Apie | Visos naujienos | Straipsniai | RSS | Reklama | Kontaktai

Prisijungti

Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Prijungti mane automatiškai kiekvieno apsilankymo metu

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume

Išsami paieška

Dabar forume

[ Administratorius ]
[ Moderatorius ]

Daugiau

JAV teismas: „Samsung“ kopijavo „Apple“ ir už tai turės sumokėti 1 mlrd. dolerių
Pereiti prie Atgal  1, 2

Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Informacinės technologijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Pranešimas Autorius
PranešimasParašytas: Sk. 08 26, 2012 20:59    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Shinigami rašo:
mygatukas rašo:
Shinigami rašo:

P.S. o aš manau, kad čia teisėjas buvo šališkas ir palaikė savo šalies kompaniją.

Ne teisėjas, o prisiekusieji. Įdomu, kiek iš jų naudojasi Apple.. Šitam procese pasimatė prisiekusiųjų sistemos trūkūmas.

Visai pamiršau, kad Amerikoje teisinius sprendimus priiminėja visokie iš gatvės Very Happy nei įstatymu nežinantis. Bet pagal favorizmą.

Bet tiek teisėjas, tiek abi pusės gali juos pašalinti, jei tam turi argumentų.

Prisijungė: 2010 05 15
Žinutės: 2708

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atgal į viršų
PranešimasParašytas: Sk. 08 26, 2012 21:27    Rašyti temą: Atsakyti su citata

faktas rašo:
Bet tiek teisėjas, tiek abi pusės gali juos pašalinti, jei tam turi argumentų.

Aš nekalbu apie papirkinėjimus. Aš kalbu, kad teisinius dalykus sprendžia ne teisininkai. Čia tas pats kas ūkininkui duotum suremontuoti kompiuterį. Kad ir koks jis butu geras ūkininkas ir kad ir kaip gerai augintu gyvulius ir daržoves, jis apie kompiuterius tiek ne išmano, kad galėtu juos taisyti. Tam reikia asmens baigusio specialius kompiuterio meistro kursus.
Ta pati manau ir apie seimunus. Dabar ten visokie ubagu karaliai gali sulysti, nieko apie nieką neišmanantis. Ir žmonės nori, kad šalis butu teisingai ir efektyviai valdoma tokių klounų.

Prisijungė: 2010 07 29
Žinutės: 2026

Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atgal į viršų
Rodyti žinutes nuo ankstesnės:   
Pradėti naują temą   Atsakyti  pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Technologijos -> Informacinės technologijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2
Puslapis 22
Pereiti :  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume
Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume