Apie | Visos naujienos | Straipsniai | RSS | Reklama | Kontaktai

Prisijungti

Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Prijungti mane automatiškai kiekvieno apsilankymo metu

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume

Išsami paieška

Dabar forume

[ Administratorius ]
[ Moderatorius ]

Daugiau

„Asus“ paskelbė išmaniojo telefono „PadFone“ vaizdo įrašą (Video)

Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Mobilusis ryšys
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Pranešimas Autorius
PranešimasParašytas: Pen. 05 18, 2012 7:30    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Asus atkakliai vykdo savo ateities viziją. Manau, realu, kad po kelių metų nešiojamuosius kompiuterius pakeis išmanieji telefonai, kuriuos darbe ar namuose tiesiog pasijungsim į didesnį dock'ą.
Smalas

Prisijungė: 2011 02 22
Žinutės: 54

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 05 18, 2012 8:40    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O dar jeigu visą šitą telefoną per tapšnuką būtų galima prie monitoriaus prijungti su belaide pele ir klaviatūra, tai išvis pasaka būtų Smile

Aišku kaina nėra viliojanti ...

Prisijungė: 2010 09 28
Žinutės: 239

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 05 18, 2012 9:31    Rašyti temą: Atsakyti su citata

edgarasl rašo:
O dar jeigu visą šitą telefoną per tapšnuką būtų galima prie monitoriaus prijungti su belaide pele ir klaviatūra, tai išvis pasaka būtų Smile

Tada funkcionalumas būtų fantastiškas. Ypač jei procesoriaus pajėgumo pakaktų normaliam darbui internete ir būtų galima dirbti bent su einamiausiomis biuro programomis...
Alius N.
Portalo administracija

Prisijungė: 2007 07 08
Žinutės: 3369

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype adresas
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 05 18, 2012 9:55    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Alius N. rašo:
edgarasl rašo:

Tada funkcionalumas būtų fantastiškas. Ypač jei procesoriaus pajėgumo pakaktų normaliam darbui internete ir būtų galima dirbti bent su einamiausiomis biuro programomis...

Sitas turetu greitai tapti realybe, nes kiek zinau ubuntu jau kuria linuxu versija androidams (o gal smartphone'ams in general)

[youtube]http://youtu.be/AyeFcldavTk[/youtube]

Prisijungė: 2009 03 10
Žinutės: 647

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 05 18, 2012 10:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aš vistiek lieku prie savo nuomonės, kad idėja kvaila ir nepraktiška.
Pvz sėdi su tuo planšetu (telefonas jame) ir staiga kažkas skambina.... Tada turi pulti ardyti, lupti lauk tą telefoną... Nu ir nafik?
Paprastas_zmogus

Prisijungė: 2012 01 23
Žinutės: 1015

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 05 18, 2012 11:08    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Paprastas_zmogus rašo:
Pvz sėdi su tuo planšetu (telefonas jame) ir staiga kažkas skambina.... Tada turi pulti ardyti, lupti lauk tą telefoną... Nu ir nafik?

Si problema yra isspresta. Pasiziurek video, tada sapaliok.

Prisijungė: 2009 03 10
Žinutės: 647

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 05 18, 2012 11:34    Rašyti temą: Atsakyti su citata

SaliamonXP rašo:
Paprastas_zmogus rašo:

Si problema yra isspresta. Pasiziurek video, tada sapaliok.

Nu jo... žodžiu labai viskas "elegantiškai"... Very Happy
Pvz kuo šitas daiktas pranašesnis už kokį Samsung'ą, kuris pats iš savęs yra planšetas su telefono funkcija? Kodėl žmogus turėtų norėti rinktis šitą nesąmonę?
Paprastas_zmogus

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 05 18, 2012 12:08    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Teisinga koncepcija. Kam turėti du vienas kito funkcijas dubliuojančius įrenginius, kai gali turėti vieną? Dingsta duomenų sinchronizavimo problemos, nes nėra net poreikio tai daryti. Žinoma, ši koncepcija tinka ne kiekvienam, tačiau tai yra įdomus ir teisingas žingsnis. Man planšetė kaip atskiras įrenginys nekelia itin didelio susidomėjimo, tačiau pilnas komplektas PadFone (telefonas + ekranas + klaviatūra) mano dėmesį patraukė.
Aritmometras

Prisijungė: 2011 12 20
Žinutės: 34

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 05 18, 2012 12:11    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aritmometras rašo:
Teisinga koncepcija. Kam turėti du vienas kito funkcijas dubliuojančius įrenginius, kai gali turėti vieną? Dingsta duomenų sinchronizavimo problemos, nes nėra net poreikio tai daryti. Žinoma, ši koncepcija tinka ne kiekvienam, tačiau tai yra įdomus ir teisingas žingsnis. Man planšetė kaip atskiras įrenginys nekelia itin didelio susidomėjimo, tačiau pilnas komplektas PadFone (telefonas + ekranas + klaviatūra) mano dėmesį patraukė.

O aš paklausiu kitaip:
Kam nešiotis du daiktus, iš kurių VEIKIANTIS yra tik vienas?
Paprastas_zmogus

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 05 18, 2012 14:06    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Planšetė man reikalinga tik namuose ir tai tik tam, kad patenkinti mano tingumą. Smile Labiau man reikalingas ultramobilus įrenginys, turintis interneto ryšį visur. Tai galėtų būti netbukas, tačiau jis dubliuotųsi su nešiojamu kompiuteriu, be to, kai man prisireikia tokio mobilumo, man nereikia itin didelių pajėgumų, bet fizinė klaviatūra yra privalumas. Taigi, kokius turiu variantus? 1. Asus PadFone 2. Pirkti planšetę ir netbooką.
Pirmuoju atveju turiu telefoną, kurį įdėjęs į didesnį ekraną gaunu planšetę patenkinti tingumui, o prijungęs klaviatūrą gaunu ultramobilumą ir fizinę klaviatūrą. Kai naudojuosi internetu ne namuose prie kompiuterio būna prijungtas telefonas, todėl man dar geriau, kad jis nekybos ant laido, o bus tvarkingai įdėtas į jam skirtą skyrių.
Antruoju atveju nusiperku planšetę, kurią naudosiu tik namuose ir dar netbooką, kurį naudosiu tuomet, kai man reikalingas mobilumas. Minėjau ant laido kabantį telefoną? Regis taip. Prie viso to dar pridedame informacijos sinchronizacijos poreikį, nes reikės trijuose įrenginiuose turėti tam tikrą identišką informąciją.

Kalbant apie veikiančius daiktus, kol nešuosi neveikiantis yra ir nešiojamas kompiuteris. Jis tampa veikiančiu, kai atsiduriu vietoje, kurioje man jis reikalingas, kai jį įsijungiu. Neteko būti tokioje situacijoje, kad einant ar vairuojant reikėtų naudotis kompiuteriu. Smile
Aritmometras

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 05 18, 2012 18:40    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tai planšetas ir klaviatūra turi savo batareikes. Jei jos bus puspilnės, o telefono pilna, tai ar sudėjus visus įrenginius kartu, en. turėtų susilyginti. Telefoną iškraus kažkiek...
Nerkashis

Prisijungė: 2007 11 11
Žinutės: 2391

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Skype adresas
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 05 23, 2012 14:11    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na, nemanau, kad bus praleidę tokį dalyką. Darbe yra HP laptopai su papildomu akumuliatoriumi. Jei prie visiškai gyvo pagrindinio akumuliatoriaus prijungi leisgyvį papildomą akumuliatorių, šis jo neiškrauna. Čia jau turėtų pakalbėti kas labiau elektronikoje gaudosi. Smile
Aritmometras

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 05 23, 2012 19:37    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Viskas priklausys nuo kainos. Gali būti ir puikus įrenginių rinkinys, jei atskirų analogų už tą kainą nenusipirktum. Normalus smart'as + normali planšetė su klava ~ 3400 lt, šis daiktas $980 (~ 2550 lt), bet čia be LT mokesčių ir muitų.

P.S. video du kartus parodomas kaip ir teletabių šviečiamoji dalis. Gal ne veltui? Smile
moo

Prisijungė: 2010 04 13
Žinutės: 682

Atgal į viršų
Rodyti žinutes nuo ankstesnės:   
Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Mobilusis ryšys Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 11
Pereiti :  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume
Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume