Apie | Visos naujienos | Straipsniai | RSS | Reklama | Kontaktai

Prisijungti

Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Prijungti mane automatiškai kiekvieno apsilankymo metu

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume

Išsami paieška

Dabar forume

[ Administratorius ]
[ Moderatorius ]

Daugiau

Karatė smūgio galia – ne raumenyse, o smegenyse

Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Mokslas -> Žmogus ir medicina
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Pranešimas Autorius
PranešimasParašytas: Pen. 08 17, 2012 18:17    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gal ir tiesa del smegenu, bet paveiksliukas man kazko kreivai atrodo, nes as budamas vaikas ~12-14 metu, kiek stambesnes, arba panasias i sita plytas po kelias skaldziau su ranka per puse. Zinoma, tai dariau del pramogos is neturejimo ka veikti ir isvis beveik neturiu jokiu karate igudziu. Ir dar man tie skaldymai, plytu, ar betono luitu kreivai atrodo nes betonas yra trapi medziaga tinkanti tik gniuzdymui atlaikyti, o ne lenkimui ir ne tempimui. Imaisyciau jiems "fibros" sintetinio pluosto siuliuku i tokio storio plyta apsi....u, bet neperskeltu, neperskeltu nei su kuvalda.
bahuriux

Prisijungė: 2009 07 05
Žinutės: 2800

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 08 17, 2012 21:44    Rašyti temą: Atsakyti su citata

bahuriux rašo:
Gal ir tiesa del smegenu, bet paveiksliukas man kazko kreivai atrodo, nes as budamas vaikas ~12-14 metu, kiek stambesnes, arba panasias i sita plytas po kelias skaldziau su ranka per puse. Zinoma, tai dariau del pramogos is neturejimo ka veikti ir isvis beveik neturiu jokiu karate igudziu. Ir dar man tie skaldymai, plytu, ar betono luitu kreivai atrodo nes betonas yra trapi medziaga tinkanti tik gniuzdymui atlaikyti, o ne lenkimui ir ne tempimui. Imaisyciau jiems "fibros" sintetinio pluosto siuliuku i tokio storio plyta apsi....u, bet neperskeltu, neperskeltu nei su kuvalda.
Gal ir neperskeltų, bet straipsniu ne tas pasakyta manau, o tai kad jie jėgą naudoja kombinuodami ir protinius įgūdžius ir keičia smegenų veiklą net.
ewuldoxx

Prisijungė: 2010 01 11
Žinutės: 1437

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Skype adresas
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Pen. 08 17, 2012 22:27    Rašyti temą: Atsakyti su citata

bahuriux rašo:

Paveikslėlis, šiuo atveju, tai įdėtas tik šiaip... Tam, kad būtų.

Kaip ir tavo komentaras Very Happy

Tikrai tiek nesugebėtum padaryti, kiek tie, aprašomi žmonės... O ko jie nesugebėtų padaryti, tai daug galima prigalvoti Smile

Įdomus straipsnis... Iškart traukia vėl pradėti treniruotes Very Happy

Prisijungė: 2010 10 12
Žinutės: 206

Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Št. 08 18, 2012 0:00    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Batusia, pritariu.
Treneris visada per treniruotes sakydavo, kad reikia susikaupt, smūgiuot ne ranka, o visu kūnu.

Prisijungė: 2011 12 28
Žinutės: 16

Atgal į viršų
Rodyti žinutes nuo ankstesnės:   
Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Mokslas -> Žmogus ir medicina Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 11
Pereiti :  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume
Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume