Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Tr. 06 27, 2012 18:15 Rašyti temą: |
|
|
| martech rašo: |
(...)
Būtum nustebęs kokią kryptį diskusijai numatęs buvau. Viską sugrojei kaip iš natų, t.y. pagal instrukcijas.
(...)
|
Prirašei gal dešimt postų, bet kol kas nemačiau jokios diskusijos iš tavo pusės, tik nerišlias sapaliones nesusiijusias su tema.
Diskusijoje išsakomi argumentai . Jų iš tavo pusės taip ir neišgirdome, tai ir jokia diskusija nė neprasidėjo. Perskaičius tavo postus paaiškėjo tik tiek, kad tamstai nepatinka aparatas "Curiosity" dėl kažkokių neiaškių priežasčių, bet kodėl nepatinka taip ir liko neaišku. |
|
Skeleton
Prisijungė: 2010 09 22 Žinutės: 807
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 06 27, 2012 20:23 Rašyti temą: |
|
|
| Skeleton rašo: |
Prirašei gal dešimt postų, bet kol kas nemačiau jokios diskusijos iš tavo pusės, tik nerišlias sapaliones nesusiijusias su tema.
Diskusijoje išsakomi argumentai . Jų iš tavo pusės taip ir neišgirdome, tai ir jokia diskusija nė neprasidėjo. Perskaičius tavo postus paaiškėjo tik tiek, kad tamstai nepatinka aparatas "Curiosity" dėl kažkokių neiaškių priežasčių, bet kodėl nepatinka taip ir liko neaišku. |
Iš to ką atsakei supratau; tu darai neteisingas išvadas ir iškreipi mano požiūrį.
Pirma: diskusijose ne tik argumentai išsakomi, pasikeičiama nuomonėmis, požiūriais. O jei tau nepatinka mano požiūris ir pyksti, kad aš nepriimu tavo požiūrio ar argumentų čia tavo problemos.
Antra: tu manai, kad man nepatinka. Tu vėl suklydai. Niekur neminėjau, kad „Curiosity“ man nepatinka. Kaip daiktas jis geras, netgi labai. Tau tikriausiai užkliuvo 14:20 žodis "darbų"? _________________ Visada pabaigiu... ...diskusiją
Total Onslaught - Массовая атака |
|
martech
Prisijungė: 2010 12 02 Žinutės: 156
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|