Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Pir. 06 11, 2012 18:31 Rašyti temą: |
|
|
| Man asmeniškai Huawei daug labiau patinka negu kitos kompanijos. Pagaliau į Lietuvą atkeliavo ir Honor... Pati turiu Huawei, ir visiškai esu patenkinta |
|
huashu
Prisijungė: 2012 02 19 Žinutės: 9 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 06 11, 2012 20:59 Rašyti temą: |
|
|
| Aš tai nepatenkintas tais Huawei. Daugiau nebepirksiu, turiu toki senesnį Huawei Sonic U8650, tai man jis pasirodė lėtas, kartais persikrauna nei iš šio nei iš to. Žodzžiu užknisa. |
|
Jonas17

Prisijungė: 2011 12 27 Žinutės: 179 Miestas: Kazlų Rūda
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 06 11, 2012 22:20 Rašyti temą: |
|
|
Šito Huawei pliusas yra jo maža kaina... Bet, žinoma, tik ne ant Lietuvos. Jį parsisiųst iš užsienio būt pigiau, nei pirkt už 1 tūkst lt.
O šiaip, telefonas tikrai geras. |
|
Arthuras
Prisijungė: 2010 08 03 Žinutės: 2206
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pir. 06 11, 2012 23:25 Rašyti temą: |
|
|
| Jonas17 rašo: |
| Aš tai nepatenkintas tais Huawei. Daugiau nebepirksiu, turiu toki senesnį Huawei Sonic U8650, tai man jis pasirodė lėtas, kartais persikrauna nei iš šio nei iš to. Žodzžiu užknisa. |
As irgi anksciau turejau sita tel., tai kai paspartinau procesoriu maziau lagint pradejo. O siaip ko noret is to sonic, juk jis tik 500lt kainuoja(per skelbimus irvis nauja uz ~250lt galima rast), o pacio ragelio kokybe kaip uz tokia kaina sakyciau tip top. Man huawei patiko, tik gaila, kad lt nera ju high-end device'u, tai teko galaxy s2 pasiimt |
|
progformer
Prisijungė: 2011 01 21 Žinutės: 81
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|