Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 9:29 Rašyti temą: |
|
|
| nuorodos neveike, o tai ka tam rife visi mirs viena diena? |
|
unytas

Prisijungė: 2011 01 13 Žinutės: 614
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 10:44 Rašyti temą: |
|
|
| unytas rašo: |
| nuorodos neveike, o tai ka tam rife visi mirs viena diena? |
Pataisytos nuorodos jau.
Visi kada nors mirs Gal ne per vieną dieną, o po truputį. Gal, kai ozono skylė susitrauks, nebeliks ir sergančių žuvų. |
|
punktyras
Prisijungė: 2009 06 28 Žinutės: 1837 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 16:40 Rašyti temą: |
|
|
| ka cia bepridursi... |
|
deivec
Prisijungė: 2011 08 27 Žinutės: 359
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 18:20 Rašyti temą: |
|
|
O aš tokį klausimą turiu
O vat taip suvalgius niekaip neapdorotos vėžiu sergančios žuvies, kokia tikimybė, kad užsiliks kur nors žarnyno kertelėj kokia vėžinė ląstelė ir pats susirgsi? Gal kvailai skamba klausimas, bet visad mane kamavo jis ir įdomu sužinot  |
|
tommyy

Prisijungė: 2009 10 18 Žinutės: 194 Miestas: Skaudvilė
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 18:31 Rašyti temą: |
|
|
| tommyy rašo: |
O aš tokį klausimą turiu
O vat taip suvalgius niekaip neapdorotos vėžiu sergančios žuvies, kokia tikimybė, kad užsiliks kur nors žarnyno kertelėj kokia vėžinė ląstelė ir pats susirgsi? Gal kvailai skamba klausimas, bet visad mane kamavo jis ir įdomu sužinot  |
Nulinė, vėžys nėra užkrečiama ar kaip nors perduodama liga, išskyrus galbūt genetiškai paveldima. Vėžį sukelia tik tavo pačio mutuojančios lastelės, o ne kokios suvalgytos, kurios greičiausiai bus suvirškintos kaip visos kitos. Juk vėžys tėra mutavusių lastelių sudarytas audinys ir žmonės neretai suvalgo kokį paauglėjusį obuolį ar panašiai, bet nuo to neužsikrečiama. Tavo lastelių mutacija gali skatinti tik genetinis brokas, žalingas aplinkos radiacijos, cheminis ar pan. poveikis kuris iki tam tikro lygio toleruojamas, o jo pasekoje susidariusios lastelės mutantės susinaikina pačios arba būna sunaikinamos imuniteto. Na teisybės dėlei galima paminėti, jog tam tikri virusai (pvz. papilomos) įtariamį kaip galintis provokuoti vėžinius susirgimus. _________________ Aš esu papirktas naftininkų ir žydų, priklausau slaptai masonų brolijai, padedu NASA'i išlaikyti paslaptis, bei dangstau didžiules koorporacijas tad nepykit dėl ištrintų komentarų. |
|
zamzungas Moderatorius
Prisijungė: 2008 12 10 Žinutės: 1178
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 18:43 Rašyti temą: |
|
|
Vėžinės ląstelės gali suformuoti auglį kitame organizme, bet abu gyvūnai turi būti giminingi. Žmogus nuo žuvies tikrai neužsikrės, bet nuo kito žmogaus gali. Pvz., onkologai priklauso padidintos vėžio rizikos grupei. _________________
 |
|
faktas

Prisijungė: 2010 05 15 Žinutės: 2793 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 08 12, 2012 10:25 Rašyti temą: |
|
|
Taip pat vėžiu gali užkrėsti kitus žmones. pvz gimdos kaklelio vežys, juo serga moterys, o užkrėsti ajs gali vyrai lytinio akto metu perduodami berots virusą. Karpos ir vėžys sukeltas viruso, taigi jom galima ir užsikrėsti.. Vežys nėra toks siauras kaip atrodo.  |
|
Heksogenas
Prisijungė: 2009 08 08 Žinutės: 138
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|