Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 15:29 Rašyti temą: |
|
|
Vistiek nesuprantu, kodel bando perprogramuot zmoniu poziuri i tuos, kurie isdarineja slyksciausius dalykus lovoje, ir paskui apie tai visiem skelbiasi? _________________ "Happiness in intelligent people is the rarest thing I know." Ernest Hemingway |
|
Gnostic
Prisijungė: 2011 12 13 Žinutės: 261
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 16:26 Rašyti temą: |
|
|
JAV kišasi (net labiau formuoja) į užsienio valstybių vidaus politiką per verslą.
O Lietuva tikrai homofobiška šalis?
Paskutinį kartą redagavo Cigaras, Antr. 07 10, 2012 17:22. Redaguota (2) kartus |
|
Cigaras
Prisijungė: 2010 01 24 Žinutės: 303
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 16:30 Rašyti temą: |
|
|
| Gnostic rašo: |
| Vistiek nesuprantu, kodel bando perprogramuot zmoniu poziuri i tuos, kurie isdarineja slyksciausius dalykus lovoje, ir paskui apie tai visiem skelbiasi? |
Turbūt trūksta išsilavinimo ir noro suprasti... |
|
Andriusste
Prisijungė: 2011 10 10 Žinutės: 14
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 16:53 Rašyti temą: |
|
|
| Vistiek nesuprantu, kodel bando perprogramuot zmoniu poziuri i tuos, kurie isdarineja slyksciausius dalykus lovoje, ir paskui apie tai visiem skelbiasi? |
o kodėl "normalūs" gali skelbtis, gal taip jie skaudina vienišius(es), našlius(es), kitokius(es)? Esmė neperlenkti lazdos, bet teises turi tokias pačias, ir tikrai nereikia paties eskaluot nuo musės iki dramblio įvykio. _________________ Žmonės, kurie neapkenčia tiesos, nepakenčia ir žmonių, drįstančių ją sakyti. Fransua Fenelonas |
|
Arns

Prisijungė: 2009 01 09 Žinutės: 3145
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 17:04 Rašyti temą: |
|
|
| Arns rašo: |
o kodėl "normalūs" gali skelbtis, gal taip jie skaudina vienišius(es), našlius(es), kitokius(es)? Esmė neperlenkti lazdos, bet teises turi tokias pačias, ir tikrai nereikia paties eskaluot nuo musės iki dramblio įvykio. |
Kaip skelbtis? Kokiu mąstu? Kas „nenormaliems“ neleidžia „skelbtis“?
O koks mano ar tavo reikalas, kas ką lovoje veikia?  |
|
Cigaras
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 17:14 Rašyti temą: |
|
|
| Kaip ir sakiau, lovoj ką jie daro man p*, bet kai išėję į gatvę pradeda atvirai "laižytis" nu ką žinau...Net aš gatvėj retai, kada taip darau, nors patinka merginos. |
|
Manvydas
Prisijungė: 2009 10 10 Žinutės: 507
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 17:48 Rašyti temą: |
|
|
| Manvydas rašo: |
| Kaip ir sakiau, lovoj ką jie daro man p*, bet kai išėję į gatvę pradeda atvirai "laižytis" nu ką žinau...Net aš gatvėj retai, kada taip darau, nors patinka merginos. |
O kodėl nors ir retai, jie negali taip reikšti savo meilės? Juk pusšimtį metų tai buvo netgi nelegalu. Kol į juos nežiūrės kaip į eilinius piliečius ir pirmiausia - žmones, tol jie ir žygiuos ir pranešinės apie save, skelbsis ir šūkaus. |
|
punktyras
Prisijungė: 2009 06 28 Žinutės: 1804 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 17:59 Rašyti temą: |
|
|
| punktyras rašo: |
O kodėl nors ir retai, jie negali taip reikšti savo meilės? Juk pusšimtį metų tai buvo netgi nelegalu. Kol į juos nežiūrės kaip į eilinius piliečius ir pirmiausia - žmones, tol jie ir žygiuos ir pranešinės apie save, skelbsis ir šūkaus. |
Tai kad tai nėra teisingas teiginys. Pavyzdžiui Australijoje, Sidnėjuje netradicinės orientacijos žmonės nėra kažkas neįprasto ar netoleruotino. Bet eitynės už gėjus ir pan, vyksta kasmet.  |
|
Cigaras
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 18:13 Rašyti temą: |
|
|
| Cigaras rašo: |
| punktyras rašo: |
Tai kad tai nėra teisingas teiginys. Pavyzdžiui Australijoje, Sidnėjuje netradicinės orientacijos žmonės nėra kažkas neįprasto ar netoleruotino. Bet eitynės už gėjus ir pan, vyksta kasmet.  |
Vyksta šalių, kur jie netoleruojami, bendruomenių palaikymui, iš solidarumo. |
|
punktyras
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 18:28 Rašyti temą: |
|
|
Ir vėl trolini?
Nu ir aš patrolinsių  _________________ To mess up a Linux box, you need to work at it; to mess up your Windows box, you just need to work on it.
—Scott Granneman |
|
Shinigami

Prisijungė: 2010 07 29 Žinutės: 2038
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 18:30 Rašyti temą: |
|
|
| Homomafija jau savo antiheteroseksualinę, heterofobinę propagandą varo kuo toliau, tuo baisiau. Šitą straipnsnį reikėtų pridėti prie jau buvusio anksčiau "Kodėl šiandien „Google“ yra blogis". |
|
Kiškis
Prisijungė: 2012 07 10 Žinutės: 28
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 19:32 Rašyti temą: |
|
|
Manau, taip besielgdama Google truputį rizikuoja prarast autoritetą trečiojo pasaulio šalyse. Tai gali atsiliepti verslui. _________________
 |
|
faktas

Prisijungė: 2010 05 15 Žinutės: 2730 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 20:36 Rašyti temą: |
|
|
| Kiškis rašo: |
| Homomafija jau savo antiheteroseksualinę, heterofobinę propagandą varo kuo toliau, tuo baisiau. Šitą straipnsnį reikėtų pridėti prie jau buvusio anksčiau "Kodėl šiandien „Google“ yra blogis". |
[fade]
"Facebook" ispidarastejo, "Google" ispidarastejo- kas toliau??? Teks 'gmail' uzdaryti "google" ir "google maps" nebesinaudoti.
O JUS KURIE UZ PEDIKU MEILE PASISAKOTE- ATSITOKIESITE KAI JUSU VAIKAI I TAS PINKLES PAKLIUS, VA TADA KITAIP KALBESITE. O GAL TIE PASISAKE UZ PEDIKUS IR YRA---PEDIKAI AR PEDIKU ATSTOVAI SPAUDAI??? |
|
sigitas69s
Prisijungė: 2012 01 31 Žinutės: 309 Miestas: Klaipeda
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 20:54 Rašyti temą: |
|
|
| sigitas69s rašo: |
[fade]
"Facebook" ispidarastejo, "Google" ispidarastejo- kas toliau??? Teks 'gmail' uzdaryti "google" ir "google maps" nebesinaudoti.
O JUS KURIE UZ PEDIKU MEILE PASISAKOTE- ATSITOKIESITE KAI JUSU VAIKAI I TAS PINKLES PAKLIUS, VA TADA KITAIP KALBESITE. O GAL TIE PASISAKE UZ PEDIKUS IR YRA---PEDIKAI AR PEDIKU ATSTOVAI SPAUDAI??? |
Galima ir reikia turėti savo nuomonę ir tt. Bet man vis tiek liūdna, kad mano vaikai gyvens tarp tokių kaip tu . Eilinis gėjus yra 100 kart vertingesnis , kaip žmogus, už tave. |
|
logasinas

Prisijungė: 2011 11 11 Žinutės: 104
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 20:55 Rašyti temą: |
|
|
[fade]
O tu nesidžiaugtum kad tavo Vaikas laimingas, kad ir su tos pačios lyties atstovu. Ar tau jis reikalingas tik kaip koks daiktas kuris TURI tęst giminę? Jei kaimietiško mastymo žmogui sunku į tai atsakyt, tai gali neatsakyt.  _________________ Vaizduotė yra svarbiau nei išmanymas - A. Einšteinas |
|
Rukis
Prisijungė: 2010 10 22 Žinutės: 922
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 21:24 Rašyti temą: |
|
|
[fade]
Don't underestimate the power of the CAPS LOCK! |
|
fuyu
Prisijungė: 2011 08 21 Žinutės: 8
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 21:29 Rašyti temą: |
|
|
| "Facebook" ispidarastejo, "Google" ispidarastejo- kas toliau??? Teks 'gmail' uzdaryti "google" ir "google maps" nebesinaudoti. |
DAR IR INTERNETĄ ATSIJUNK, BUS DVIGUBA NAUDA!!!
| Citata: |
| O JUS KURIE UZ PEDIKU MEILE PASISAKOTE- ATSITOKIESITE KAI JUSU VAIKAI I TAS PINKLES PAKLIUS, VA TADA KITAIP KALBESITE. O GAL TIE PASISAKE UZ PEDIKUS IR YRA---PEDIKAI AR PEDIKU ATSTOVAI SPAUDAI??? |
MELSKIS, KAD TAVO VAIKAI NEPAKLIŪTŲ Į PEDOFILIJOS KLANĄ. TADA NAGUS NUSIGRAUŠI IR PAŽIŪRĖSIM AR SUGEBĖSI PRALEMENTI ŽODĮ APLINKINIAMS?
TU IŠVIS SUPRANTI, KAM TUOS VAIKUS PASIDAREI?
P.S. Tavo komentaras turėjo būti ištrintas, bet.. Šį kartą nusprendžiau pasielgti su jumis taip pat, kaip jūs su kitais elgiatės.
Disclaimer: mano orientacija yra heteroseksuali, bet kitokios orientacijos man netrukdo, nes aš suprantu, kad jie lygiai tokie patys žmonės kaip mes. Ši pastaba, yra replika apie kvailas išvadas kas ką gina ar negina. _________________ Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford |
|
kionig Moderatorius
Prisijungė: 2009 01 13 Žinutės: 10557 Miestas: Panevėžys
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 21:36 Rašyti temą: |
|
|
| faktas rašo: |
| Manau, taip besielgdama Google truputį rizikuoja prarast autoritetą trečiojo pasaulio šalyse. Tai gali atsiliepti verslui. |
Kaip ir Apple, AT&T, Barnes & Noble Inc., BASF, Boeing, Boehringer Ingelheim Pharmaceuticals Inc., BP America Inc., Chevron Corp., Cisco Systems Inc., Coca-Cola Enterprises Inc., Dell Inc., Deutsche Bank New York, DuPont, Eastman Kodak Co., eBay Inc., Electronic Arts Inc., Eli Lilly & Co., Ford Motor Co., Freescale Semiconductor Inc. ir šimtai kitų kompanijų, remiančių gėjų teises. |
|
punktyras
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 23:15 Rašyti temą: |
|
|
Teises....Hmm.Na aš tada senamadiškas biški, nors ir naujo amžiaus atstovas...Bet nematau ką ten palaikyt, tiesiog nematau.Man jie netrugdo tie gėjai, aš žūdyt tikrai nenoriu jų, bet tiesiog, aš jų niekad netoleruosiu, bet, kad taip kompanijos remia, net keista...
P.S.Šaukit ką norit, homofobas ir t.t.Bet aš turiu savo požiūrį ir man tai nepriimtina nors tu ką...
Žiūriu dabar populiaru, tas kas nesutinka su kažkuo - reiškia jo požiūris x*jovas.  |
|
Manvydas
Prisijungė: 2009 10 10 Žinutės: 507
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 07 10, 2012 23:23 Rašyti temą: |
|
|
TARP GEJU 10 KARTU LABIAU PAPITUSI PEDOFILIJA, FAKTAI:
informacijos nuoroda
Todėl kasgi yra labiausiai paplitę? Heteroseksualūs tvirkinimo veiksmai ar homoseksualūs tvirkinimo veiksmai? JAV Teisingumo Biuras šia tema įvykdė pakankamai išsamų tyrimą – Teisingumo Biuro statistika 2000m. – pagrįstą duomenimis surinktais nuo 1991 iki 1996m. 12 valstijų (Alabamoje, Kolorade, Aidahe, Ilinojuje, Ajovoje, Masačusetse, Mičigane, Šiaurės Dakotoje, Pietų Karolinoje, Jutoje, Vermonte and Virdžinijoje). Šios valstijos dalyvavo „Nacionaliniame nusikaltimų aukų tyrime“, o ta duomenų bazė yra žinoma kaip „Nacionalinė įvykiais pagrįstų ataskaitų sistema“. Tyrimas buvo pavadintas „Valdžios organams pranešti seksualiniai nepilnamečių išprievartavimo atvejai: aukos, įvykio ir užpuoliko charakteristikos“. Tyrimui vadovavo Dr. Howard Snyder, apie jį galite paskaityti (nuor.11). Tyrime panaudoti duomenys yra taip pat pateikti (nuor.12).
Čia pateikiami žymiausi tyrimo punktai:
1. Iš 57,762 aukomis atpažintų prievartautojų jų seksualinius užpuolimus galima suskirstyti į tokias kategorijas:
išprievartavimas: 42%
priverstiniai homosantykiai: 8%
seksualiniai užpuolimai panaudojant kokį nors objektą: 4%
prievartinės glamonės: 45%
2. Beveik visi seksualinius užpuolimus, apie kuriuos buvo pranešta valdžios organams, įvykdę nusikaltėliai buvo vyrai (96%). Todėl gana protinga daryti prielaidą, kad tie 4% moterų nusikaltimų yra pasidalinę tokia pačia proporcija, kaip ir 96% vyrų. Vyrams “išprievartavimas” yra heteroseksualus tvirkinimas, o “priverstiniai homosantykiai” yra homoseksualus tvirkinimas.
3. Į kategorijų procentinį pasiskirstymą (pateiktą 1 punkte) yra įskaičiuotos visos amžių grupės. Tačiau jeigu mes panagrinėtume tiktai seksualinius užpuolimus, kur auka buvo jaunesnė nei 18 metų (vaikų tvirkinimą), mes atrastume (iš ataskaitos 1 lentelės), kad į šią amžiaus grupę įeina:
45.8% visų "išprievartavimų",
78.8% visų "priverstinių homosantykių",
75.2% visų "seksualinių užpuolimų panaudojant kokį nors objektą”,
83.8% visų "prievartinių glamonių".
Pastebėkime, kad net 54.2% (=100%-45.8%) visų “išprievartavimų” aukų buvo moterys ”18 metų ar vyresnės”, bet tiktai 21.2% (=100%-78.8%) visų “priverstinių homosantykių” aukų buvo vyrai “18 metų ir vyresni”. Tai, žinoma, atspindi faktą, kad moterys yra dažnai išprievartaujamos (heteroseksualus aktas) ir tokiame amžiuje, kuriame vyrai jau daug lengviau gali fiziškai apsiginti nuo užpuolikų.
4. Apjungdami įvykių procentines dalis iš 3 punkto su duomenimis iš 1 punkto, mes gauname šiuos duomenis:
45.8% x 42% (iš 1 lentelės) = 19.2% visų seksualinių užpuolimų yra mergaičių (<18 metų) "išprievartavimai" – t.y. heteroseksualūs tvirkinimai.
78.8% x 8% (iš 1 lentelės) = 6.3% visų seksualinių užpuolimų yra "priverstiniai homosantykiai" su berniukais (<18 metų) - t.y. homoseksualūs tvirkinimai.
75.2% x 4% = 3.0% visų seksualinių užpuolimų yra berniukų ar mergaičių (<18 metų) "užpuolimai panaudojant kokį nors objektą" - t.y. arba heteroseksualūs arba homoseksualūs tvirkinimai.
83.8% x 45% = 37.7% visų seksualinių užpuolimų yra berniukų ar mergaičių (<18 metų) "prievartinės glamonės" - i.e. arba heteroseksualūs ar homoseksualūs tvirkinimai.
Iš ataskaitoje pateiktos statistinės informacijos neįmanoma nustatyti, kokia dalis "užpuolimų panaudojant kokį nors objektą" ir "prievartinių glamonių" aukų buvo mergaitės (heteroseksualūs aktai) ar berniukai (homoseksualūs aktai).
Apibendrinkime tai, ką mes čia gavome: 19.2% visų seksualinių užpuolimų yra heteroseksualaus vaikų tvirkinimo atvejai ir 6.3% visų seksualinių užpuolimų yra homoseksualaus vaikų tvirkinimo atvejai. Tai reiškia, kad proporcija yra 3:1 (=19.2/6.3), tai yra 1 iš 4 (25%) visų pedofilijos (vaikų tvirkinimų) atvejų yra atlikta homoseksualų, o 75% - heteroseksualų. Bendrai paėmus heteroseksualų ir homoseksualų santykis visuomenėje labai skiriasi skirtingose šalyse ir skirtinguose žmonijos civilizacijos etapuose. Tačiau 1991-1996 metais pagal 12 JAV valstijų duomenis buvo sudaryta statistinė duomenų bazė. Tuo metu buvo manoma, kad 2-3% gyventojų buvo homoseksualais. Jeigu mes paimtume 2.5% kaip vidurkį, tada gautume, kad 25% visų vaikų tvirkinimų buvo įvykdyti 2.5% gyventojų, kurie yra homoseksualais. Tai viršija proporciją 10 kartų.
Kitais žodžiais: naudodami šią metodologiją mes gauname, kad yra 10 kartų didesnė tikimybė, kad ”statistiškai vidutinis” homoseksualus žmogus yra pedofilas, nei ”statistiškai vidutinis” heteroseksualus žmogus.
Kaip jau buvo pažymėta aukščiau, ši išvada yra pagrįsta ”išprievartavimų” ir ”priverstinių homosantykių” kriminalinių atvejų palyginimu, atliktu 6 metų bėgyje (1991-1996) 12 JAV valstijų. Rezultatas atitinka tas išvadas, kurios buvo pateiktos daugelio kitų šaltinių. Pavyzdžiui, pasižiūrėkite neseną Jon Dougherty tyrimą, pavadintą ”Pedofilija labiau paplitusi tarp gėjų” (nuor.38).
Visada galima ginčytis dėl skaičių tikslumo. Be to, jie priklauso nuo to, kokia duomenų bazė ir kokia metodologija yra naudojamos. Tačiau nėra jokių abejonių dėl fakto, kad yra didesnė (daug didesnė) tikimybė, kad homoseksualūs vyrai yra arba taps pedofilais, nei heteroseksualūs vyrai. Bent jau ne sąžiningų intelektualių mokslininkų tarpe, nes įrodymai yra tiesiog triuškinantys. |
|
AP0323

Prisijungė: 2010 08 04 Žinutės: 144
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 07 11, 2012 0:09 Rašyti temą: |
|
|
[fade]
Gėda, kad vis dar tokie homosovietikus egzistuoja ir tarp jų reik gyvent. Tegu ir pakliūna tie vaikai. Aš vistiek juos mylėsiu, nes nieko nepakeisi. Negi tu į gatvę savo vaiką išmestum? Jei taip tuomet nežinau kas tu per žmogus ir kas per moralė, nors matos iš pasisakymo, kad moralės nerasta.  |
|
MrT
Prisijungė: 2011 08 03 Žinutės: 505 Miestas: Klaipeda
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 07 11, 2012 0:27 Rašyti temą: |
|
|
AP0323, be abejo visi pedofilai, kaip ir bet kokie kiti prievartautojai turi būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn! Apie kitus variantus negali būti net kalbos!
Tačiau šitame tyrime yra daug loginių klaidų. Biometrinės analizės atliekamos visai kitaip. Kaip suprantu, čia labai didelės apimties mokslinis tyrimas, bet rezultatai apdoroti taip pat, kaip tai daro pirmakursiai socialinių studijų studentai savo kursiniuose darbuose. Ištrauk man tuos duomenis, kur kiekvienas vaikas būtų susietas su konkrečiu pedofilu ir kitais tekste minimais duomenimis, ir aš profesionaliai apskaičiuosiu,kaip ten yra iš tikrųjų. Viską įvertinsiu skirtingais statistiniais modeliai. Statistika man beveik hobis!
Ne veltui sakoma, kad yra trys meno rūšys: melas, vardan gėrio, vardan blogio ir statistika. (-: _________________
 |
|
faktas

Prisijungė: 2010 05 15 Žinutės: 2730 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 07 11, 2012 7:28 Rašyti temą: |
|
|
Teises....Hmm.Na aš tada senamadiškas biški, nors ir naujo amžiaus atstovas...Bet nematau ką ten palaikyt, tiesiog nematau.Man jie netrugdo tie gėjai, aš žūdyt tikrai nenoriu jų, bet tiesiog, aš jų niekad netoleruosiu, bet, kad taip kompanijos remia, net keista...
P.S.Šaukit ką norit, homofobas ir t.t.Bet aš turiu savo požiūrį ir man tai nepriimtina nors tu ką...
Žiūriu dabar populiaru, tas kas nesutinka su kažkuo - reiškia jo požiūris x*jovas.  |
Aš manau, kad ne homofobas, o tiesiog nesaugiai besijaučiantis dėl savo seksualinės orientacijos. Kiek girdėjau, patys aršiausi gėjų kritikai yra užsislėpę gėjai, kitu atvėju tiesiog sunku paaiškinti tokia neracionalią kritiką žmonių grupės kuri niekaip neįtakoja kitų žmonių.
Aš ne gėjus, bet nebijau būti pavadintas tokiu - gal dėl to, kad neturiu ką slėpti.
O dėl tokių kompanijų paramos tai galiu pasakyti, tokios kompanijos, kaip Google samdo ne žmogaus darbą, o asmenybę. O asmenybė turi jausmus, juos pilnai išreiškus kyla kompanijos moralė ir produktyvumas, o kova su neracionalia tam tikros žmonių grupės neapykanta tam padeda. Google nori padaryt pasaulį geresne vieta gyventi, kai kai kuri tamsuomenė pasaulyje "degina raganas", man gaila, kad į tuos "išsivysčiusius" regionus patenka ir Lietuva.
Jeigu nesutinkate su kažkuo, tam turi būti argumentai, ir iš jų susidaromas kitų požiūris apie tave. |
|
Andriusste
Prisijungė: 2011 10 10 Žinutės: 14
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Tr. 07 11, 2012 7:28 Rašyti temą: |
|
|
| Tai kad niekas ju neskriaudzia ir puikiai priima iki to momento kok jie nepradeda saukti as gejus ir man prasau spec salygas. Jei darbuotoju atrankoje is 100 zmoniu bus vienas gejus o atrinkines tris zmones ir neduok dieve jei tas spavotas nebus isrinktasis jis sauks jog ji skriaudzia. tiap pat jei tu pereisi per miesta pasuplikis busi nubaustas uz viesos tvarkos pazeidima, taciau jei tai bus netradicines orientacijos tai jau bus teisiu pareiskimas. ir daugiau tokiu nesamoniu. tarp mano pazystamu yra tokiu zmoniu ir niekad jie nesake jog kas nors juos skriaudzia ar pan. tiesiog gyvena ir nerekia plika sikna ant gatves jog mane skriaudzia. |
|
Paramotoras
Prisijungė: 2010 01 29 Žinutės: 142
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|