Apie | Visos naujienos | Straipsniai | RSS | Reklama | Kontaktai

Prisijungti

Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Prijungti mane automatiškai kiekvieno apsilankymo metu

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume

Išsami paieška

Dabar forume

[ Administratorius ]
[ Moderatorius ]

Daugiau

Skaitmeniniai antrininkai: aš ir kiti aš

Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Informacinės technologijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Pranešimas Autorius
PranešimasParašytas: Antr. 08 21, 2012 21:35    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kažkaip keista, kad tokia, regis, fantaziją kurstanti tema, o niekas nė žodelio netaria.
punktyras

Prisijungė: 2009 06 28
Žinutės: 1798

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Kv. 08 23, 2012 9:16    Rašyti temą: Atsakyti su citata

punktyras rašo:
Kažkaip keista, kad tokia, regis, fantaziją kurstanti tema, o niekas nė žodelio netaria.

Geram straipsniui, kaip ir geram meno kūriniui galioja be galo sena taisyklė - visas kūrinys turi būti klausimas, o ne atsakymas.
Kita vertus, skaitmeninio tapatumo tema jau tiek iškalbėta ir nusibodusi, kad aš ir pats straipsnį atsidariau tik dabar ir tik todėl, kad 14 minučių neturėjau, ką veikti... (-:

Prisijungė: 2010 05 15
Žinutės: 2715

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Kv. 08 23, 2012 10:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

faktas rašo:
punktyras rašo:

Geram straipsniui, kaip ir geram meno kūriniui galioja be galo sena taisyklė - visas kūrinys turi būti klausimas, o ne atsakymas.
Kita vertus, skaitmeninio tapatumo tema jau tiek iškalbėta ir nusibodusi, kad aš ir pats straipsnį atsidariau tik dabar ir tik todėl, kad 14 minučių neturėjau, ką veikti... (-:

Sakai, en masse pakeitus visus taškus straipsnyje klaustukais, būtų anšlagas? Very Happy
punktyras

Prisijungė: 2009 06 28
Žinutės: 1798

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Kv. 08 23, 2012 11:51    Rašyti temą: Atsakyti su citata

punktyras rašo:
faktas rašo:
punktyras rašo:

Sakai, en masse pakeitus visus taškus straipsnyje klaustukais, būtų anšlagas? Very Happy

Aš kalbu apie turinį, kuris skaitytojui sukelia klausimų, o ne primityvius klausiamuosius sakinukus. (-:

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Kv. 08 23, 2012 14:12    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Papraščiausiai per ilgas straipsnis. Todėl mažai kas skaitė ir komentarų nėra.
Che

Prisijungė: 2012 08 10
Žinutės: 12

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Št. 08 25, 2012 17:09    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Žodžiu, apibendrinant komentarus aiškėja vienareikšmiška išvada - pats laikas keisti savaitės straipsnį!
Siūlau aprašinėti fizikos dėsnius. Taip pat būtų įdomus ilgas straipsnių ciklas apie WEB programavimą nuo HTML pačios pradžios žaliems ir tūpiems iki kiek suvoks pats autorius. Aktualių temų daugybė, o reali šio puslapio situacija yra tokia, kad kopijuojami straipsniai iš kitų lietuviškų puslapių, kurie patys iš kažkur nukopijavo prieš gerą savaitę.

Atgal į viršų
Rodyti žinutes nuo ankstesnės:   
Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Informacinės technologijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 11
Pereiti :  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume
Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume