Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Kv. 06 07, 2012 19:43 Rašyti temą: |
|
|
| Kaip skaičiau, berots laikraštyje praeitos savaitės, tai jis minėjo, kad 90% priklauso nuo laimės (atsirasi tinkamoje vietoje, tinkamu metu) verslo sėkmė ir tik 10% nuo asmeninių žinių, patirties bei idėjų. Tai man jis toks ir ale verslininkas pasirodė, jei teigia, kad nuo žmogaus pačio, tik tiek priklauso jo verslo sėkmė. |
|
Wolfy

Prisijungė: 2009 06 22 Žinutės: 906
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 06 07, 2012 21:37 Rašyti temą: |
|
|
Na, aš vienas iš tų, kuris mano, jog turi puikią IT verslo idėją. Na kas iš to, juk esu studentas, gyvenu stereotipinėje visuomenėje, kurioje ko gero būčiau palaikytas nesveiku išsigimėliu, jeigu dabar dėl tos idėjos įgyvendinimo mesčiau mokslus ir eičiau dirbti kitus darbus, kurie GALBŪT atneš apčiuopiamos naudos. Tad iškarto prarandu paramą iš aplinkinių, tapčiau jų netgi jų smerkiamas galbūt. Taip ir gyvename tokioje "mėmių" visuomenėje.. _________________ Kai pilkosios ląstelės nustoja veikti tinkamai:
informacijos nuoroda |
|
werafonas

Prisijungė: 2009 05 10 Žinutės: 945 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 06 07, 2012 21:52 Rašyti temą: |
|
|
| blizzard rašo: |
| Arthuras rašo: |
| blizzard rašo: |
| Vis labiau pradedu nusivilt šiuo veikėju, sukūrei įmonę - šaunu, būk savo vietoj duok vieną kitą interviu ir viskas. O dabar ponas pradeda mokinti kaip gyventi ir vardinti visų Lietuvių bendrai trūkumus, kodėl mes neverslūs ir t.t.? wtf? Lygina Lietuvą su Amerika? tai tegul sulygina rinkos dydį, gyventojų skaičių ir t.t. tada galėsim pagal JAV lygintis.. Kuo toliau tuo labiau kalba tam kad kalbėt ir nieko daugiau.. Beje man įdomu kodėl būtent tik su I. Laursas tokie straipsniai eina? ką jis vienintelis Lietuvis kuris sukūrė didelį verslą? |
Jei jo klausia, tai jis ir duoda ta interviu. Plius, teisybę sako. Aišku, situacija JAV ir LT kitokia, bet iš esmė - teisybė. |
Nu vis vien norėčiau pamatyt kaip tas JAV pilietis Lietuvoj verslą sukurtų gal yra čia kur tokių sukūrusių, norėčiau pažiūrėt.. Už tai Lietuvių JAV sukūrusių verslą tikrai yra ir ne vienas, nebūtinai JAV ir emigrantų kitose šalyse yra nemažai kurie prasimušė ten.
Pagal I. Laurusą tai tik reikia į Lietuvą atvežt 100 JAV piliečių ir jie mum iškart ekonomiką sukeltų kiekvienas savo verslą sukurdami, jiem čia juk maža konkurencija būtų... |
informacijos nuoroda Panele is Etiopijos nemokedama normaliai lietuviskai pasneketi (tai jai su musu biurokratija 3x sunkiau) ir pilietybes neturedama, pradejo versla ... yra dar daugiau buve lietuvos tv laidu kur uzsienieciai pradejo versla - man atrodo pinigu kartoj , tai kiek atsimenu jie ne vietine rinka kritikuoja "kad lietuviai pinigu neleidzia smulkiam verslui" cia mitas kury galima taikyti tik tam penktadaliui minimalu atlyginima gaunatiems zmonems ,o kritikavo milziniska biurokratija.. _________________ if you have no evidence to support/deny the existence of God,the reason stand for being agnostic,but if your heart/soul tells you there is god-you should embrace him,but if your heart/soul tells you there is no god then WAIT YOU DON'T HAVE A SOUL LOLZ |
|
titas
Prisijungė: 2007 10 31 Žinutės: 378
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 06 07, 2012 21:57 Rašyti temą: |
|
|
| 1337 rašo: |
Ar cia tas pats finansu "genijus", kur pries pora savaiciu jis aiskino kokia nereali investicija yra FB akcijos?  |
daukas sake kad feisbuko akcijos apsimokes , labai daukas - o finansuose ateity sunku nuspet ir daznai klystama genijau...
Prie uzsenieciu verslo lietuvoje galite pasiziureti - informacijos nuoroda
ir - informacijos nuoroda _________________ if you have no evidence to support/deny the existence of God,the reason stand for being agnostic,but if your heart/soul tells you there is god-you should embrace him,but if your heart/soul tells you there is no god then WAIT YOU DON'T HAVE A SOUL LOLZ |
|
titas
Prisijungė: 2007 10 31 Žinutės: 378
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 06 07, 2012 22:04 Rašyti temą: |
|
|
| werafonas rašo: |
| Na, aš vienas iš tų, kuris mano, jog turi puikią IT verslo idėją. Na kas iš to, juk esu studentas, gyvenu stereotipinėje visuomenėje, kurioje ko gero būčiau palaikytas nesveiku išsigimėliu, jeigu dabar dėl tos idėjos įgyvendinimo mesčiau mokslus ir eičiau dirbti kitus darbus, kurie GALBŪT atneš apčiuopiamos naudos. Tad iškarto prarandu paramą iš aplinkinių, tapčiau jų netgi jų smerkiamas galbūt. Taip ir gyvename tokioje "mėmių" visuomenėje.. |
taip yra, nes beveik visi sėdi šūde iki kaklo, tačiau kol visi ramiai sėdi, tai šūdas nejuda ir visiem gerai, tačiau kažkam pradėjus judėti, bandyt išlipti viskas sujuda ir apipila kitiem burnas, tai ir nusodina tuos judančius aš asmeniškai daug ką mečiau dėl savo idėjų ir tikslų dėka to labai greit filtruojasi, kas kkokie žmonės yra eik ir daryk  _________________ vairavimo menas reikalauja aukų |
|
perihellis
Prisijungė: 2012 01 21 Žinutės: 395 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 06 07, 2012 22:37 Rašyti temą: |
|
|
| Simplicity rašo: |
Dėl mažos paklausos prasideda plėšikavimas iš paslaugų/prekių teikėjų pusės ir gaunam tokį įdomų darinį — neperka, nes brangu; o brangu dėl to, kad niekas neperka. Taip nešiojamo kompiuterio ekrano pakeitimas Lietuvoje kainuoja tiek pat ar brangiau, nei Airijoj; o tie patys rūbai keliskart brangesni nei Londone. Turiu keletą pažįstamų, kurie metę savo legalų IT paslaugų verslą išvažiavo į Londoną „braškių skint“. Pasakė paprastai — tie 2000 litų neatperka to laiko ir nervų, kuriuos sugadini kovodamas su lietuviška biurokratija ir popierizmu. Nuosavas verslas yra tikrai bjaurus dalykas su amžinais neapmokamais viršvalandžiais ir 60 valandų darbo savaite. |
Kaip tik šiandien apturėjau tokią keistą situaciją. Sugedo tėvo telefonas, važiavom jį priduot į garantinį, tėvas nuėjo atiduot telefoną ir jam pasakė
"jeigu norit kad kontaktus perkeltume iš telefonu į kažkur, na kad tvarkant jie nedingtų, tai jums kainuos 30lt, jeigu norite kad kontaktus perkeltume ne iš telefono atminties bet iš SIM kortelės atminties, tai jums kainuos 60lt" aš tikrąją to žodžio prasme buvau
60lt už max 10-20mins darbo pajungiant laptopą su atitinkamu softu? ir tai vyksta garantiniame servise, kur tokia paslauga įeina į jų darbo užmokestį, juk jeigu jiems telefoną palieka, čia jau jų problema kaip tuos kontaktus išsaugot, o ne mano kaip kliento problema dar pasirūpinti kad mano neveikiantį telefoną tvarkytų kaip pridera.. Tiesa sakant buvau apšalęs, todėl pasėdėjom automobilyje kokias 45mins kol sukėliau visus kontaktus iš vieno telefono į kitą. |
|
blizzard

Prisijungė: 2009 01 08 Žinutės: 3944
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 06 08, 2012 9:13 Rašyti temą: |
|
|
| Tokie žmonės net išvažiavę į airijas nesikeičia. Bendradarbis buvo lietuviškam garažiuke pasidaryt serviso prieš TA (tepalai, lempų reguliavimas ir pan.), tai iš jo papildomus 10€ paėmė vien už tai, kad pakeisti prietaisų skydelio rodmenis iš mylių į kilometrus. Pats esu tai daręs ne kartą ir jei kompiuteris jau yra įjungtas, tai procedūra trunka maksimum 5 minutes: įkiši laidą > pasuki raktelį > kompiuteris pagauna automobilį > programos laukelyje įrašai regiono skaičių (vienas mygtuko paspaudimas) > išjungi degimą > ištrauki laidą... Toks jau tas lietuviškas mentalitetas. |
|
Simplicity

Prisijungė: 2010 04 01 Žinutės: 2219 Miestas: Drogheda
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 06 08, 2012 11:13 Rašyti temą: |
|
|
| Simplicity rašo: |
| .. Toks jau tas lietuviškas mentalitetas. |
- tikra tiesa, tik tiek, kad abipusiai!
p.s.
ta prasme, kad nėra tokių bukų įkyrių nepasitikinčių ir visaip smeižiančių užsakovų niekur, net Rusijoje, kaip Lietuvoje.. ateina ir sako: "man nieks nesugedę (suprask nemokėsiu), tik neveikia..
 _________________ (c) by "vvv2". |
|
vvv2

Prisijungė: 2012 03 15 Žinutės: 1996 Miestas: Kaunas city
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 06 08, 2012 11:28 Rašyti temą: |
|
|
| Amerikonas iš jumi dar ne tiek nuluptų už kokios smulkmenos sutvarkymą. Tai yra normalu. Arba tvarkais pats, arba ieški ten, kur yra pigiau. Jei nerandi - tavo bėda. Be abejo, su garantiniu turėtų būt kitaip. |
|
Arthuras
Prisijungė: 2010 08 03 Žinutės: 2207
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 06 08, 2012 11:35 Rašyti temą: |
|
|
Dėl to man daug mieliau dirbti su airiais — sumoka tiek kiek pasakai (kartais iš mandagumo pasiūlo ir daugiau, aš iš mandagumo atsisakau, bet manęs ilgai įkalbinėti nereikia ). Realiai atgaiva sielai, kai tu už suteiktas paslaugas gauni tiek, kiek buvai sutaręs. Lietuviai, latviai ir kiti rusakalbiai labai dažnai mykia, kad per brangu, kad norėtų pigiau ir t.t., pradeda aiškinti jog kažkas pigiau daro... Pasiūlau jiems kreiptis, pas tuos kur daro pigiau, tai iškart pradeda mykt jog iš ano meistras nekoks Atėjus laikui vėl mykia kaip jiems sunku gyventi, kaip pinigų nėra, bando nusiderėt. Žinoma, tokių mažuma, bet žiauriai erzina Taip sakant, geriau pabandyt nuderėt 10€ ir juos pragert, nei kitam sumokėt  |
|
Simplicity

Prisijungė: 2010 04 01 Žinutės: 2219 Miestas: Drogheda
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|