Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Kv. 06 28, 2012 10:52 Rašyti temą: |
|
|
Kodėl nepatenkinti - nes ne jų žemę išsinuomojo Štai jums ir visos priežastys kodėl nepatinka vėjo jėgainės, bet tai taikoma absoliučiai viskam. |
|
immortallt
Prisijungė: 2009 04 04 Žinutės: 6270 Miestas: Vilnius-Klaipeda
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 06 28, 2012 15:55 Rašyti temą: |
|
|
| immortallt rašo: |
Kodėl nepatenkinti - nes ne jų žemę išsinuomojo Štai jums ir visos priežastys kodėl nepatinka vėjo jėgainės, bet tai taikoma absoliučiai viskam. |
Jei tai visos priežastys, tai kas tada čia:
1. Sugadintas kraštovaizdis
2. Vagiami valstybės, t.y. mūsų visų valstybės pinigai per subsidijas šiai neefektyviai generuojamai energijai
3. Sutrikdyta vietinė ekosistema |
|
Karvė

Prisijungė: 2009 04 27 Žinutės: 766 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 06 28, 2012 16:14 Rašyti temą: |
|
|
Tai jo.. Žiūrėk tuoj prasidės tiems nepatenkintiems ir visokios ligos, ir karvės pieno nebeduos, ir vištos kiaušinių nebedės, ir ateiviai rodytis pradės  |
|
Creatium

Prisijungė: 2011 02 22 Žinutės: 1309 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 06 28, 2012 18:55 Rašyti temą: |
|
|
| Karvė rašo: |
2. Vagiami valstybės, t.y. mūsų visų valstybės pinigai per subsidijas šiai neefektyviai generuojamai energijai
Jaigu ziuretumem i 1 ir 3 varianta tai tada neapsimoketu praktiskai nieko daryt. |
|
azotas
Prisijungė: 2010 07 28 Žinutės: 344
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 06 28, 2012 18:59 Rašyti temą: |
|
|
| Karvė rašo: |
1. Prie ko cia ? Man pvz grazu. Graziau nei krumais pradeje apaugti laukai.
2. Mhm, todel geriau subsidijuokime toliau dujas, atoma ir nesiekime kada tapti energetiskai nepriklausomi.
3. Del sito punkto geriau nusizudyk, nes tu ta ekosistema daug labiau trikdai, nei kad ta vejo jegaine. Vien tavo sudas kaip sutrikdo ekosistema. |
|
immortallt
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 06 28, 2012 19:50 Rašyti temą: |
|
|
Aš matau kitas priežastis.
Pvz elektros generavimas. Nepastovus, šokinėjantis. Vadinasi reikia kad kas išlygintų. Laimei turime KHAE, naujas elektrinės irgi turbūt sugeba greičiau įsilieti į sistemą.
Savanaudiškas vėjo jėgainių šalininkų požiūris - mane subsidijuokite, o kai negaminsiu elektros - dar už mane pagaminkite, kai per daug suksiu - pastatykite akumuliatorius, nes jei man tektų, neįtilpčiau ir į tuos 25 ct/kWh (ir tai tik naujos kartos jėgainių parkams. Senesnių energiją superka už 28-35 ct/kWh).
Kitaip sakant, kainą numečiau ant kitų, man dar primokėjo ir aš jau ramus. Saulė tas pats, bangų taip pat. Geoterminės daug neturime. Tai kas lieka? Biomasė, dujos, nafta ir atomas (Šiai dienai). |
|
Fobus
Prisijungė: 2012 05 17 Žinutės: 274
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 06 28, 2012 20:10 Rašyti temą: |
|
|
| Citata: |
| Vien tavo sudas kaip sutrikdo ekosistema. |
Tu biologiją mokeisi?.. |
|
Arthuras
Prisijungė: 2010 08 03 Žinutės: 2204
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 06 29, 2012 17:15 Rašyti temą: |
|
|
| Arthuras rašo: |
| Citata: |
| Vien tavo sudas kaip sutrikdo ekosistema. |
Tu biologiją mokeisi?.. |
O tu zinai, kad tavo sudas eina ne ten, kur visu kitu gyvunu ir naturaliame cikle nedalyvauja praktiskai ? |
|
immortallt
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 06 29, 2012 18:58 Rašyti temą: |
|
|
| O gal aš kaime šiku?.. |
|
Arthuras
Prisijungė: 2010 08 03 Žinutės: 2204
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|