Apie | Visos naujienos | Straipsniai | RSS | Reklama | Kontaktai

Prisijungti

Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Prijungti mane automatiškai kiekvieno apsilankymo metu

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume

Išsami paieška

Dabar forume

[ Administratorius ]
[ Moderatorius ]

Daugiau

"Samsung" spalį pristatys išmanųjį telefoną "Galaxy Note 2"

Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Mobilusis ryšys
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Pranešimas Autorius
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 11:15    Rašyti temą: audrius Atsakyti su citata

Turiu Note-labai geras telefas. Del dydzio sukelti nepatogumai su kaupu kompensuojami nerealiu ekranu-niekada nesigailejau, kad nusipirkau.
Audrius

Prisijungė: 2010 01 08
Žinutės: 45

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 11:49    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aš planavau gimtadieniui nusipirkti Note, bet dabar tikriausiai dar palauksiu, nes kaina turėtų nemažai nukristi (nors lyginant gsmarenos 1470Lt su pvz. fortako debiliška kaina ir taip nebrangu atrodo), o gal naują įpirksiu.

Prisijungė: 2008 12 10
Žinutės: 2169

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 11:53    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Iš pradžių norėjau pasijuokti, kad Note2 bus DAR didesnis (kam čia tie nykštukiniai 5.3), bet paskui žiūriu... kad tikrai... Very Happy
Paprastas_zmogus

Prisijungė: 2012 01 23
Žinutės: 1014

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 12:06    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir vėl šitas čia...
vyckas

Prisijungė: 2009 05 16
Žinutės: 621

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 12:30    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Paprastas_zmogus rašo:
Iš pradžių norėjau pasijuokti, kad Note2 bus DAR didesnis (kam čia tie nykštukiniai 5.3), bet paskui žiūriu... kad tikrai... Very Happy

Išleistų Ipad mini su 5,5 ekranų, būtų - oj, koks idealus daiktas ir pan.

Pats neseniai rašei, kad žmonės perka tai, kas jiem tinka. Note pardavimai geri? Geri. Ar telefonas padidės pridėjus 0,2 colio? Neaišku.
mygatukas

Prisijungė: 2008 03 03
Žinutės: 313

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 13:11    Rašyti temą: Atsakyti su citata

mygatukas rašo:
Paprastas_zmogus rašo:

Pats neseniai rašei, kad žmonės perka tai, kas jiem tinka. Note pardavimai geri? Geri. Ar telefonas padidės pridėjus 0,2 colio? Neaišku.

Tai visiškai nekeičia to, kad MAN tas Note yra telefono parodija... Smile
Tikrai nesuprantu, kam reikalingas tokio dydžio ekranas... Žmonės jame photoshop'u dirba, ar ką? Very Happy
Gal kažkam ir gerai, tebūnie. Bet aš tikrai nesuprantu tokio daikto paskirties...
Paprastas_zmogus

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 13:19    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Eilini kartą tuščiai ginčijatės Smile Jeigu tokį telefoną kažkas perka, reiškia yra poreikis, o jeigu yra poreiktis, tai ir gamina. Nebūtų pirmasis Note pasiteisinęs, Note2 negamintų.
O kad padidins ekraną 0,2, tai nereiškia, kad ir telefono gabaritai padidės (taip pat buvo ir su galaxy SIII)

Prisijungė: 2010 09 28
Žinutės: 239

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 14:44    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Paprastas_zmogus rašo:
Tikrai nesuprantu, kam reikalingas tokio dydžio ekranas... Žmonės jame photoshop'u dirba, ar ką? Very Happy
Gal kažkam ir gerai, tebūnie. Bet aš tikrai nesuprantu tokio daikto paskirties...

Matematika paprasta - neturi, todėl ir nesupranti. Turėtum - suprastum. Turiu ir nekeisčiau į jokį kitą - fantastiškas daiktas su didelėmis galimybėmis. Aišku kiekvienam savo. Jei tau smartfonas tik skambinimui reikalingas tai Note tau tikrai nerekomenduočiau.

Prisijungė: 2010 04 06
Žinutės: 932

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 15:04    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O mane labiausiai juokina dabartine mada i telefonus kist full hd rezoliucijos ekranus ir pan. DIEVE MANO, KAM TO REIKIA??? Notebooku retas su full hd rezoliucija, o cia i telefonus/plansetes nori ikist. Juk neziuri i ta telefona is 2cm atstumo, kad matytusi tie pikseliai. Televizoriai irgi kazkodel apsistojo ties fullHD rezoliucija, nors ju dydziai 10x didesni.
Fostil

Prisijungė: 2009 12 15
Žinutės: 267

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 16:22    Rašyti temą: Atsakyti su citata

infoguru rašo:
Paprastas_zmogus rašo:

Matematika paprasta - neturi, todėl ir nesupranti. Turėtum - suprastum. Turiu ir nekeisčiau į jokį kitą - fantastiškas daiktas su didelėmis galimybėmis. Aišku kiekvienam savo. Jei tau smartfonas tik skambinimui reikalingas tai Note tau tikrai nerekomenduočiau.

Reikalas tas, kas aš ir nenoriu turėt, nes funkcionalumas nepadidėtų. Skirtumas tik, kad normalaus dydžio smartas bent jau yra patogus ir kaip telefonas. T.y. Rankoj patogiai guli.
Aišku kiekvienas pasirenka pagal save, bet man ekrano dydis nevertas, kada aukoti patogumą
Paprastas_zmogus

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 16:26    Rašyti temą: Atsakyti su citata

tikiuosi kad tikrai iseis Samsung Galaxy Note. labai geras ir apgalvotas telefonas. tiesiog puikus jei nori plansetinio kompiuterio, bet kuri butu patogu nesiotis
desant

Prisijungė: 2012 05 23
Žinutės: 39

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 16:37    Rašyti temą: Atsakyti su citata

nemanau, kad note pagrindine funkcija yra buti telefonu. galvoju, kad skambinimas papildoma sios uzrasines funkcija. Ar niekas taip ir neatkreipe demesio i pavadinima iki siol?
MantasNo

Prisijungė: 2010 07 28
Žinutės: 145

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą AIM adresas MSN Messenger Skype adresas
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 16:44    Rašyti temą: Atsakyti su citata

MantasNo rašo:
nemanau, kad note pagrindine funkcija yra buti telefonu. galvoju, kad skambinimas papildoma sios uzrasines funkcija. Ar niekas taip ir neatkreipe demesio i pavadinima iki siol?

Atkreips, kai Apple tokį pat išleis su pavadinimu iNote arba iTab ir paskelbs kaip naują pasaulinį išradimą bei paduos Samsung į teismą už patento vagystę.

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 17:28    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Fostil rašo:
O mane labiausiai juokina dabartine mada i telefonus kist full hd rezoliucijos ekranus ir pan. DIEVE MANO, KAM TO REIKIA??? Notebooku retas su full hd rezoliucija, o cia i telefonus/plansetes nori ikist. Juk neziuri i ta telefona is 2cm atstumo, kad matytusi tie pikseliai. Televizoriai irgi kazkodel apsistojo ties fullHD rezoliucija, nors ju dydziai 10x didesni.

Su šituo sutinku.

Tik įdomu, ar normalų PPI gali išgaut su maža rezoliucija?
mygatukas

Prisijungė: 2008 03 03
Žinutės: 313

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 17:59    Rašyti temą: Atsakyti su citata

mygatukas rašo:
Fostil rašo:

Su šituo sutinku.

Tik įdomu, ar normalų PPI gali išgaut su maža rezoliucija?

O ar tai telefone yra baisiai svarbu?
Taip, akį labiau džiugina aukštos rezoliucijos ekranas, bet aukšas PPI kompiuteryje daug reikalingesnis, nes su telefonu juk profesionaliai nuotraukų neredaguosi Very Happy
Paprastas_zmogus

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 18:31    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Paprastas_zmogus rašo:
O ar tai telefone yra baisiai svarbu?
Taip, akį labiau džiugina aukštos rezoliucijos ekranas, bet aukšas PPI kompiuteryje daug reikalingesnis, nes su telefonu juk profesionaliai nuotraukų neredaguosi Very Happy

Jei tau nereikia, tai ir neperki su tokia ekranu. Jei išvis nereikia mandro telefono, perki paprastą noškę ar ką panašaus už ~200lt. Pasirinkimas visada gerai. Gi pigūs telefonai dėl to neišnyko ir nepabrango.

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 18:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Fostil rašo:

Reikia tam, kad aiškesnis ekranas būtų. Naršant internete labai jaučiasi. Duok man kelis telefonus su skirtingais PPI, per sekundę sudėliosiu nuo žemiausio iki aukščiausio.
Ant mano xoom'o rezoliucija 1280x800, kas ant 10" ekrano yra ~150ppi, tai tragiškai mažai, smulkesnis tekstas prastai atrodo.
O su notebook'ais ar šiaip monitoriais, tai tikrai juokinga situacija. Su aukštesne rezoliucija sunku ką gaut. Bet tai nereiškia, jei ant notebooku nėrą ekranų su aukštesnėm rezoliucijom, tai iš principo ir į telefonus reikia lėvus ekranus dėt.
O kas dėl Note2, tai turėtų būt smagus aparatas, nors originaliojo Note nesu naudojęs. Bet kartais kokioj kelionėj norisi prietaiso su didesniu ekranu nei telefonas, bet mažesniu, nei planšetės su 10"-8" ekranais.
Ir šiaip manau jau reiktų nebenaudoti žodžio "telefonas" tokiems prietaisams apibūdinti, nes skambučiai(gsm ryšiu) dažnai nebebūna pagrindinė funkcija juose, taip pat žmonės turintys "dumbphone'us" ir pamatę šį įrenginį su pavadinimu "telefonas" sutrinka ir rašo pašiepiančius komentarus, nes juk jų telefonas puikiai skambina, tai kas čia per nesąmonė, kad yra toks telefonas, atrodantis kaip plyta, su ekranu geresniu nei dažno televizorius, jei jam užtenka jo senos nokijos..
Ir šiaip kada telefonas, nustoja būtį telefonu? Juk į kokį iPad irgi gali įdėt sim kortelę ir mėgautis 4g/3g ryšiu, bet nesu matęs, kad kas iPad'ą telefonu vadintų. Taip ir čia, sim kortelė tėra papildomas pliusas, neabejoju kad samsungas turėtų gerus pardavimus jei atskirai paleistų Note2 turintį tik wifi, aišku su mažesne kaina. Tik ar tada irgi šis prietaisas vadintųsi telefonas? Tai viską keičia tik sim kortelės įdėjimo galimybė? Nes tada ir mano 14" laptopas vadintųsi telefonu, nes yra galimybė įdėti sim kortelę ir naudotis 3g ryšio be jokių kitų priedu..
Nu tikiuosi supratot, ką norėjau pasakyt..
fugslidy

Prisijungė: 2009 06 14
Žinutės: 94

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 19:35    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Fostil rašo:

Man reikia. Ar tu nori pasakyti, už mane patį žinai ko man reikia?
EdvasP

Prisijungė: 2012 01 05
Žinutės: 270

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 19:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tu nori, o ne REIKIA.
Paprastas_zmogus

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Tr. 06 06, 2012 20:08    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pirmiausia tai telikai niekur neapsistojo. Dabar po truputį bus pristatinėjami nuo keturių iki aštuonerių kartų didesnės raiškos televizoriai.
Paprastas_zmogus rašo:
Tu nori, o ne REIKIA.

O jeigu aš NORIU pusryčiaudamas arba pietaudamas mieste sėdeti kavinėj ir mėgautis naujienomis iš technologijos.lt ar kito puslapio? ko man REIKIA? tikrai ne Nokia 3310. O normalaus smartphono. Kaip tu visur mėgsti įkišt savo normalaus dydžio smartus, tai aš galiu pasakyt, jeigu skaitai daug, arba bent jau dažnai, tai patikėk, kad ekrano dydis privalumas. Kalbu telefonu daug mažiau laiko negu naršau, taip, kad man svarbiau patogiau naršyti, negu patogiau skambinti. Ir aš renkuosi plytą. Jei tu vientik skambini, stverk mažytį paprastą telefoną ir mėgaukis paprastumu. O jei dar kartais kažkur panaudoji vieną kitą appsą iš android market ir paskaitai iš neturėjimo ką veikt, imk tą savo paprasta smartą ir nekišk savo apmąstymų kaip kam ko reikia.
EdvasP

Prisijungė: 2012 01 05
Žinutės: 270

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Kv. 06 07, 2012 0:10    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Būtų galima mandagiau nuomonę reikšti.. patarimas.

Prisijungė: 2007 11 17
Žinutės: 1141

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Kv. 06 07, 2012 2:58    Rašyti temą: Atsakyti su citata

EdvasP rašo:
Man reikia. Ar tu nori pasakyti, už mane patį žinai ko man reikia?

Leisk paklausti, o is kokio atstumo skaitineji per ta savo smartphona? 2cm? 5cm? Jei is tokio atstumo, tai tikiu, tau tikrai reikia fullHD rezoliucijos telefone. Pagal tavo poreikius tau turbut ir pc monitoriaus reikia butinai su 4x fullHD rezoliucija?
Fostil

Prisijungė: 2009 12 15
Žinutės: 267

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Sk. 07 15, 2012 9:49    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Rašo, kad kaina bus panaši kaip pirmojo note, kai išleido... Gal kas žino kokia ji?

Prisijungė: 2011 07 04
Žinutės: 417

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype adresas
Atgal į viršų
Rodyti žinutes nuo ankstesnės:   
Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Mobilusis ryšys Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 11
Pereiti :  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume
Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume