Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Kv. 07 19, 2012 12:57 Rašyti temą: |
|
|
Garsas nepasirode ispudingas Kaip chlapuske kokia. Matyt zemu dazniu neirase. |
|
Sigitas.lk
Prisijungė: 2011 12 09 Žinutės: 174
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 07 19, 2012 13:34 Rašyti temą: |
|
|
o as maniau, kad tikrasis garsas yra toks )) informacijos nuoroda |
|
laimonnas
Prisijungė: 2010 02 18 Žinutės: 42 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 07 19, 2012 13:42 Rašyti temą: |
|
|
| Bent aš tai ne garsu žaviuosi, o vaidu po sprogimo, kai auga "grybas". Štai čia fantastiškas vaizdas informacijos nuoroda |
|
lizunas
Prisijungė: 2009 06 22 Žinutės: 238
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 07 19, 2012 16:21 Rašyti temą: |
|
|
| Sigitas.lk rašo: |
Garsas nepasirode ispudingas Kaip chlapuske kokia. Matyt zemu dazniu neirase. |
Už 18 km buvo parašyta. Jei būtum arčiau tavo ausų bugneliams šakės būtų ko gero O, jei ne, tai po kelių dienų pasireikštų nemalonios komplikacijos.
O, šiaip įdomu, niekad nesusimąsčiau, kad garso įrašas beveik visada sutapatinamas su sprogimu.. Nors tas faktas buvo žinomas, kad šviesa greičiau keliauja už garsą, čia kaip žaibavimas ir griaustinis bei fejeverkai analogiškai.
Ką gi, buvau psichologiškai išdurtas  _________________ Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford |
|
kionig Moderatorius
Prisijungė: 2009 01 13 Žinutės: 10536 Miestas: Panevėžys
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 07 19, 2012 19:40 Rašyti temą: |
|
|
| lizunas rašo: |
| Bent aš tai ne garsu žaviuosi, o vaidu po sprogimo, kai auga "grybas". Štai čia fantastiškas vaizdas informacijos nuoroda |
Bombų testai lyg ir tais pačiais metais buvo atlikti 1953, bet amerikiečiai savają kažkodėl filmavo su runkeliu, o sovietai normaliai.. kaip čia taip?  |
|
Jonas17

Prisijungė: 2011 12 27 Žinutės: 179 Miestas: Kazlų Rūda
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 07 19, 2012 20:10 Rašyti temą: |
|
|
| Jonas17 rašo: |
Bombų testai lyg ir tais pačiais metais buvo atlikti 1953, bet amerikiečiai savają kažkodėl filmavo su runkeliu, o sovietai normaliai.. kaip čia taip?  |
koke kamera turi ir filmuoja man keista kur kiti vaizdo irasai dingo 53m. negi toke betvake tarp CZF |
|
unytas

Prisijungė: 2011 01 13 Žinutės: 605
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 07 19, 2012 20:29 Rašyti temą: |
|
|
| unytas rašo: |
| Jonas17 rašo: |
koke kamera turi ir filmuoja man keista kur kiti vaizdo irasai dingo 53m. negi toke betvake tarp CZF |
Manau ne betvarkeje esme, manau jog mums duoda tai ka galima rodydi o ko nereikia to nerodo |
|
Gaziux
Prisijungė: 2010 04 25 Žinutės: 58
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 07 19, 2012 22:03 Rašyti temą: |
|
|
Bet gerai skamba : paneigti kad kenkia aplinkai. Pala pala kokius tu du miestus nuslove tiepatys amerikonai? um.. ? Zmones - logisko butybes. _________________ Viskas kas sukasi, vėliau ar ankščiau, sustos. |
|
Cezaris
Prisijungė: 2009 06 18 Žinutės: 20 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 07 20, 2012 9:53 Rašyti temą: |
|
|
| Cezaris rašo: |
| Bet gerai skamba : paneigti kad kenkia aplinkai. Pala pala kokius tu du miestus nuslove tiepatys amerikonai? um.. ? Zmones - logisko butybes. |
Is kur tu tai istraukei? |
|
Gaziux
Prisijungė: 2010 04 25 Žinutės: 58
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|