkantys irgi puikiai žino atsakymą.
Kas labiau atsiliepia sveikatai: kas savaitę kaip reikiant prisigerti, ar kas savaitę parukyti žolės. Eksperimento bei medicininių analizių daryti turbūt tikrai nereikia.

Ar reikia legalizuoti? Jei tai pakeis žmonių dabartinį mąstymą atsakymas: reikia.
Jei tai padės ekonomikai, atsakymas: reikia.
Visiems kitiems, kas rūko, manau problemų gauti žolės nėra. Tik tas slapstymasis kažkoks, kai žinai, jog blogesnis dalykas leidžiamas turbūt nervuoja.

p.s Tukas, komentaras puikus.

p.s p.s Neturiu poreikio nei rukyti nei gerti. Pats to neieškau.
Seniau taip pat buvau nusistatęs prieš žolę. Visig šitiek metų buvo plaunamos smegenys, kai tuo tarpu aplinka pratino prie gėrimo tradicijų.
Asmeniškai: kartą į mėnesį išgeriu arba parukau žolės. Žolė nepalyginamai geriau Smile
Laurynas19

Prisijungė: 2009 05 16
Žinutės: 450

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pir. 05 21, 2012 21:00    Rašyti temą: Atsakyti su citata

iš dvidešimt pačių pavojingiausių narkotikų:

5 vieta: alkoholis.
8 vieta: amfetaminai.
9 vieta: tabakas (nikotinas).
11 vieta: kanapės.
14 vieta: LSD.
18 vieta: ekstazis.
MantasNo

Prisijungė: 2010 07 28
Žinutės: 152

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą AIM adresas MSN Messenger Skype adresas
Atgal į viršų
Rodyti žinutes nuo ankstesnės:   
Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Žmonių pasaulis -> Kaip mes gyvename Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Toliau
Puslapis 59
Pereiti :  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume
Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume