Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Pen. 08 17, 2012 18:17 Rašyti temą: |
|
|
| Gal ir tiesa del smegenu, bet paveiksliukas man kazko kreivai atrodo, nes as budamas vaikas ~12-14 metu, kiek stambesnes, arba panasias i sita plytas po kelias skaldziau su ranka per puse. Zinoma, tai dariau del pramogos is neturejimo ka veikti ir isvis beveik neturiu jokiu karate igudziu. Ir dar man tie skaldymai, plytu, ar betono luitu kreivai atrodo nes betonas yra trapi medziaga tinkanti tik gniuzdymui atlaikyti, o ne lenkimui ir ne tempimui. Imaisyciau jiems "fibros" sintetinio pluosto siuliuku i tokio storio plyta apsi....u, bet neperskeltu, neperskeltu nei su kuvalda. |
|
bahuriux

Prisijungė: 2009 07 05 Žinutės: 2800 Miestas: KLP
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 08 17, 2012 21:44 Rašyti temą: |
|
|
| bahuriux rašo: |
| Gal ir tiesa del smegenu, bet paveiksliukas man kazko kreivai atrodo, nes as budamas vaikas ~12-14 metu, kiek stambesnes, arba panasias i sita plytas po kelias skaldziau su ranka per puse. Zinoma, tai dariau del pramogos is neturejimo ka veikti ir isvis beveik neturiu jokiu karate igudziu. Ir dar man tie skaldymai, plytu, ar betono luitu kreivai atrodo nes betonas yra trapi medziaga tinkanti tik gniuzdymui atlaikyti, o ne lenkimui ir ne tempimui. Imaisyciau jiems "fibros" sintetinio pluosto siuliuku i tokio storio plyta apsi....u, bet neperskeltu, neperskeltu nei su kuvalda. |
Gal ir neperskeltų, bet straipsniu ne tas pasakyta manau, o tai kad jie jėgą naudoja kombinuodami ir protinius įgūdžius ir keičia smegenų veiklą net. |
|
ewuldoxx
Prisijungė: 2010 01 11 Žinutės: 1437
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 08 17, 2012 22:27 Rašyti temą: |
|
|
| bahuriux rašo: |
Paveikslėlis, šiuo atveju, tai įdėtas tik šiaip... Tam, kad būtų.
Kaip ir tavo komentaras
Tikrai tiek nesugebėtum padaryti, kiek tie, aprašomi žmonės... O ko jie nesugebėtų padaryti, tai daug galima prigalvoti
Įdomus straipsnis... Iškart traukia vėl pradėti treniruotes  _________________ Pliekiu e-sim - informacijos nuoroda
Prisijunk pakovot už Lietuvą Mes dabar esame top 1-2 valstybė! Šauni ir intelektuali bendruomenė. |
|
batusia
Prisijungė: 2010 10 12 Žinutės: 206 Miestas: Prienai - Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Št. 08 18, 2012 0:00 Rašyti temą: |
|
|
Batusia, pritariu.
Treneris visada per treniruotes sakydavo, kad reikia susikaupt, smūgiuot ne ranka, o visu kūnu. _________________ Prisijunk ir kovok už Lietuvą kartu |
|
wiedras
Prisijungė: 2011 12 28 Žinutės: 16
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|