Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 11:34 Rašyti temą: |
|
|
Na aš pats dažniausiai žymiu varnelę, kad noriu gauti reklaminius sms. Jau ne kartą esu pigiau apsipirkęs nei įprastai. Ypač prieš gimtadienį visos įmonės bando mane privilioti, kad apsipirkčiau jose. Tik labai nervina, kai gaunu sms savaitgaliais kokią 8-9 val. ryto, kol dar miegu.
Tik rekomenduoju atkreipti dėmesį, ar sutarty nėra punkto, kad sutinkate gauti pranešimus nuo partnerių. Kažkada sutikau su tuo ir dabar nebegaliu atsikratyti degalinių pasiūlymų. _________________
 |
|
faktas

Prisijungė: 2010 05 15 Žinutės: 2706 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 12:45 Rašyti temą: |
|
|
Telefonuose yra SMS blokavimas, taigi iš pasirinkto numerio žinutės ateina tyliai ir tupi kamputyje, jei kada užeis noras peržiūrėsi, arba ištrinsi nežiūrėjęs. Ir visi patenkinti: vartojo žinutės neerzina, o reklamistai tikisi, kad jų žinutes skaito  _________________
 |
|
TasKitas

Prisijungė: 2011 11 02 Žinutės: 896
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 16:40 Rašyti temą: |
|
|
Dažniau žmonės skambina norėdami užsisakyti šią paslaugą“, – sako V. Lopeta.
cia durniais mus laiko ? |
|
deivec
Prisijungė: 2011 08 27 Žinutės: 343
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 19:45 Rašyti temą: |
|
|
| deivec rašo: |
100% sutinku, jei jau skambini tai tik atsisakyt
Gerai kad LT problemos nėra. Užtenka vieno emailo ir išjungia. |
|
mytech
Prisijungė: 2009 11 21 Žinutės: 165
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 19:52 Rašyti temą: |
|
|
| mytech rašo: |
Mano atvėju neužteko. "Ežys" siuntė reklaminius sms'us. Tai tikėjaus kad po vieno el.laiško išjungs. Sakė, kad po 2 sav išjungs. Dar skambino ir teiravos ar tikrai noriu, kad jos būtų išjungtos. Pusę metų dar siuntinėjo žinutes, o aš jiem vis tą patį e-mailą persiūsdavau su prašymu išjungti. Dabar atrodo jau nebegaunu. Žodžiu reziume: Prašyk neprašęs vistiek siūs, kad ir kaip maloniai čiulbėtų, kad išjungė  |
|
bumbumas

Prisijungė: 2009 11 17 Žinutės: 43
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 20:56 Rašyti temą: |
|
|
| bumbumas rašo: |
| mytech rašo: |
Mano atvėju neužteko. "Ežys" siuntė reklaminius sms'us. Tai tikėjaus kad po vieno el.laiško išjungs. Sakė, kad po 2 sav išjungs. Dar skambino ir teiravos ar tikrai noriu, kad jos būtų išjungtos. Pusę metų dar siuntinėjo žinutes, o aš jiem vis tą patį e-mailą persiūsdavau su prašymu išjungti. Dabar atrodo jau nebegaunu. Žodžiu reziume: Prašyk neprašęs vistiek siūs, kad ir kaip maloniai čiulbėtų, kad išjungė  |
Aš tai ne ryšio tiekėjui rašau, o įmonei kuri siunčia. Padeda.
Tekstas labai paprastas: "pageidauju kad isjungtumėte reklamines žinutes siunčiamas nr: xxxxxxx. Pagal įstatymus kiek žinau jie privalo tai padaryti |
|
mytech
Prisijungė: 2009 11 21 Žinutės: 165
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 21:22 Rašyti temą: |
|
|
Na, kartu su žinutėmis išjungs ir nuolaidas?
Čia omnis ID taip pasiūlė Omnis - tikrasis SMS teroro vardas
Taigi būtent dėl omio ir radau programėlę telefonui SMS blokavimui. _________________
 |
|
TasKitas

|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 08 11, 2012 21:51 Rašyti temą: |
|
|
| TasKitas rašo: |
Na, kartu su žinutėmis išjungs ir nuolaidas?
Čia omnis ID taip pasiūlė Omnis - tikrasis SMS teroro vardas
Taigi būtent dėl omio ir radau programėlę telefonui SMS blokavimui. |
Reikėjo pasiteiraut konsultanto vardo ir pagrasint kad "išjunksi" sutartį arba nemaloniai atsiliepsi apie jį kokiam vyresniam už jį asmeniui ar dar ką suvelt, būtų pradėjęs rankas ir kojas bučiuot kad tik liktum pas juos..
Mane labiau nervina tie kur skambina ir pradeda siūlyt kokį Š ar pereit pas kitą ryšio operatorių. |
|
blizzard

Prisijungė: 2009 01 08 Žinutės: 3944
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Sk. 08 12, 2012 22:10 Rašyti temą: |
|
|
| blizzard rašo: |
| ...Mane labiau nervina tie kur skambina ir pradeda siūlyt kokį Š ar pereit pas kitą ryšio operatorių. |
Tai ačiū aukščiausioms jėgoms, kad VIASAT nesiuntinėja žinučių!  _________________
 |
|
TasKitas

|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|