Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Pen. 06 01, 2012 13:34 Rašyti temą: |
|
|
Na tobulėt yra dar kur. Situacijos pakankamai nesudėtingos, o animacija aktuali tiems, kurie nesupranta KET prierašo po kiekviena situacija. _________________ informacijos nuoroda |
|
WelniuRumai

Prisijungė: 2008 01 07 Žinutės: 458
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 06 01, 2012 17:00 Rašyti temą: |
|
|
dizaino nerasta _________________ weaxdesign.com |
|
WD
Prisijungė: 2011 09 28 Žinutės: 93
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 06 01, 2012 18:31 Rašyti temą: |
|
|
O šiaip tai patiko visai , nors situacijos per lengvos . |
|
Spro

Prisijungė: 2011 07 21 Žinutės: 45
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 06 01, 2012 23:49 Rašyti temą: |
|
|
| Spro rašo: |
O šiaip tai patiko visai , nors situacijos per lengvos . |
Raudonas su mėlynu prasilenks, tuo tarpu geltonas važiuos paskutinis  _________________ Vaizduotė yra svarbiau nei išmanymas - A. Einšteinas |
|
Rukis
Prisijungė: 2010 10 22 Žinutės: 922
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 06 02, 2012 1:07 Rašyti temą: |
|
|
Kokio tau ten dizaino reikia? Kaip NFS?
Šiaip tai nieko ypatingo. Vistiek žmonių neprivers skaityti KET. Kadangi yra tokių, kurie regitroj teorijas perlaikinėja kelis kart ir daugiau  _________________ Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford |
|
kionig Moderatorius
Prisijungė: 2009 01 13 Žinutės: 10499 Miestas: Panevėžys
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 06 02, 2012 17:05 Rašyti temą: |
|
|
Praverstu šis testas tiems, kas nežino sankryžoje kieno pirmumas, nes tikrai ne vieną tokį teko sutikti, kai atvažiuoju pagrindiniu, bet pagrindinis ir iš dešinės ir yra ženklai, bet vistiek iš dešinės mane praleisdinėja (tiesiai važiuojant man).  |
|
Wolfy

Prisijungė: 2009 06 22 Žinutės: 903
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 06 02, 2012 20:14 Rašyti temą: |
|
|
| Nors siaip teisias laikysiuosi dar tik po pusmecio , tai ket dar nesimokinau , todel anksciau kartais nelabai suprasdavau kaip ten veiksmas vyksta sankryzose , bet sitos animacijos ir paaiskinimai padejo man susivokti , manau tikrai gera priemone geriau suprasti eisma sankryzose |
|
Tomaz
Prisijungė: 2012 01 02 Žinutės: 14
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 06 03, 2012 11:01 Rašyti temą: |
|
|
| Wolfy rašo: |
Praverstu šis testas tiems, kas nežino sankryžoje kieno pirmumas, nes tikrai ne vieną tokį teko sutikti, kai atvažiuoju pagrindiniu, bet pagrindinis ir iš dešinės ir yra ženklai, bet vistiek iš dešinės mane praleisdinėja (tiesiai važiuojant man).  |
Nepatarčiau taip naiviai naudotis kitų vairuotojų gerumu, nes atsiranda tokių, kurie šitaip tyčia norėdami savo senąjį auto pakeisti nauju, padaro avariją. O kas kaltas liktu? Tu.  |
|
Tuxedo cat

Prisijungė: 2012 03 28 Žinutės: 166
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|