Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Pen. 06 15, 2012 13:16 Rašyti temą: |
|
|
| Man tai skamba labiau kaip pigi reklama parodyt pirkejams kaip jie disciplinuotai , tvarkingai ir t.t. dirba. Parodyt, kad apple produktai labai kokybiski ir pns. Specialiai paviesno sia info, ale nutekejo informacija... |
|
mazasisdzionas
Prisijungė: 2010 01 13 Žinutės: 22
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 06 15, 2012 15:22 Rašyti temą: |
|
|
| mazasisdzionas rašo: |
| Man tai skamba labiau kaip pigi reklama parodyt pirkejams kaip jie disciplinuotai , tvarkingai ir t.t. dirba. Parodyt, kad apple produktai labai kokybiski ir pns. Specialiai paviesno sia info, ale nutekejo informacija... |
Man sios taisykles primena dievo isakimus . Faktas kad tyčia įdėjo ir viskas užsimanė nemokamos reklamos va ir ji. Ir kai galima darbui atsiduot 110 procentu nerealu komedija ta apple |
|
sabotan
Prisijungė: 2010 11 09 Žinutės: 558
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 06 15, 2012 20:39 Rašyti temą: |
|
|
nu jo...
pamirso taisykle irasyti
"pasitikrink darbo pradzioje ar nesi debilas"
nu jo...kokia naujiena
atsiduoka darbui 110 proc..cia tai super...
o alga turbut 90 proc....va taip ir sukasi kapitalizmas...
jei siandien dirbai gerai...negalvok kad tai gerai..rytoj turesi sugalvoti kaip ryt jau dirbti dar geriau.....
kosmaras.... |
|
deivec
Prisijungė: 2011 08 27 Žinutės: 343
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 06 16, 2012 6:40 Rašyti temą: |
|
|
| deivec rašo: |
jei siandien dirbai gerai...negalvok kad tai gerai..rytoj turesi sugalvoti kaip ryt jau dirbti dar geriau.....
|
cia gi kinija - komunizmas su kapitalizmo įdaru
t.y. išsunkia zmogu, kaip pirmykštis kapitalizmas, bet šūkiai sovietiniai, komunistiniai
tobula. |
|
uodas
Prisijungė: 2009 12 12 Žinutės: 220
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 06 17, 2012 10:40 Rašyti temą: |
|
|
| uodas rašo: |
| deivec rašo: |
|
cia gi kinija - komunizmas su kapitalizmo įdaru
t.y. išsunkia zmogu, kaip pirmykštis kapitalizmas, bet šūkiai sovietiniai, komunistiniai
tobula. |
Man patiko dokumentinis filmas apie kinus, kur 9 mėnesius pragyvenę barakuose grįžta namo per visą šalį ir bevažiuodami dainuoja, kokie jie fabriko savininko šaunuoliai ir stipruoliai. Nuo kėdės iš juoko vos nenuvirtau. |
|
enternald
Prisijungė: 2009 10 31 Žinutės: 1295
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|