Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai
 
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Atsiminti
Login with a social network:

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume


Išsami paieška

 [ 10 pranešimai(ų) ] 
 
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Pagrindinis diskusijų puslapis » Mokslas » Apie gamtą
Žinutė Autorius
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-05, 13:39 
     
tuolete turejo irgi neismaloniausiu jausmu buti :D
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-08-09, 14:23
Pranešimai: 611
Miestas: Kaunas
Reputacija: +23
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-05, 15:43 
     
Tai kam išvedinėti tokių pipirų veisles, jei jos maistui vis tiek nepanaudojamos? Aš ir su paprastesniais pipirais kinų restorane esu taip nusideginęs burną, kad pirmą dieną išvis nejutau skonio, o vėl normaliai pradėjau jaust tik po kokių 3 d. Aštriai aš mėgstu, net skausmas nelabai traukia...
  • 0


_________________
https://jugma.lt


Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-05-15, 22:16
Pranešimai: 3060
Miestas: Vilnius
Reputacija: +4
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-05, 15:59 
     
faktas rašė:
Aštriai aš mėgstu...


... ir aš, bet pagal aprašyma man lašo mienesiui užtektu skanauti :D
  • 0




Užsiregistravo: 2012-01-31, 22:30
Pranešimai: 388
Miestas: Klaipeda
Reputacija: +2
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-05, 17:25 
     
sudžiovinti, sutrinti, ir į dujinio pistoleto šovinį trupinukus... :D
  • 0



Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-07-13, 13:38
Pranešimai: 5749
Reputacija: +1945
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-05, 19:52 
     
O kodel masistui netinkamas pvz. maisto pramonei tai tinkamas. jai reikia ka paastrinti pvz 10tonu mesos tai sutaupoma ant transportavimo islaidu
  • 0


_________________
"Why should I memorize something I can so easily get from an internet (book)?" - Albert Einstein -


Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008-01-20, 12:40
Pranešimai: 256
Reputacija: +27
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-05, 20:46 
     
pozitronas rašė:
O kodel masistui netinkamas pvz. maisto pramonei tai tinkamas. jai reikia ka paastrinti pvz 10tonu mesos tai sutaupoma ant transportavimo islaidu


pramonei tai toks net homeopatiniais metodais padaugintas vistiek būtų per brangus - chemijos produktai kur kas paprasčiau ir patikimiau dozuojami :)
  • 0




Užsiregistravo: 2010-04-01, 21:51
Pranešimai: 3921
Reputacija: +608
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-06, 05:11 
     
Cituoti:
mirtinas šio pipiro kiekis – 1,2 kg. asmeniui, sveriančiam 68 kg. Tiek pipiro išdegintų ne tik burną, bet ir visą virškinimo traktą bei žarnyną.

Tai kaip supratau žmogus kuris video pavaizduotas turėjo mirti. Nes jei ir:
Cituoti:
Žinoma, pipirai žmonių nežudo – žmones žudo žmonės. Tiesa, profesorius P. Bolandas pabaigai atskleidžia pažįstas tris žmones, kurių skonio receptoriuose nėra baltymo TRPV1, reaguojančio į aštrumą. Ir tie laimingieji net ir labiausiai atominius Trinidado Morugos Skorpiono pipirus gali valgyti kaip obuolius – jokio deginimo jie nejaus.

Tai vistiek jiems turi išdeginti visą virškinimo traktą bei žarnyną.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2007-07-29, 22:23
Pranešimai: 908
Miestas: Alytus
Reputacija: +12
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-13, 14:35 
     
Nieko jis nedegina, o tik dirgina receptorius ir tie tik "galvoja", kad deginama. Apie pūsles kažkokias tai nežinau, kiek valgiau Bhut Jolokia (1 milijonas skovelių, tik du kart silpnesnis) tai jokių pūslių ar dar ko panašaus, 5 minutės skausmo ir deginimo, dar 5 minutes toks lyg ir pereinamas laikas, o dar po 5 noris dar ir dar, ir dar :-)
Šiaip klystate, manydami, kad nėra prasmės tokiose paprikose. Tik galvojate, kad mėgstate aštriai, o iš tiesų net neįsivaizduojate ką reiškia aštrus maistas. Prasmė net ir labai yra, nes su visokiais jalapeno nieko absoliučiai nepaaštrinsi, nes jie patys nėra aštrūs, net ir 100'000 skovelio vienetų paprikos, norint pasigaminti ką nors aštraus, reikia dėti tiek, kad neišvengiamai jaučiamas jos skonis maiste, o va jolokia ar skorpionas yra aštresni, ir jų pačių kiekius galima gerokai sumažinti, dėti į medų ar šokoladą, gaminti atomines trauktines ir vis atai neturės paprikų prieskonio.
  • 0




Užsiregistravo: 2010-02-18, 08:43
Pranešimai: 13
Miestas: Vilnius
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2012-09-13, 14:41 
     
beje, ne pipiras, o paprika, pipirai tai tie, kur džiovintos uogos- juodi grūdeliai, nieko bendro neturintys su paprikomis
  • 0




Užsiregistravo: 2010-02-18, 08:43
Pranešimai: 13
Miestas: Vilnius
Reputacija: 0
   
 
Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:
Rūšiuoti pagal
 


Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
 

Ieškoti:
Pereiti į:
 
 

Reputation System ©'